HOROSCOP 22 iulie. Soarele intră în Leu. Noi începuturi pentru patru zodii

Soarele face azi trecerea în semnul Leului, indiciu cum că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) stau în faţa unui nou început pe plan sentimental, profesional sau personal.

9330 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 22 iulie. Soarele intră în Leu. Noi începuturi pentru patru zodii

HOROSCOP 22 iulie. Soarele intră în Leu. Noi începuturi pentru patru zodii

HOROSCOP 22 iulie - Berbec

Soarele intră azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, prilej numai bun să dedici mai mult din timpul tău în următoarele săptămâni partenerului de viaţă şi/ sau copiilor. În cazul în care nu eşti într-o relaţie, dar eşti pregătit(ă) pentru ceva nou pe acest plan, s-ar putea să obersi că atragi mai mult privirea, că există mai multe oportunităţi de flir pentru tine decât de obicei. De asemenea, se arată o perioadă bună pentru a investi mai mult în hobby-urile şi pasiunile tale, mai ales dacă nu ai prea avut timp pentru ele în ultima perioadă.

HOROSCOP 22 iulie Taur

Cu Soarele în casa familiei din horoscopul tău solar, se întrevede o perioadă numai bună pentru a te concentra pe familie. Dacă nu ai prea avut timp pentru cei dragi în ultima perioadă, ai şansa de a te revanşa în săptămânile care urmează. De asemenea, se arată un timp bun pentru nativi(ele) acestui semn care îşi caută un apartament, indiferent că vor să îl închirieze sau să îl cumpere, ori dacă vor să deruleze lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare. Vor reuşi să se pună de acord cu cei dragi ce ar trebui să facă şi rezultatele se vor vedea.

HOROSCOP 22 iulie Gemeni

Soarele ajunge azi în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce te ajută să interacţionezi mai bine cu cei din jurul tău. Aşadar, se întrevede o perioadă bună petru negocieri, interviuri sau întâlniri de afaceri, care îţi vor aduce multe beneficii, dar şi mai multă vizibilitate. În plus, s-ar putea să observi că eşti mai popular(ă) în unele medii în care te confruntai cu emoţii, ceea ce te poate ajuta să formezi unele realţii care te pot ajuta foarte mult pe viitor. Aşadar, pune accentul mai mult ca oricând pe comunicare şi pe colaborarea cu cei din jurul tău.

HOROSCOP 22 iulie Rac

Soarele îşi face astăzi intrarea în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, fapt pentru care, în săptămânile care urmează, s-ar putea să apară mai multe oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. Aşadar, ţi se dă ocazia să acoperi unele găuri din buget, iar dacă ai făcut recent nişte infuzii de capital, acestea se vor amortiza mai repede decât te-ai aşteptat. Pe de altă parte, trebuie să ai mai multă grijă la modul în care îţi administrezi bugetul, căci pot apărea unele momente în care ai tendinţa de a epata.

HOROSCOP 22 iulie Leu

Soarele poposeşte astăzi în chiar semnul naşterii tale, ceea ce îţi dă un imbold de energie care te ţine câteva săptămâni şi îţi potenţează şarmul. Iar cum acest ingres planetar semnifică şi debutul sezonului tău aniversar, profită de această oportunitate pentru a reînnoi acele rezoluţii de Anul Nou care aveau legătură cu tine. În cazul în care nu ai reuşit să pui în practici ceea ce ţi-ai propus, acum este momentul să te revanşezi faţă de propria persoană şi să te pui pe primul loc. Vei vedea că lucrurile vor începe astfel să se schimbe chiar şi pe alte planuri.

HOROSCOP 22 iulie Fecioară

Soarele ajunge azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce semnifică faptul că astrele semnalează pentru tine nevoia unei perioade de introspecţie. S-ar putea să existe zile în următoarele săptămâni în care nu te simţi apreciat(ă) suficient şi altele în care fugi de atenţie şi nu ţi-o doreşti. Aceste oscilaţii vorbesc despre existenţa unui dezechilibru care poate conduce la probleme destul de serioase dacă nu încerci să forezi în interior şi să vezi de unde se trag, dacă există ceva lăsat nevindecat de prea multă vreme care s-a cicatrizat şi duce uneori la astfel de reacţii contrastante.

HOROSCOP 22 iulie Balanţă

Soarele intră azi în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, motiv pentru care îţi este recomandat ca aceste două aspecte ale vieţii tale să urce în ierarhia priorităţilor tale. Aşadar, este un moment bun acum să lucrezi la proiecte pe termen lung, fie că tu eşti cel(a) care le coordonează sau eşti doar implicat(ă) în ele dar şi să ieşi mai mult, să cunoşti persoane noi, să faci schimburi de idei cu oameni care te inspiră. S-ar putea ca aceste două preocupări să se îmbine armonios în perioada următoare, să se potenţeze reciproc într-un fel.

HOROSCOP 22 iulie Scorpion

Soarele ajunge în casa carierei din horoscopul tău general, prilej cu care s-ar putea să vezi unele schimbări în bine la serviciu. Poate că te înţelegi mai bine cu superiorii, ceea ce te poate ajuta să primeşti accesul la unele oportunităţi sau beneficii pe care nu le-ai avut până acum. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, despre o mai bună vizibilitate în domeniul de activitate şi chiar de o ofertă din partea unei alte companii. Dacă ai făcut eforturi pentru a ajunge la o promovare, s-ar putea să apară nişte veşti foarte bune în acest sens.

HOROSCOP 22 iulie Săgetător

Soarele migrează azi în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu insituţiile statului. Pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn, acest lucru ar putea însemna că merg în vacanţă ori că susţin nişte examene restante. Deşi diferitele efectele acestui ingres, în ambele cazuri, cei(le) născuţi(te) în acest semn se simt uşuraţi(te) pentru că au terminat o etapă deloc uşoară. Dacă ai un litigiu pe rol sau o autorizaţie de obţinut, s-ar putea să apară o rezoluţie în acest sens mai repede decât te-ai fi aşteptat. Oricare ar fi situaţia, simţi că lucrurile se aşează în favoarea ta.

HOROSCOP 22 iulie Capricorn

Soarele intră astăzi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că se deschide o perioadă bună pentru colaborări, mai noi sau mai vechi, dar şi pentru proiecte care implică finanţele pe care le ai la comun cu partenerul de viaţă. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă cum gestionezi relaţiile de putere, astfel încât să nu se ajungă la dezechilibre, mai ales din motive financiare. Profită de oportunitate pentru a lucra la acest aspect şi vei vedea că vor apărea beneficii curând, de ordin financiar mai ales, care îţi vor recompensa eforturile.

HOROSCOP 22 iulie Vărsător

Soarele începe azi să se mişte prin casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că trebuie să investeşti mai mult timp în relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Vor apărea oportunităţi de a duce legătura pe care o aveţi la un alt nivel, de a evolua împreună prin intermediul proiectelor şi al încrederii pe care v-o oferiţi unul celuilalt, dar întâi de toate, s-ar putea să treceţi prin nişte evenimente care sunt menite să vă arate unde anume există probleme. În felul acesta, ştii exact unde mai aveţi de lucrat săptămânile acestea.

HOROSCOP 22 iulie Peşti

Soarele ajunge astăzi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, prilej numai bun să lucrezi la etica ta profesională, dar şi la stilul tău de viaţă. Dacă nu ai prea dat dovadă de randaent în ultima perioadă, dar te-ai confruntat cu stări dese de oboseală, este clar că trebuie să faci ceva pentru ca lucrurile să reintre în normalitate. Poate că este suficient să îţi organizezi mai bine timpul sau poate că te-ar ajuta dacă ai aduce unele ajustări mai mari modului în care abordezi munca şi/ sau felul în care ai grijă de nevoile organismului tău.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici