HOROSCOP 21 iunie. Soarele intră în Rac. Sentimentele ajung să le conducă pe zodii

În prima zi a acestei săptămâni, Soarele intră în semnul Racului, ceea ce marchează solstiţiul de vară. Acest ingres, pe lângă faptul că marchează debutul sezonului aniversar pentru nativii aceste zodii, deschide şi o perioadă bună pentru celelalte semne de Apă (Scorpion, Peşti).

22441 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 21 iunie. Soarele intră în Rac. Sentimentele ajung să le conducă pe zodii

HOROSCOP 21 iunie - Berbec 

 
Soarele intră azi în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că o bună parte din atenţia ta ar trebui să se îndrepte către acest sector de viaţă. Încearcă să fii mai darnic(ă), mai deschis(ă) cu sentimentele tale în raport cu cei dragi, să te implici mai mult în proiectele lor şi în treburile din gospodărie. În cazul în care cauţi să vinzi, să cumperi sau să închiriezi un spaţiu de locuit ori un teren, şansele sunt mai mari în aceste săptămâni să dai peste o ofertă avantajoasă. De asemenea, sunt favorizate lucrările de amenajare, redecorare sau construcţie.
 

HOROSCOP 21 iunie - Taur 

 
Cu Soarele în casa comunicării din horoscopul tău solar, acesta ar putea fi unul din atuurile tale cele mai puternice din această perioadă. Felul în care interacţionezi cu ceilalţi dă de înţeles că îţi pasă de interlocutorii tăi, de ceea ce simţi, că îi asculţi activ şi citeşti printre rânduri atunci când ezită să îţi spună unele lucruri. Pe de altă parte, s-ar putea să existe şi momente în care te simţi năpădit(ă) de emoţii, când îţi este mai greu să exprimi ceea ce simţi. Dacă ai negocieri programate în următoarele săptămâni, poate ar fi bine să-ţi faci un plan.
 

HOROSCOP 21 iunie - Gemeni 

 
Soarele ajunge azi în casa banilor şi a bunurilor din astrograma ta solară. Acest lucru înseamnă că te preocupă, în aceste săptămâni, să găseşti oportunităţi de rotunjire a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. S-ar putea să faci bani frumoşi în această perioadă, dar în acelaşi timp, s-ar putea ca unele cheltuieli să fie dictate de impuls mai mult decât de nevoie. În cazul în care ai o zi mai proastă şi ai vrea totuşi să pui câte ceva deoparte, încearcă să stai departe de magazinele şi de siturile preferate. Ai putea exagera cu achiziţiile.
 

HOROSCOP 21 iunie - Rac 

 
Soarele îşi face azi intrarea în tocmai semnul naşterii tale, ceea ce să startul sezonului tău aniversar. Ca de fiecare dată când acest astru intră în zodia ta, ai parte de ceea ce astrologii numesc o revoluţie solară, adică o oportunitate de a-ţi reactualiza rezoluţiile de Anul Nou, de a le adapta la ceea ce s-a întâmplat pân-acum şi de a-ţi reconcentra atenţia în direcţia lor. Poate că ai reuşit să atingi unele obiective pe care ţi le-ai propus acum o jumătate de an, dar altele au rămas în stadiul de proiect. În săptămânile acestea, lucrează la ele mai mult.

 

HOROSCOP 21 iunie - Leu 

 
Soarele progresează azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, iar rolul său este acela de a te atenţiona că aceasta este o perioadă bună pentru căutări interioare. Fie că apelezi la meditaţie sau petreci mai mult timp cu tine, cert este că ai nevoie de momentele de respiro, de o pauză de la toată agitaţia cotidiană. În ultima vreme, s-au întâmplat tot felul de lucruri care te-au pus pe gânduri, care şi-au lăsat amprenta asupra ta, iar dacă nu le procesezi la timp, s-ar putea să faci greşeli similare cândva în viitor, când eşti mai puţin atent(ă) la indicii.

 

HOROSCOP 21 iunie - Fecioară 

 
Soarele ajunge azi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor din horoscopul tău solar, prilej numai bun să te concentrezi pe activităţile pe termen lung, pe acele iniţiative care te aduc mai aproape de alte persoane, de obiectivele voastre comune. S-ar putea să întâlneşti oameni care te inspiră, care te ajută cu idei sau chiar material să-ţi materializezi o idee. De asemenea, cresc şansele de a-ţi îmbogăţi anturajul cu noi prieteni, cu care ai în comun tot felul de viziuni şi idealuri. Eşti pe o pantă ascendentă, priveşti înainte în mod optimist şi te bucuri de viaţă pe deplin.
 

HOROSCOP 21 iunie - Balanţă 

 
Cu Soarele în casa carierei din horoscopul tău general, oportunităţile de a ieşi în evidenţă pe plan profesional nu vor lipsi în următoarele săptămâni. Ba chiar s-ar putea să te simţi atras(ă) subconştient să acorzi mai mult din timpul şi energia ta acestui sector de viaţă; instinctul tău ştie că dacă îţi joci cărţile bine în această perioadă, s-ar putea să te observe unele persoane care te pot ajuta să accesezi unele şanse aproape unice în domeniul tău de activitate. Ai experienţa şi profesionalismul necesare să reuşeşti, să te faci remarcat(ă), trebuie doar să te mobilizezi şi să te expui.
 

HOROSCOP 21 iunie - Scorpion 

 
Soarele intră azi într-o casă asociată cu studiile, călătoriile, filozofia de viaţă şi interacţiunile cu insituţiile statului. Pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului, acest tranzit aduce perioada de concediu sau promovarea unui examen important, evenimente care le dau tot felul de satisfacţii, dar şi de experienţe din care au mult de învăţat pe viitor. În cazul altora, s-ar putea să fie vorba despre procese birocratice care se accelerează, care le permit să obţină o aprobare sau o autorizaţie de care aveau nevoie. De asemenea, este posibil şi ca unele litigii să se termine în mod favorabil, cu câştigul lor de cauză.
 

HOROSCOP 21 iunie - Săgetător 

 
Soarele intră azi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că astrele favorizează colaborările în următoarea perioadă. Dacă eşti implicat(ă) deja într-una, trebuie să te asiguri că raportul de forţe este echilibrat, că fiecare dintre părţi este mulţumit(ă) cu aranjamentul financiar la care aţi ajuns. În caz contrar, s-ar putea să apară abuzuri de încredere sau alte situaţii care pot conduce la tot felul de probleme sau chiar la ruperea legăturii pe care o aveţi. În cazul în care te pregăteşti pentru un proiect de echipă, pune binele comun înaintea oricărui interes de-ale tale.

 

HOROSCOP 21 iunie - Capricorn 

 
Soarele ajunge astăzi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, semn că o bună parte din timpul şi energia ta ar trebui să meargă, în următoarele săptămâni, în plan sentimental sau în relaţiile pe care le ai la serviciu. Este o perioadă propice (re)apropierii de partenerul de viaţă şi/ sau de cei cu care lucrezi, de a vă sincroniza din nou cele mai importante principii şi obiective. În cazul în care eşti single, dar întâlneşti pe cineva special în perioada care urmează, şansele sunt destul de mari ca această relaţie să fie una de mare perspectivă, pe termen foarte lung.

 

HOROSCOP 21 iunie - Vărsător 

 
Soarele poposeşte azi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, prilej numai bun să lucrezi în această perioadă la etica ta profesională, la obiceiurile tale alimentare şi la stilul tău de viaţă. Dacă ai fost haotic(ă) în ultima vreme şi te-ai pus pe ultimul loc, poate ar fi o idee bună să te gândeşti la nişte ajustări care te vor ajuta să îţi conservi mai bine nivelul de energie, să te simţi mai bine în propriul corp. În caz contrar, s-ar putea să te expui unui risc de a dezvolta unele probleme de sănătate destul de serioase.
 

HOROSCOP 21 iunie - Peşti 

 
Soarele îşi face azi intrarea în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, semn că trebuie să te preocupe mai mult relaţia cu persoana iubită şi/ sau cei mici în perioada următoare. Încearcă să afli mai multe despre pasiunile lor, despre ce îi interesează, astfel încât timpul liber de care dispuneţi să fie unul de calitate, care vă aduce tuturor satisfacţii. Dacă încerci de o perioadă încoace să îţi extinzi familia cu partenerul de viaţă, s-ar putea să primeşti veşti bune pe parcursul săptămânilor care urmează. Iar în cazul în care eşti single, flirturile nu vor lipsi deloc.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici