HOROSCOP 21 noiembrie. Revoluţie solară pentru Săgetători şi Venus în Scorpion. Vezi cum te influenţează

Azi au loc nu mai puţin de două ingresuri astrale. Venus intră în Scorpion, semnul exilului său nocturn, unde stă până pe 15 decembrie şi de unde conduce la neîncredere faţă de semenii noştri şi la situaţii complicate din punct de vedere relaţional. Vestea bună este însă că, tot azi, Soarele intră în Săgetător, marcând debutul sezonului aniversar al zodiei cu acelaşi nume. Graţie acestui tranzit solar, ne este mai uşor decţt până acum să rămânem optimişti.

3898 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 21 noiembrie. Revoluţie solară pentru Săgetători şi Venus în Scorpion. Vezi cum te influenţează

HOROSCOP 21 noiembrie - Berbec

Dup-amiază, Venus intră în Scorpion, motiv pentru care eşti îndemnat(ă) să te concentrezi în continuare pe relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. În plus, dă dovadă de mai multă transparenţă, dar şi de asertivitate uneori când se discută despre bani. Diseară, Soarele poposeşte în Săgetător, prilej cu care se deschide o perioadă plină pentru tine în următoarele săptămâni. Te axezi pe studii, întreprinzi unele călătorii sau trăieşti unele experienţe transformatoare.

HOROSCOP 21 noiembrie - Taur

În această dup-amiază, Venus intră în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, prilej numai bun să acorzi mai mult din timpul tău relaţiei de cuplu şi celor cu care desfăşori activităţi profesionale. Tot astăzi, dar diseară, Soarele ajunge şi el în casa relaţiilor şi a banilor, semn că şi finanţele ar trebui să se numere printre subiectele de discuţie principale dintre voi în perioada care urmează. Riscurile nu sunt excluse atât timp cât sunt calculate.

HOROSCOP 21 noiembrie - Gemeni

Venus progresează azi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar. Asta îţi aduce, pe de-o parte, armonie în atmosfera de la serviciu şi un nivel de energie optim. Ai grijă însă că pot exista tendinţe de a lua în greutate. În aceeaşi zi, dar spre seară, Soarele schimbă şi el semnul şi ajunge în casa relaţiilor, semn că nu trebuie să pierzi din vedere relaţia cu persoana iubită şi colegii de muncă.

HOROSCOP 21 noiembrie - Rac

Venus îşi face astăzi intrarea în casa iubirii şi a copiilor din harta ta solară, ceea ce înseamnă că ai parte de bună înţelegere în raport cu persoana iubită şi cei mici în perioada care urmează. Diseară, Soarele tranzitează şi el în semnul următor, care la tine coincide cu casa muncii şi a sănătăţii. Aşadar, reflectorul astral se pune şi pe aceste domenii de viaţă. Ai mai multă energie aşadar şi afişezi mai multă productivitate.

HOROSCOP 21 noiembrie - Leu

Venus avansează azi în casa familiei din horoscopul tău general, iar asta te provoacă să investeşti mai mult din timpul şi energia ta în relaţia cu rudele apropiate. În felul acesta, te vei bucura de o atmosferă liniştită acasă, în care te vei simţi cu totul în largul tău. În a doua parte a zilei, diseară mai exact, schimbă semnul şi Soarele, care îţi atrage atenţia şi asupra vieţii sentimentale, respectiv a relaţiei cu copiii.

HOROSCOP 21 noiembrie - Fecioară

Venus îşi face astăzi apariţia în casa comunicării din harta ta solară, ceea ce te va surpride cu un strop de noroc în cadrul negocierilor şi al întâlnirilor de afaceri din următoarele săptămâni. Felul în care interacţionezi cu ceilalţi poate atrage după sine mai multe beneficii decât te-ai fi aşteptat. Soarele schimbă şi el semnul diseară, poposind în casa familiei, indiciu c-o bună parte din atenţia ta ar trebui să se îndrepte către cei fragi.

HOROSCOP 21 noiembrie - Balanţă

Venus progresează azi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, indiciu că s-ar putea să te intersectezi în săptămânile următoare cu diverse oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor. Soarele te sprijină şi el pe partea de comunicare, potenţându-ţi abilităţile înnăscute pe acest plan. Ştii exact când şi ce să spui pentru a atrage sprijinul şi beneficiile pe care le meriţi în urma eforturilor depuse de-a lungul timpului.

HOROSCOP 21 noiembrie - Scorpion

Venus tranzitează de astăzi încolo semnul naşterii tale, fapt care îţi potenţează şarmul şi carisma. Ai mai multă încredere în tine şi te alegi cu o suită de rezultate pozitive de pe urma atitudinii tale în plan social, la serviciu şi pe scena de dating. În a doua jumătate a zilei, Soarele intră în casa banilor, ceea ce înseamnă că îţi merge bine şi pe plan financiar. Explorezi în viitorul apropiat noi oportunităţi de câştig.

HOROSCOP 21 noiembrie - Săgetător

Venus îşi face azi intrarea în casa subconştientului din horoscopul tău general. Pentru unii(ele) nativi(e), asta înseamnă o relaţie care începe sau continuă departe de ochii curioşilor, unele regrete legate de actuala relaţie de cuplu sau una din trecut sau revenirea în peisaj a unui fost partener. Diseară, Soarele schimbă zodia şi el şi ajunge în semnul în care te-ai născut. Poate eşti uşor nostalgic(ă) sau melancolic(ă), dar cert este că ai mai multă energie.

HOROSCOP 21 noiembrie - Capricorn

Venus trece astăzi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, iar asta semnalează o perioadă în care reuşeşti să atragi investitori, colaboratori, să fii cooptat(ă) în diverse iniţiative sau să dezvolţi/ implementezi tu unele alături de alte persoane. De asemenea, cercul tău de prieteni se măreşte. Dar cu Soarele în casa subconştientului de diseară începând, trebuie să îţi găseşti şi un timp pentru meditaţie şi introspecţie, pentru refacere la nivel mental/ emoţional.

HOROSCOP 21 noiembrie - Vărsător

Venus progresează azi în casa carierei din harta ta solară, iar asta anunţă o perioadă de relativă armonie între tine şi superiori. De asemenea, faci faţă bine răspunderii care îţi revine în plan profesional. Tot astăzi, dar spre seară, Soarele schimbă şi el semnul, ajung în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup. Eşti activ(ă) în plan social, începi/ dezvolţi tot felul de iniţiative individuale sau de grup, eşti animat(ă) de perspective viitoare.

HOROSCOP 21 noiembrie - Peşti

Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie la distanţă, ai rude apropiate sau prin alianţă la mare distanţă de casă ori în străinătate, află că tranzitul lui Venus în casa aferentă din horoscopul tău general va aduce evenimente care îţi vor mai alina din dor. Se arată o călătorie, de exemplu, sau ceva care te ajută să menţii un contact stabil cu cei dragi aflaţi departe. La serviciu, îţi merge bine şi faci progrese datorită influenţei Soarelui.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici