HOROSCOP 22 ianuarie. Sentimentele întunecă judecata acestor zodii. Ce riscă să li se întâmple

11339 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 22 ianuarie. Sentimentele întunecă judecata acestor zodii. Ce riscă să li se întâmple

La începutul şi la finele zilei, Luna din Taur aderă la un aspect armonios de trigon cu Venus şi Pluto din Capricorn, ceea ce garantează că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) îşi vor pune azi toate planurile în aplicare. Pe de altă parte, Taurii şi celelalte semne Fixe (Leu, Scorpion, Vărsător) riscă să aibă parte şi de probleme din cauza careului cu Mercur din Vărsător. Comunicarea deficitară le poate veni de hac.

HOROSCOP 22 ianuarie. Berbec

Începi şi sfârşeşti ziua într-o notă pozitivă, cu toate că nu unele lucruri merg mai puţin bine astăzi. Mai exact, s-ar putea să te întâlneşti cu aceleaşi probleme de ieri ori cu urmările lor. Şi azi ţi se recomandă să nu îţi asumi riscuri inutile legate de persoane sau proiecte care nu îţi oferă garanţii. E drept că nu poţi realiza mare lucru fără riscuri în anumite situaţii, dar aceasta nu este una dintre ele. Adoptă mai bine tehnica paşilor mărunţi şi dă dovadă de o atitudine pragmatică şi raţională. Vei avea mai mult de câştigat procedând în acest fel.

HOROSCOP 22 ianuarie. Taur

Eşti într-o stare de spirit relativ bună, deşi par să nu se fi rezolvat probleme de la locul de muncă. Te confrunţi în continuare cu tensiuni în raport cu superiorii sau ţi-e dificil să faci faţă provocărilor de la serviciu din această perioadă. Pe de altă parte, şansele sunt mai mici să te pierzi cu firea din această cauză, să spui ori să faci lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Ştii că trebuie să îţi păstrezi cumpătul şi să dai dovadă de tact, chiar şi în momentele în care nu ţi-e uşor.

HOROSCOP 22 ianuarie. Gemeni

Şi tu te numeri astăzi printre aceia(lea) pe care astrele îi/le înzestrează cu o formă bună, mai ales din punct de vedere mental. Există însă posibilitatea să oscilezi din acest punct de vedere la mijlocul zilei, când poate că unele planuri îţi sunt afectate de unele suprize mai puţin plăcute. Este greu de spus despre ce va fi vorba şi care este impactul acestor evenimente asupra ta, dar pari să faci eforturi să îţi păstrezi calmul. Aşa se face că ziua se termină pentru tine într-o notă pozitivă, ca şi cum situaţiile mai puţin fericite de azi n-ar fi existat.

HOROSCOP 22 ianuarie. Rac

Unele relaţii şi proiecte par să evolueze în direcţia dorită, pe când altele se mişcă într-o direcţie total anapoda şi nici nu prea ştii ce să faci în privinţa lor. Poate că problemele pe care le au nu depind de tine pentru a fi rezolvate, poate nici nu ai făcut nimic pentru a se ajunge în situaţia aceasta. Încearcă să te concentrezi pe colaborările, prieteniile şi iniţiativele care fac progrese, care răspuns la investiţiile de timp şi efort pe care le faci. În cazul celorlalte, mai aşteaptă puţin înainte să iei o decizie de la care nu poţi da înapoi.

HOROSCOP 22 ianuarie. Leu

Cu toate că relaţionezi azi mai greu cu superiorii şi/ sau unii colegi de muncă, dai dovadă la începutul şi la finele zilei de o productivitate de invidiat. Acest lucru se datorează poate şi faptului că te concentrezi pe activităţi care nu presupun să lucrezi îndeaproape cu ei, unde nu ai nevoie de feedback constant şi schimb de informaţii cu alte persoane. Nu îţi face griji că vei rămâne în urmă în ce priveşte celelalte sarcini. Se va găsi cât de curând o zi în care veţi fi pe aceeaşi lungime de undă pentru a lucra împreună într-un mod eficient.

HOROSCOP 22 ianuarie. Fecioară

Aceasta nu este o zi în care să te îndeletniceşti la serviciu cu sarcini de lucru care te plictisesc, care presupun să urmezi protocoale standard, de la care să nu te abaţi. Ai nevoie să ţi se stârnească interesul, să aplici tehnici noi, să-ţi pui amprenta pe ceea ce faci. În anumite cazuri, vei reuşi să faci acest lucru, iar satisfacţiile nu vor întârzia să apară, dar vor fi şi situaţii în care trebuie să strângi din dinţi şi să te mobilizezi. În caz contrar, vei da dovadă de superficiale şi tot tu va trebui să corectezi ce s-a greşit.

HOROSCOP 22 ianuarie. Balanţă

Se menţine astăzi o atmosferă relativ armonioasă în cadrul vieţii de familie, dar s-ar putea să apară unele puseuri de tensiune pe la mijlocul zilei între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii. Asta ar trebui să îţi dea gândit că totuşi se întâmplă ceva la acest nivel, că s-a trecut cu vederea peste unele lucruri care ar fi trebuit discutate de mai multă vreme. Din acest motiv, poate ar fi bine să te gândeşti serios la necesitatea de a deschide un dialog pe o temă pe care aţi neglijat-o de ceva timp încoace. Vă va face foarte bine.

HOROSCOP 22 ianuarie. Scorpion

Comunici bine astăzi cu partenerul de viaţă, pe teme din cele mai variate, doar că atunci când se aduc în discuţie chestiuni casnice sau locative nu sunteţi deloc pe aceeaşi lungime de undă. S-ar putea ca această situaţie să nu fie deloc una nouă, în sensul în care este posibil să vă mai fi întâlnit cu ea chiar ieri ori poate că în ziua precendtă s-au ivit doar semnalele că astăzi vă paşte un conflict aprins pe una din aceste teme. Fă tu primul pas şi lasă orgoliul deoparte şi vei vedea că şi persoana iubită va proceda la fel.

HOROSCOP 22 ianuarie. Săgetător

Nu te înţelegi prea bine azi cu colegii de muncă ori poate că nu ai la dispoziţie aparatura ori programele care îţi lipsesc pentru a face cea mai bună treabă, dar încearcă să te gândeşti la obiectivul final. Într-un context ca acesta, este foarte uşor să îţi pierzi avântul şi chiar să renunţi, dar dacă dai dovadă de stăpânire de sine, nu numai că vei finaliza ce ai început, dar vei reuşi, de asemenea, şi să livrezi un rezultat care te face eligibil(ă) pentru un plus la salariu sau chiar pentru o mărire cândva curând. Perseverenţa este aliatul tău principal.

HOROSCOP 22 ianuarie. Capricorn

Eşti într-o formă foarte bună astăzi. Poate fi graţie faptului că se apropie sfârşitul de săptămână ori poate se întâmplă ceva în viaţa ta privată care te înveseleşte. Trebuie să ai grijă însă şi încotro duce această stare de spirit. Este posibil ca, din prea mult entuziasm, să îţi acorzi unele răsfăţuri care atentează prea mult la bugetul tău de weekend. Ori poate încerci să epatezi printr-un cadou cuiva drag pe care, de fapt, nu ţi-l permiţi în acest moment. Aşadar, este foarte important să nu te laşi dus(ă) de val, să fii conştient(ă) cât de mult te poţi întinde.

HOROSCOP 22 ianuarie. Vărsător

Te încearcă azi o senzaţie de dulce nostalgie la gândul unor momente petrecute cu familia în trecut sau cu o persoană dragă. Între timp însă, anumite lucruri au evoluat şi pari să nu răspunzi foarte bine la schimbare. Ţi-e greu să te desprinzi de unele obiceiuri sau situaţii care te făceau să te simţi în siguranţă şi care nu mai fac parte din peisajul actual. Ai avea însă mult mai mult de câştigat dacă ai încerca să priveşti înainte, să te bucuri de prezent. Poate că nu totul este perfect în acest sector, dar nici nu e chiar aşa gri.

HOROSCOP 22 ianuarie. Peşti

Eşti deschis(ă) şi comunicativ(ă) astăzi, în special în ceea ce priveşte planurile tale de viitor şi proiectele de grup. Astrele te avertizează totuşi că poate ar fi mai bine să fii discret(ă) cu anumite lucruri, mai ales dacă nu cunoşti de prea multă vreme unele persoane. S-ar putea să îţi pui încrederea în nişte persoane care nu îţi oferă un feedback sincer, care caută mai degrabă să te descurajeze decât să te facă să perseverezi. Din acest motiv, poate ar fi mai bine să ţii unele lucruri pentru tine şi să le dezvălui abia atunci când le-ai pus pe picioare.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici