HOROSCOP 21 februarie. Mercur nu mai retrogradează. Anumite relaţii primesc a doua şansă

Mercur revine astăzi la mersul în sens direct prin Vărsător. Se ia o greutate de pe umerii zodiilor Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător), care simt că sunt înţelese mai bine şi repară urmările unor neînţelegeri recente.

10377 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 21 februarie. Mercur nu mai retrogradează. Anumite relaţii primesc a doua şansă

HOROSCOP 21 februarie. Mercur nu mai retrogradează. Anumite relaţii primesc a doua şansă

HOROSCOP 21 februarie - Berbec

Mercur revine azi la mersul direct prin casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea ca acestea să se urnească din loc ori să recupereze din paşii înapoi pe care i-ai făcut în ultima perioadă. De asemenea, comunici mai bine decât de obicei cu colaboratorii şi finanţatorii, dar şi cu cei din grupul tău de prieteni. Lucrurile intră pe făgaşul normal pe mai multe planuri.

HOROSCOP 21 februarie - Taur

Mercur se întoarce astăzi la mersul firesc prin casa carierei din horoscopul tău solar, fapt pentru care vei comunica din nou eficient cu superiorii. Iar dacă tu te afli într-o poziţie de autoritate, te vei face mai uşor înţeles(asă) decât până acum, motiv pentru care vei interacţiona mai bine cu subalternii tăi. În orice caz, pare că perioada aceasta te-a învăţat lecţii importante în legătură cu importanţa modului în care te exprimi şi-ţi verbalizezi gândurile.

HOROSCOP 21 februarie - Gemeni

Mercur revine azi la traiectoria firească prin casa filozofiei de viaţă, a studiilor, deplasărilor şi interacţiunii cu instituţiile statului. Unii(ele) nativi(e) promovează nişte examene dificile sau poate restanţe, alţii(tele) reiau planuri de călătorie în străinătate sau la depărtare de casă, iar în cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba de procese birocratice care o iau din loc, după o perioadă destul de lungă de stagnare sau chiar de involuţie. Lucrurile încep să se mişte.

HOROSCOP 21 februarie - Rac

Mercur îşi reia astăzi tranzitul firesc prin casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, semn că vei reuşi, în săptămânile următoare, să ajungi la un compromis financiar în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. De asemenea, se reechilibrează raportul de forţe între voi, aspect care v-a tot dat bătăi de cap în ultima perioadă. În orice caz, se vede că s-au clarificat lucruri, dar mai rămân unele incertitudini.

HOROSCOP 21 februarie - Leu

Mercur schimbă azi direcţia de mers prin casa relaţiilor din horoscopul tău general, adoptând traiectoria firească. Aşa se face că vei comunica mai bine cu partenerul de viaţă, dar şi cu cei cu care lucrezi, ceea ce te ajută să tratezi mai bine cu ei chestiuni care vă afectează pe toţi în aceeaşi măsură. În plus, se deschide o perioadă favorabilă pentru noi colaborări şi parteneriate în plan profesional. Termenii acestora par să te avantajeze.

HOROSCOP 21 februarie - Fecioară

Mercur se întoarce azi la mersul direct prin casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, semn că, în următoarele săptămâni, vei vedea o îmbunătăţire la nivelul randamentului de care dai dovadă şi/ sau al nivelului de energie de care te bucuri. Dacă ai avut parte recent de un consult, iar mediul nu te-a lămurit prea bine care este starea ta generală, acum este un moment propice să ceri o a doua opinie avizată.

HOROSCOP 21 februarie - Balanţă

Mercur revine astăzi la mersul firesc prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, fapt pentru care vei comunica mai bine cu partenerul şi/ sau copiii în perioada următoare. De asemenea, nu te mai confrunţi cu un cod roşu în privinţa flirturilor, ceea ce înseamnă că întreţii cu mai multă uşurinţă şi mai des astfel de joculeţe pe scena de dating, indiferent dacă eşti interesat(ă) de o relaţie serioasă sau momentan mai explorezi.

HOROSCOP 21 februarie - Scorpion

Cu Mercur revenit la mersul direct prin casa familiei, nici nu este de mirare că îţi va fi mai uşor să comunici cu rudele apropiate, să nu te cramponezi de incompatibilităţile de viziune şi caracter între tine şi ele. În aceeaşi măsură însă, trebuie să te asiguri că ai învăţat ceva de pe urma discuţiilor în contradictoriu - deloc puţine, vorba vine - pe care le-ai avut cu familia în ultimele săptămâni. Începe prin a avea răbdare.

HOROSCOP 21 februarie - Săgetător

Mercur revine astăzi la mersul direct prin casa comunicării din horoscopul tău general, semn că abilităţile tale de socializare şi de a negocia revin la performanţele lor obişnuite. Nu trebuie să îţi mai faci griji că te năpădesc emoţiile când trebuie să iei cuvântul în cadrul unei şedinţe sau când trebuie să îţi aperi punctul de vedere în faţa unui interlocutor. Ştii exact acum ce şi când să spui pentru a atrage apreciere şi sprijin.

HOROSCOP 21 februarie - Capricorn

Cu Mercur înapoi la mersul direct prin casa banilor, s-ar putea să te intersectezi zilele acestea cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor pe care le-ai realizat în ultima vreme. Pe lângă asta, îţi gestionezi mai bine cheltuielile şi câştigurile, ceea ce te ajută să faci investiţiile care merită, care te fac să vezi un rezultat palpabil. Vei munci mai mult perioada aceasta, dar recompensele nu se lasă deloc aşteptate.

HOROSCOP 21 februarie - Vărsător

Mercur începe azi să tranziteze din nou în sens direct semnul naşterii tale, iar efectele se văd, în primul rând, la modul în care interacţionezi cu cei din jurul tău. Eşti mai comunicativ(ă), ai mai multă încredere în forţele proprii, iar acest lucru îţi dă curajul să abordezi anumite chestiuni cu mai mult curaj decât pân-acum. Încearcă să aplici lecţiile pe care ţi le-a predat retrogradarea lui Mercur în viaţa socială şi comunicarea cu ceilalţi.

HOROSCOP 21 februarie - Peşti

Mercur revine astăzi la mersul direct prin casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce denotă că atitudinea ta faţă de trecut suferă ajustări pozitive în perioada următoare. Te gândeşti mai puţin la situaţii pe care nu le (mai) poţi schimba, la oameni care nu mai sunt şi poate nici nu merită să mai fie în viaţa ta. Ai pornit cu dreptul în această călătorie de împăcare cu trecutul şi ai înregistrat progrese foarte mari.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici