HOROSCOP 20 septembrie 2021. Ies la iveală zone vulnerabile din vieţile acestor zodii. Astrele pregătesc surprize nu tocmai pozitive

Conjuncţia Lunii cu Neptun retrograd de azi scoate la iveală zone vulnerabile în viaţa de carieră, finanţele sau relaţiile de iubire ale zodiilor Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti).

22088 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 20 septembrie 2021. Ies la iveală zone vulnerabile din vieţile acestor zodii. Astrele pregătesc surprize nu tocmai pozitive

HOROSCOP 20 septembrie 2021

HOROSCOP 20 septembrie 2021 - Berbec

Începutul de săptămână nu pare să te surprindă în apele tale. Acest lucru nu se datorează faptului că ţi s-a întâmplat ceva peste weekend ori te paşte vreun necaz astăzi. Este vorba mai degrabă de faptul că eşti mai sensibil(ă) decât de obicei din cauza conjuncţiei Lunii cu Neptun retrograd, fapt care s-ar putea să te facă să nu te simţi prea bine în pielea ta. Pe de altă parte, acest aspect astral vine şi cu unele beneficii, căci dacă îţi asculţi vocea interioară, vei primi imediat răspunsuri la nişte întrebări care te frământă astăzi destul de mult. Dă-i importanţă.

HOROSCOP 20 septembrie 2021 - Taur

Trebuie să ai mare grijă astăzi la planurile tale de viitor, la proiectele de grup în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le coordonezi şi/ sau la prieteni. S-ar putea să îţi faci speranţe prea mari în ceea ce îi/le priveşte, să îi pui pe un piedestal pe cei din urmă. Aşadar, provocara acestei zile este aceea de a da dovadă de realism şi obiectivitate în legătură cu aceste aspecte ale vieţii tale. Conjuncţia Lunii cu Neptun retrograd poate avea şi avantaje, în sensul în care dispui de creativitatea necesară pentru a rezolva situaţii complicate care pot apărea astăzi.

HOROSCOP 20 septembrie 2021 - Gemeni

Aceasta este o zi în care trebuie să tratezi cu multă seriozitate responsabilităţile care-ţi revin la locul de muncă, dar şi în societate. În acelaşi timp, ar fi indicat să ai mare grijă în cine te bazezi. Ar putea exista persoane influente în jurul tău care îţi spun lucruri nu tocmai adevărate, fie din rea voinţă, fie din cauza faptului că nici ele nu sunt prea informate în legătură cu anumite subiecte. Oricare ar fi situaţia, trebuie să afişezi diplomaţie pentru a nu aliena pe aceia care pot avea o influenţă importantă asupra parcursului profesional, dar fii atent(ă) la compromisuri.

HOROSCOP 20 septembrie 2021 - Rac 

Ai putea fi tentat(ă) astăzi să priveşti dintr-o perspectivă prea îngăduitoare comportamentul unor persoane din jurul tău sau modul în care te-ar putea influenţa unele situaţii curente din viaţa ta. Prin extensie, ai putea face sacrificii care nu-ţi aduc niciun beneficiu şi chiar riscă să îţi aducă unele deservicii. Aşadar, este foarte important să tratezi cu multă obiectivitate atitudinea celorlalţi în raport cu tine şi conjuncturile în care te afli acum. De asemenea, dacă urmează să faci o călătorie, să susţii un examen ori să te ocupi de o chestiune birocratică, nu este suficient să speri la un deznodământ pozitiv.

HOROSCOP 20 septembrie 2021 - Leu 

S-ar putea să apară azi unele neînţelegeri între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi în legătură cu banii, cu o investiţie sau cu nişte resurse pe care le-aţi dobândit împreună ori la care aveţi acces cu toţii. Nu este exclus, de asemenea, ca problema să se tragă şi de la un dezechilibru în raportul de forţe, de la decizii care s-au luat fără ca toate persoanele implicate să fie consultate. Conjuncţia Lunii cu Neptun retrograd aduce însă şi soluţia la această situaţie, în sensul în care vă poate ajuta să ajungeţi uşor la o conciliere.

HOROSCOP 20 septembrie 2021 - Fecioară

Conjuncţia Lunii cu Neptun retrograd de astăzi te poate face să ai o viziune deformată în ceea ce priveşte relaţia ta cu partenerul de viaţă şi/ sau persoanele cu care desfăşori activităţi profesionale. Te poate face să crezi că totul merge bine, că sunteţi pe o curbă ascendentă, dar când colo, să existe probleme măturate de mult sub covor, care riscă să iasă la suprafaţă fix când îţi doreai cel mai puţin. Aşadar, încearcă să priveşti obiectiv lucrurile, dar foloseşte-te de energia acestui aspect astral pentru a reconstrui armonia între tine şi aceste persoane pe o bază ceva mai solidă.

HOROSCOP 20 septembrie 2021 - Balanţă 

Din punct de vedere profesional, s-ar putea să existe unele probleme astăzi, în sensul în care riscă să apară neînţelegeri sau situaţii confuze. Ai sperat poate că unele situaţii se vor rezolva de la sine şi te-ai trezit că trebuie să investeşti timp, efort şi energie pentru a găsi tu o soluţie pentru ele. În cazul în care munca ta implică activitate fizică, este important să ai grijă ceea ce faci, căci s-ar putea să dai dovadă de neîndemânare. Pe de altă parte, îţi este mai uşor să te împaci cu colegii de muncă, dacă se întâmplă să vă certaţi.

HOROSCOP 20 septembrie 2021 - Scorpion 

De dragul relaţiei cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii, ai putea fi tentat(ă) astăzi să laşi prea mult de la tine, să faci compromisuri în raport cu unele lucruri de la care nu ai fi vrut să faci rabat. Aşadar, s-ar putea să apară unele tensiuni între tine şi ei, mai ales dacă n-ai parte de un tratament reciproc din partea lor. În consecinţă, se solicită o schimbare de atitudine din partea ta. Încearcă să vezi care sunt limitele pe care le-ai putea impune, astfel încât să nu simţi că se profită de bunătatea ta în unele situaţii.

HOROSCOP 20 septembrie 2021 - Săgetător 

Conjuncţia Lunii cu Neptun retrograd de azi te face să fii prea îngăduitor(oare) cu unele comportamente de care dau dovadă cei din familie. Ştii că nu face bine să treci cu vederea anumite lucruri, dar cel puţin momentan, ţii mai mult la armonia din casă decât la bunul mers al lucrurilor în gospodărie şi în relaţia voastră. Pe de altă parte, ar fi mai bine să afişezi rigurozitate decât să se creeze puncte nevralgice care riscă să conducă la tensiuni mai încolo. Aşadar, încearcă să analizezi cât de departe poţi merge, cât ar fi indicat să laşi de la tine.

HOROSCOP 20 septembrie 2021 - Capricorn 

Felul în care comunici s-ar putea să nu îţi aducă cele mai bune rezultate. Conjuncţia Lunii cu Neptun retrograd te-ar putea face să fii evaziv(ă) în raport cu unele lucruri faţă de care ar trebui să ai o poziţie mai categorică. Este de înţeles dacă nu vrei să faci valuri, dacă vrei să mulţumeşti pe toată lumea, dar în acelaşi timp, cu o astfel de atitudine, s-ar putea să laşi impresia că nu eşti autentic(ă), că ascunzi ceva. Nu îţi fie teamă să spui ceea ce crezi, întrucât nu este tocmai sănătos să aştepţi validare din exterior, de la ceilalţi.

HOROSCOP 20 septembrie 2021 - Vărsător 

Aspectul astral de astăzi îţi indică faptul că trebuie să schimbi ceva la atitudinea ta faţă de finanţe. S-ar putea să fi dat dovadă de o atitudine mai puţin riguroasă în acest sector, ale cărei efecte încep să se vadă: pur şi simplu nu îţi dai seama ce anume s-a întâmplat de bugetul tău nu reflectă ceea ce tu crezi că ai cheltuit sau ai câştigat. Prin urmare, se impune să ţii o evidenţă mai clară a resurselor de care dispui, ba chiar să încerci să pui câte ceva deoparte. În caz contrar, s-ar putea să continue problemele apărute deja.

HOROSCOP 20 septembrie 2021 - Peşti 

Eşti o prezenţă plăcută şi enigmatică pe alocuri, care lasă impresii diferite tuturor persoanelor pe care le întâlneşti. Acest lucru s-ar putea să se datoreze faptului că nu vrei să îţi creezi antipatii ori să se creadă despre tine că încerci să te impui cu forţa. În anumite situaţii, o astfel de tactică ar putea să te ajute destul de mult, dar în altele, există riscul să îţi facă mai mult rău decât bine. În plus, trebuie să ţii minte că este foarte important să construieşti relaţii pe baze reale, iar fără autenticitate, orice lăgătură se poate destrăma foarte uşor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici