HOROSCOP 22 decembrie 2021. Lipsuri şi răsturnări de situaţie în prag de sărbători. Vezi aici care sunt zodiile cele mai nenorocoase

Luna din Leu trimite astăzi o opoziţie lui Saturn din Vărsător şi un careu lui Uranus retrograd din Taur. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) s-ar putea confrunta astăzi nu doar cu lipsuri, ci şi cu surprize mai puţin plăcute.

6434 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 22 decembrie 2021. Lipsuri şi răsturnări de situaţie în prag de sărbători. Vezi aici care sunt zodiile cele mai nenorocoase

HOROSCOP 22 decembrie 2021

HOROSCOP 22 decembrie – Berbec

Din câte se pare, va trebui să iei astăzi unele decizii nu tocmai uşoare. Ceea ce ţi-ar aduce satisfacţii în prezent nu îţi face bine pe termen lung şi invers. Apoi, trebuie să ai mare grijă cât anume din bugetul de care dispui pui la bătaie pentru cadouri. Este de înţeles că vrei să le cumperi celor dragi, copiilor mai ales, lucrurile pe care şi le doreau de multă vreme, dar în acelaşi timp, trebuie să te asiguri că-ţi mai rămân fonduri şi pentru celelalte pregătiri pentru sărbători. Ai grijă cum îţi organizezi bugetul şi le poţi face pe toate.

HOROSCOP 22 decembrie – Taur

Nici la locul de muncă şi nici acasă nu par să meargă lucrurile aşa cum ţi-ai propus şi nu este exclus ca acest lucru să se datoreze faptului că dedici cantităţi inegale din timpul şi atenţia ta celor două domenii de viaţă. Aşadar, s-ar putea să te trezeşti astăzi cu reproşuri din partea familiei că nu te implici mai mult pe plan casnic, mai ales acum, în pragul sărbătorilor de iarnă. Este foarte important să îţi ajustezi programul astfel încât să te poţi achita de îndatoririle care îţi revin acasă. În caz contrar, Crăciunul te va surprinde cu ele amânate.

HOROSCOP 22 decembrie – Gemeni

Circulă în jurul tău tot felul de informaţii şi trebuie să ai mare grijă cărora le acorzi atenţia ta, căci s-ar putea ca unele dintre ele să fie false, involuntar sau cu scopul de a te induce în eroare. Din cauza lor, s-ar putea să ajungi în situaţia de a spune sau de a face lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu, aşadar caută să nu te arunci cu capul înainte. Fă cercetări pe cont propriu, cere o părere cuiva apropiat şi abia apoi ia atitudine. În felul acesta, eviţi un posibil fiasco.

HOROSCOP 22 decembrie – Rac 

Din punct de vedere financiar, nu se anunţă o zi prea grozavă pentru tine, căci s-ar putea ca unele cheltuieli să fie mai mari decât ţi-ai propus. Dacă unii prieteni vin cu sugestii cu privire la Revelion ori în legătură cu perioada dintre Crăciun şi Anul Nou, nu lua vreo decizie înainte să faci cumpărăturile pentru masa de Crăciun şi cadouri. Dacă fondurile îţi permit după ce te-ai achitat de toate aceste obligaţii, atunci este indicat să te alături planurilor pe care le face gaşca. Până atunci, te confrunţi cu riscul de a cheltui mai mult decât îţi permite bugetul.

HOROSCOP 22 decembrie – Leu 

Tensiunea pluteşte astăzi în aer pe mai multe planuri şi trebuie să ai mare grijă cum o gestionezi, căci există riscul de a te aduce într-un conflict cu superiorii şi/ sau cu partenerul de viaţă. Dacă vezi că atmosfera este încordată în raport cu mai multe persoane, acest lucru ar trebui să îţi dea de gândit cu privire la atitudinea ta faţă de ceilalţi. Aşadar, opreşte-te o secundă şi încearcă să vezi ce anume deranjează din abordarea ta faţă de ceilalţi. Poate că este vorba de ceva ce ţi-a intrat recent în comportament şi de care te poţi descotorosi uşor.

HOROSCOP 22 decembrie – Fecioară

Nu eşti într-o dispoziţie prea grozavă astăzi, iar în unele cazuri, această stare de spirit mai puţin plăcută s-ar putea să vină la pachet şi cu unele neplăceri de ordin medical. Aşadar, nu este de mirare dacă nivelul tău de randament nu este foarte ridicat astăzi, dacă nu te poţi bucura ca de obicei de angajamentele din a doua parte a zilei. Încearcă să nu te izolezi în astfel de momente, dar ai totuşi grijă în compania cui îţi petreci timpul. În caz contrar, rişti ca această stare să se agraveze şi mai mult, să nu o mai poţi controla.

HOROSCOP 22 decembrie – Balanţă

S-ar putea să îţi dai seama că unele planuri de viitor sau relaţii de prietenie nu merg tocmai bine, cu toate că s-a întâmplat destul de des în ultima vreme să sacrifici din timpul liber şi din dorinţele tale în numele binelui comun. Încearcă să vezi dacă lucrurile pot fi reparate în timp util, astfel încât să nu intri în perioada de sărbători cu ranchiună faţă de persoane dragi ori cu probleme nerezolvate. Poate că nu este vorba de ceva serios şi dacă vorbeşti deschis despre ceea ce simţi, lucrurile se vor rezolva într-un fel sau altul până zilele următoare.

HOROSCOP 22 decembrie – Scorpion

Trebuie să ai grijă cum îţi împarţi timpul între muncă şi viaţa de familie, mai ales astăzi. Sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi repezi, dar în acelaşi timp, au mai rămas multe lucruri de rezolvat la serviciu, care ar necesita să stai un timp peste program pentru a le putea rezolva înainte să intri în concediu. Aşadar, încearcă să îţi ordonezi programul cu mare atenţie şi să îţi ierarhizezi priorităţile. În felul acesta, nu te vei alege cu reproşuri nici la locul de muncă, dar nici din partea celor dragi, care se aşteaptă să îi ajuţi pe plan casnic.

HOROSCOP 22 decembrie – Săgetător 

Se anunţă azi un risc crescut de tensiuni în raport cu interlocutorii. Apropierea de sărbătorile de iarnă este deosebit de stresantă, căci mai ai multe lucruri de făcut pentru a pregăti totul aşa cum se cuvine. Iar cum presiunea nu te ocoleşte nici la serviciu, există riscul să te alegi cu o stare de surmenare de care nu ai nevoie deloc în această perioadă. Încearcă să nu îţi propui să faci mai mult decât este uman posibil în timpul pe care îl ai la dispoziţie şi lasă ceea ce nu este urgent pentru perioada dintre Crăciun şi trecea dintre ani.

HOROSCOP 22 decembrie – Capricorn

Din punct de vedere financiar, nu se întrevede o zi prea grozavă. Există riscul să cheltuieşti mai mult decâr ţi-ai propus dacă nu îţi împarţi corect bugetul de sărbători, atfel încât să acopere şi nevoile pentru masa de sărbători, dar şi pe cele destinate cadourilor. De asemenea, s-ar putea să te confrunţi şi cu tensiuni în raport cu cei dragi, mai ales dacă nu i-ai pus la curent cu posibilităţile tale din acest an. Aşadar, pentru a nu-şi face aşteptări nerealizabile în ce priveşte darurile lor din acest an, este important să fii sincer(ă), dar totodată cu tact şi diplomatic(ă).

HOROSCOP 22 decembrie – Vărsător

Nici pe tine nu te ocolesc astăzi tensiunile în raport cu cei dragi, dar mai ales în relaţie cu partenerul de viaţă. Trebuie să ai mare grijă cum gestionezi lucrurile între tine şi persoana iubită, căci s-ar putea să aveţi amândoi tendinţa de a aduce comportamente de la serviciu acasă ori de a încerca să vă impuneţi punctul de vedere în faţa celuilalt. Cert este că s-ar putea să aveţi mai mult de pierdut de câştigat printr-o astfel de abordare, astfel că cea mai bună strategie rămâne tot aceea de a ajunge la un compromis, la o cale de mijloc.

HOROSCOP 22 decembrie – Peşti

Dacă lucrezi astăzi, nu te aştepta să ai de-a face cu sarcini de lucru simple doar pentru că se apropie sărbătorile. Ba chiar s-ar putea să ai parte de mai multă muncă decât de obicei, mai ales dacă superiorii intenţionează să finalizeze unele proiecte care trenează de prea multă vreme înainte de finalul anului. Aşadar, încearcă să nu îţi faci speranţe false şi propune-ţi să duci la bun sfârşit cele mai solicitante treburi înainte ca programul să se termine. În felul acesta, nu vei fi nevoit(ă) să stai prea mult peste program şi te poţi întoarce acasă în timp util.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici