HOROSCOP 22 noiembrie. Soarele intră în Săgetător. Obiective atinse pe ultima sută de metri

Soarele începe azi să se mişte prin semnul Săgetătorului, unde rămâne până în 21 decembrie. În aceste săptămâni, zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) se bucură de oportunitatea de a atinge unele obiective personale, financiare sau profesionale înainte de sfârşitul anului.

6128 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 22 noiembrie. Soarele intră în Săgetător. Obiective atinse pe ultima sută de metri

HOROSCOP 22 noiembrie. Soarele intră în Săgetător. Obiective atinse pe ultima sută de metri

HOROSCOP 22 noiembrie – Berbec 

Soarele intră azi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, deplasărilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Se întrevede, aşadar, o perioadă bună pentru nativii(ele) acestui semn care vor să se înscrie la cursuri sau să revină la studii întrerupte mai demult. De asemenea, în acestă săptămâni, cei(le) care urmează să plece într-o călătorie de afaceri pe o distanţă mai lungă, se vor întoarce cu rezultatele pe care le-au preconizat. Orice decid astrele să îţi rezerve în următoarea perioadă, vei primi nişte lecţii preţioase, pe care le vei putea utiliza în situaţii diverse care se vor profila pe termen lung.

HOROSCOP 22 noiembrie – Taur

Soarele poposeşte astăzi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, semn că, în săptămânile care urmează, se arată o perioadă favorabilă nativilor(elor) implicaţi(te) în colaborări sau parteneriate pe plan profesional. În cazul în care ai o idee de investiţie sau de iniţiativă cu partenerul de viaţă, acum este o oportunitate bună pentru voi să o implementaţi. Pe ambele planuri, însă, atât la nivel profesional, cât şi personal, trebuie să se păstreze echilibrul în relaţiile de putere, să nu apară situaţii în care cineva ia o decizie fără a se consulta cu celelalte părţi implicate în proiectele curente.

HOROSCOP 22 noiembrie – Gemeni

Soarele ajunge azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce aduce veşti bune şi o perioadă prolifică pentru nativii(ele) care vor să îşi consolideze relaţia de cuplu şi/ sau cele profesionale. Se anunţă câteva săptămâni extrem de productive pentru îmbogăţirea portofoliului de clienţi, dar şi pentru a lucra la relaţia de cuplu, mai ales în cazul în care eşti la început de drum cu partenerul de viaţă sau a intervenit o oarecare rutină între tine şi persoana iubită. Eşti pe aceeaşi lungime de undă cu cei cu care ai o relaţie şi rezultatele nu vor întârzia să apară.

HOROSCOP 22 noiembrie – Rac

Soarele progresează astăzi în casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta generală, semn că se deschid câteva săptămâni în care dai dovadă de un randament crescut, dar în acelaşi timp, trebuie să te concentrezi pe ajustarea stilului tău de viaţă şi de alimentaţie. Ai nevoie de energie pentru a putea susţine toate proiectele pe care le ai în derulare în această perioadă, iar dacă nu faci nişte schimbări, s-ar putea să îţi fie greu să le susţii. De asemenea, trebuie să dai dovadă de atenţie suplimentară în cazul activităţilor care implică un anumit grad de risc la nivel fizic.

HOROSCOP 22 noiembrie – Leu

Soarele soseşte azi în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, prilej cu care, în săptămânile care urmează, poţi lucra cu succes la relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. În cazul în care eşti single, tranzitul acesta ar putea să aducă în peisaj o persoană extrem de interesantă, care îţi captează cu totul atenţia. Sau poate că apar mai multe oportunităţi de flirt, care te ajută să-ţi faci o idee mai clară cu privire la ceea ce cauţi în persoana unui partener de viaţă. De asemenea, este o perioadă bună să investeşti în hobby-uri.

HOROSCOP 22 noiembrie – Fecioară

Soarele îşi face apariţia astăzi în casa familiei din horoscopul tău general, acolo unde va rămâne pentru câteva săptămâni. Iată o oportunitate bună pentru a plasa sectorul domestic şi gospodăria pe o poziţie superioară în lista ta de priorităţi, să profiţi de timpul liber pe care îl ai la dispoziţie pentru a petrece timp de calitate cu cei dragi sau pentru a desfăşura lucrări de construcţie, amenajare şi/ sau redecorare. O astfel de perioadă este cu atât mai importantă cu cât unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn au pus în aşteptare unele preocupări de ordin familial sau casnic din cauza serviciului.

HOROSCOP 22 noiembrie – Balanţă

Soarele intră azi în casa comunicării din horoscopul tău solar, semn că ţi se vor potenţa, în săptămânile care urmează, abilităţile de a interacţiona cu ceilalţi de lângă tine, indiferent de felul lor de a fi, de eventualele diferenţe de mentalitate care există între voi. Se arată, aşadar, o perioadă de bun augur pentru nativii(ele) care au programate negocieri, dezbateri, şedinţe sau audienţe importante ori interviuri de angajare. Nu numai că vor face o figură frumoasă, dar vor reuşi, de asemenea, să obţină fix ce urmăreau cu discuţiile programate în această perioadă. Ştiu când să tacă şi când să vorbească.

HOROSCOP 22 noiembrie – Scorpion

Soarele ajunge astăzi în casa banilor din astrograma ta generală, fapt pentru care s-ar putea să te intersectezi cu tot felul de oportunităţi de suplimentare a veniturilor în săptămânile care urmează. Sau poate că te decizi să faci unele investiţii ori să implementezi unele idei de a realiza profituri pe care le-ai lăsat în aşteptare o perioadă. Aşadar, te aşteaptă o perioadă bună în plan financiar. Pe de altă parte, însă, ai grijă la riscurile pe care ţi le asumi, căci energia tranzitului acesta s-ar putea să te predispună decizii financiare pe care ai putea să le regreţi mai târziu.

HOROSCOP 22 noiembrie – Săgetător

Soarele intră azi în semnul naşterii tale, ceea ce, pe de-o parte, înseamnă că începe sezonul tău aniversar. Acest lucru înseamnă că te bucuri de un impuls din partea astrelor pentru a-ţi atinge acele obiective setate cu ocazia zilei tale de naştere anterioare pe care nu ai reuşit să le atingi. Pe de altă parte, te bucuri de mai multă popularitate în rândul celorlalţi şi ştii exact cum să îi abordezi pe cei din jurul tău pentru a obţine ceea ce îţi doreşti de pe urma lor. Încearcă să profiţi de acest efect al tranzitului solar pentru a consolida relaţii.

HOROSCOP 22 noiembrie – Capricorn

Soarele ajunge astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că, în săptămânile următoare, s-ar putea să fii mai sensibil(ă) decât de obicei şi mai introspectiv(ă). Cu toate că nu eşti genul de persoană foarte expansiv(ă), tot nu este o dispoziţie cu care eşti obişnuit(ă). Cel mai bun lucru în ceea ce priveşte această stare de spirit este faptul că te ajută să tragi unele concluzii în legătură cu nişte situaţii de viaţă recente în raport de care nu ţi-ai format încă o părere. Altfel spus, te vei alege cu nişte lecţii de viaţă foarte utile.

HOROSCOP 22 noiembrie – Vărsător

Soarele poposeşte azi în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, ceea ce înseamnă că, în perioada care urmează, s-ar putea să faci progrese importante în ceea ce priveşte proiectele tale de grup şi/ sau iniţiativele pe termen lung. De asemenea, s-ar putea să cunoşti mai multe persoane interesante în perioada următoare, care îţi vor ajunge extrem de uşor la inimă. În plus, s-ar putea să te inspire să îţi urmezi unele visuri la care poate că nu ai renunţat, dar pe care le-ai pus în aşteptare în urmă cu ceva vreme. Ai mai multă încredere în viziunile tale.

HOROSCOP 22 noiembrie – Peşti

Soarele ajunge azi în casa carierei din horoscopul tău general, ir din acest motiv, s-ar putea ca acest sector de viaţă să te preocupe destul de mult în săptămânile care urmează. Graţie eforturilor depuse în acest sector, vei observa o serie de schimbări în bine în plan profesional, cum ar fi o apropiere de superiori, nişte condiţii mai bune la locul de muncă şi/ sau veşti bune cu privire la o posibilă promovare şi/ sau mărire de salariu. Se vede că eşti pe o pantă ascendentă şi că lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bine pentru tine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici