HOROSCOP 21 octombrie 2021. Limite şi obstacole pentru aceste zodii. Peste unele riscă să nu poată trece

Luna din Taur aderă azi la un careu tensionat cu Saturn din Vărsător, indiciu cum că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) au de-a face azi cu unele obstacole sau limitări.

6921 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 21 octombrie 2021. Limite şi obstacole pentru aceste zodii. Peste unele riscă să nu poată trece

HOROSCOP 21 octombrie 2021. Limite şi obstacole pentru aceste zodii. Peste unele riscă să nu poată trece

HOROSCOP 21 octombrie - Berbec

Aceasta nu este o zi bună în care să îţi iei angajamente pe termen lung, mai ales de ordin financiar. Altfel spus, astrele nu recomandă să investeşti în proiecte, fie ele individuale sau comune, ori să direcţionezi sume mari către planurile tale de viitor. Există riscul să te alegi cu o pagubă însemnată, întrucât s-ar putea să îţi fie dificil să vezi toate variabilele, toate scenariile care ar putea deveni realitate. Se recomandă, de asemenea, să eviţi împrumuturile, indiferent dacă tu eşti cel(a) care le solicită sau le oferă. S-ar putea ca unele relaţii să se degradeze din cauza lor.

HOROSCOP 21 octombrie - Taur

Presiunea de la locul de muncă poate atârna prea greu pe umerii tăi astăzi. Fie ai sarcini de serviciu care implică, din partea ta, să îţi asumi unele riscuri care nu îţi sunt confortabile, fie pun presiune acestea pe relaţia ta cu superiorii. Oricare ar fi situaţia, este cert că trebuie să ieşi din zona de confort, să faci lucruri pe care poate nu le-ai mai făcut până acum. În tot acest timp, este important să dai dovadă de tact şi profesionalism, mai ales dacă aspiri la o poziţie ceva mai bună în ierarhia de la locul tău de muncă.

HOROSCOP 21 octombrie - Gemeni

S-ar putea să nu fii într-o stare de spirit prea grozavă. De vină este fie un eveniment mai puţin plăcut de astăzi, fie faptul că ai adunat de mai multă vreme unele supărări, peste care nu ai reuşit să treci prea bine. Aşadar, este de înţeles dacă nu ai chef de prea multe persoane în jurul tău, dacă preferi să te concentrezi la locul de muncă pe acele sarcini de serviciu care nu implică să colaborezi prea îndeaproape cu ceilalţi colegi de muncă. Pe de altă parte, nu-ţi face bine nici să te izolezi, deci ai grijă cum gestionezi lucrurile.

HOROSCOP 21 octombrie - Rac

Un proiect, un plan de viitor, o relaţie de prietene sau chiar cea de cuplu par să fi ajuns într-un impas. Este posibil ca primele semnale să fi apărut acum mai multă vreme, dar fie le-ai ignorat, fie ai crezut că nu sunt ceva care merită prea multă atenţie din partea ta. Oricare a fost situaţia, cert este că acum nu prea contează. Este nevoie să iei o decizie, să faci o alegere, să dai cărţile pe faţă. Ar fi bine, însă, dacă ai analiza la rece lucrurile, pentru a vedea care ar putea fi urmările gesturilor sau vorbelor tale.

HOROSCOP 21 octombrie - Leu

Se anunţă o zi destul de plină şi agitată în plan profesional. Din câte se pare, ai de-a face cu sarcini de muncă destul de dificile, care îţi supun răbdarea, dar şi cunoştinţele şi experienţa unui text de foc. Încearcă să nu îi permiţi stresului să pună stăpânire pe tine şi încearcă să ai mai multă încredere în forţele proprii. Într-un fel sau altul, le vei scoate pe toate la capăt, dar este important să nu te epuizezi cu totul pe parcurs. Mai urmează câteva zile solicitante de muncă şi trebuie să dispui doza de energie necesară şi pentru acelea.

HOROSCOP 21 octombrie - Fecioară

S-ar putea ca acel ceva sau cineva care-ţi aduce satisfacţii sau care ţi-ar aduce bucurii să nu fie cel mai bun lucru pentru tine. Lecţia pe care încearcă astrele să ţi-o predea astăzi, este aceea că trebuie să eviţi să te bazezi pe confirmări exterioare ori pe energia pe care ţi-o oferă ceilalţi din jur. S-ar putea să îţi confere o stare de spirit bună în primă fază, dar la un moment dat, vor apărea şi deserviciile unui asemenea raport de dependenţă. În cazul altor nativi(e), se recomandă un plus de atenţie la tendinţele de gelozie şi posesivitate de azi.

HOROSCOP 21 octombrie - Balanţă

Tu şi partenerul de viaţă s-ar putea să aveţi idei destul de diferite despre cum ar trebui procedat în cazul unor chestiuni de ordin domestic şi/ sau familial, iar dacă nu ai grijă cum gestionezi lucrurile, există riscul să se ajungă la un conflict. O metodă de a aborda lucrurile ar fi aceea de a încerca să te concentrezi mai puţin pe diferenţele dintre voi şi mai mult pe acele perspective pe care le aveţi în comun. În felul acesta, s-ar putea să îţi fie mai uşor să ajungi la o înţelegere cu cei dragi, la o strategie comună satisfăcătoare.

HOROSCOP 21 octombrie - Scorpion

Comunicarea cu cei cu care lucrezi s-ar putea să lase de dorit astăzi, lucru care te afectează mai ales dacă activezi în cadrul unui proiect. De vină poate fi o problemă tehnică ce a fost cauzată de neatenţie sau pur şi simplu aveţi idei diferite despre cum ar trebui procedat în unele situaţii. Oricare ar fi scenariul, cert este că ai mai mult de câştigat dacă laşi orgoliul la o parte şi le transmiţi că eşti dispus(ă) la un compromis. În fond, fie că lucraţi într-o echipă sau nu, obiectivele voastre ar trebui să fie aceleaşi sau convergente, cel puţin.

HOROSCOP 21 octombrie - Săgetător

S-ar putea să te pândească azi unele tentaţii destul de mari, cărora este greu să le faci faţă. Problema o constituie faptul că implică unele cheltuieli destul de mari, pe care, chiar dacă ţi le permiţi, ar putea să se îndrepte în alte direcţii, cu bătaie lungă şi beneficii mai multe. În cazul în care trebuie să achiziţionezi cuiva drag un cadou, mizează pe ceva care îi va folosi mai degrabă decât pe ceva care epatează. Iar dacă faci puţină cercetare înainte de achiziţie, s-ar putea să găseşti ceva care se potriveşte atât bugetului tău, cât şi personalităţii celui(ei) sărbătorit(e).

HOROSCOP 21 octombrie - Capricorn

Tensiunile se adună astăzi în mediul familial. De vină s-ar putea să fie diferenţele de generaţie între tine şi cei dragi sau poate că există la mijloc o chestiune de ordin casnic sau domestic ce scoate la iveală diferenţe de mentalitate şi de personalitate de care poate ai uitat. Încearcă să aplici strategia exemplului şi nu reacţiona aşa cum îţi dictează primul impuls. În fond, dacă cercetezi la rece lucrurile, vei vedea că punctele voastre de vedere nu diferă atât de mult, că există aspecte care pot servi ca bază pentru o strategie comună. Trebuie doar să ai puţină răbdare.

HOROSCOP 21 octombrie - Vărsător

S-ar putea să primeşti astăzi unele veşti care te pun pe gânduri sau, în cel mai rău caz, care te fac să te îngrijorezi. Aşteaptă totuşi înainte să faci ori să spui lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. S-ar putea să fie vorba despre nişte informaţii eronate, care ţi-au fost transmise aşa voluntar sau involuntar. Dacă trece vâltoarea momentului, vei fi capabil(ă) să te poziţionezi mult mai bine faţă de situaţiile cu care trebuie să te confrunţi, mai ales că timpul va scoate la iveală lucruri importante, pe care nu le ştiai.

HOROSCOP 21 octombrie - Peşti

Te numeri şi tu printre nativii(ele) care au de-a face astăzi cu o zi nu tocmai plăcută. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba despre evenimente neaşteptate în plan personal, iar în ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), de situaţii neprevăzute în plan profesional. Ceea ce au în comun aceste circumstanţe este faptul că-ţi solicită capacitatea de a da dovadă de prezenţă de spirit. Este nevoie de un răspuns imediat din partea ta, dar care să vină după o analiză obiectivă a datelor pe care le ai la dispoziţie. În caz contrar, va apărea un eşec.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici