HOROSCOP 23 decembrie. O zi critică pentru pregătiri, dar fără randament. Zodiile se mobilizează greu

Luna se mişcă azi în gol prin semnul Leului, motiv pentru care zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) nu prea reuşesc să realizeze mare lucru din ceea ce şi-au propus să facă.

3999 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 23 decembrie. O zi critică pentru pregătiri, dar fără randament. Zodiile se mobilizează greu

HOROSCOP 23 decembrie 2021

HOROSCOP 23 decembrie – Berbec 

Luna se mişcă azi în gol prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce poate semnala faptul că există riscul să apară din senin probleme între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Cu toate că atmosfera părea să fie armonioasă între voi, există posibilitatea ca lucrurile să se schimbe oricând în rău. Aşadar, este foarte important să ai grijă cum te exprimi în raport cu cei dragi, să nu atingi coarda sensibilă, mai ales dacă ştii că există puncte nevralgice între tine şi ei. Altfel, s-ar putea să te alegi cu un conflict.

HOROSCOP 23 decembrie – Taur

Luna progresează în casa familiei din horoscopul tău solar, ceea ce arată că acest sector de viaţă trebuie să fie una din priorităţile tale de azi. În principiu, te bucuri de linişte în casă, dar există riscul să apară tensiuni neaşteptate între tine şi unele persoane dragi cu care nu prea ai lucruri în comun. Încearcă să tatonezi terenul înainte să deschizi un subiect de discuţie la care cei apropiaţii s-ar putea să nu răspundă bine. În caz contrar, te vei alege cu o atmosferă foarte încordată, de care nu vei scăpa nici măcar odată cu venirea sărbătorilor de iarnă.

HOROSCOP 23 decembrie – Gemeni 

Luna îşi face loc în casa comunicării din horoscopul tău general, cu menţiunea că tranzitează în gol acest sector astral. Aşadar, în raport cu anumite persoane, interacţionezi bine, dar cu altele îţi va fi greu să comunici, deşi nu te-ai fi aşteptat la acest lucru. Este greu de spus cu care dintre interlocutori ai putea avea parte azi de discuţii în contradictoriu, aşadar este important să dai dovadă de diplomaţie în raport cu toată lumea. Altfel, rişti să se ajungă mult prea departe şi să nu mai poţi întoarce lucrurile pe făgaşul normal, nici chiar după ce îţi ceri scuze.

HOROSCOP 23 decembrie – Rac

Luna se mişcă azi în gol prin casa banilor din horoscopul tău solar, ceea ce arată faptul că rişti să iei unele decizii financiare nu tocmai bune. Prin urmare, trebuie să te gândeşti astăzi de două ori înainte să scoţi bani din portofel ori cardul din buzunar. Ştii că urmează nişte zile extrem de solicitante din acest punct de vedere, iar dacă cedezi în faţa unor articole care nu sunt pe lista de cumpărături, există posibilitatea să trebuiască să apelezi la economii în zilele care urmează. În consecinţă, este esenţial să fii atent(ă) cum îţi gestionezi finanţele pe parcursul zilei.

HOROSCOP 23 decembrie – Leu 

Luna tranzitează azi în gol semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că starea ta de spirit ar putea fluctua destul de mult, suficient încât să te surprindă până şi pe tine. Încearcă să vezi ce anume face ca dispoziţia ta să oscileze, căci s-ar putea să existe şi un factor declanşator, pe lângă acest tranzit astral nu tocmai îmbucurător. Încearcă să îţi dai seama dacă te-a deranjat ceva astăzi sau în zilele anterioare şi dacă starea ta de astăzi este cumva o reacţie la un cumul de factor nu tocmai pozitivi cu care ai avut de-a face în zilele anterioare.

HOROSCOP 23 decembrie – Fecioară

Luna se mişcă azi în gol prin casa subconştientului din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să ţi se întâmple azi destul de des să te gândeşti la trecut, la persoane şi/ sau situaţii care nu mai fac parte din peisajul prezent. Este nevoie de puţină introspecţie pentru a înţelege ce anume te duce cu gândul la aceşti oameni sau întâmplări, dar este clar că ai nevoie să faci acest exerciţiu de meditaţie dacă ţi se întâmplă des astfel de episoade. Poate că nu ai trecut chiar cu totul peste ele şi mai este nevoie de un efort.

HOROSCOP 23 decembrie – Balanţă

Luna tranzitează astăzi în gol casa prietenilor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău solar, iar acest lucru ţi-ar putea scoate în evidenţă detalii la care nu te-ai gândit serios, cărora nu le-ai acordat prea multă atenţie în ultima vreme. În cele mai multe cazuri, s-ar putea să fie vorba despre lucruri nerezolvate ori situaţii în care apropiaţii nu s-au purtat aşa cum ai sperat. Nici nu este de mirare aşadar dacă te simţi descurajat(ă) cu privire la viitor şi la oamenii de lângă tine. Încearcă totuşi să vezi dacă nu cumva rişti să exagerezi unele judecăţi de valoare.

HOROSCOP 23 decembrie – Scorpion 

Luna se mişcă azi în gol prin casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce riscă să te descurajeze destul de tare cu privire la acest sector de viaţă. Ai tendinţa să crezi că nu ai făcut mare lucru la locul de muncă în acest an, că relaţia ta cu superiorii a stagnat sau chiar a involuat în loc să facă paşi înainte. Cu toate că poate nu toate lucrurile au mers conform planului, este clar că o astfel de concluzie este prea sumbră, că ai făcut unele progrese demne de lăudat în anul care tocmai stă să de încheie.

HOROSCOP 23 decembrie – Săgetător 

Luna merge azi în gol prin casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, a examenelor şi a interacţiunii cu instituţiile publice, ceea ce înseamnă că dacă susţii astăzi un examen, pleci în concediu sau ai de rezolvat unele probleme de natură birocratică, trebuie să fii foarte atent(ă) la toate demersurile pe care le faci în raport cu aceste iniţiative. Există riscul ca ele să eşueze dacă nu îţi iei toate precauţiile şi nu te gândeşti din timp care sunt situaţiile care pot apărea pe parcurs, mai ales că se apropie cu paşi repezi sărbătorile, care pot îngreuna unele activităţi foarte mult.

HOROSCOP 23 decembrie – Capricorn 

Luna începe astăzi să se deplaseze în gol prin casa parteneriatelor şi a banilor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că ar putea apărea unele discuţii în contradictoriu în raport cu partenerul de viaţă. În unele cazuri, s-ar putea să aibă legătură cu modul în care s-au cheltuit nişte fonduri comune pentru pregătirile de sărbători, iar în altele, s-ar putea să fie vorba de comportamente financiare mai vechi, care nu s-au manifestat în această perioadă. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să faci tot posibilul să se aplaneze tensiunile cât mai repede cu putinţă în condiţiile date.

HOROSCOP 23 decembrie – Vărsător

Luna începe azi să se mişte în gol prin casa cuplului din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea ca, între tine şi partenerul de viaţă, să planeze o atmosferă destul de ciudată astăzi. În unele cazuri, s-ar putea să se ajungă până la conflicte destul de aprinse, iar în altele, s-ar putea să persiste această senzaţie că riscaţi în orice moment să ajungeţi la o discuţie în contradictoriu. Ţine minte că tonul face muzica, iar dacă îl alegi pe cel potrivit, vei reuşi să comunici ce anume te deranjează fără a se ajunge la o descărcare de tensiune.

HOROSCOP 23 decembrie – Peşti

Luna progresează azi în gol prin casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea înseamna că, la locul de muncă, nu afişezi randamentul la care ai sperat. De asemenea, s-ar putea să te confrunţi şi cu o stare de oboseală greu de gestionat, care te face să te gândeşti dacă vei face faţă tuturor angajamentelor din următoarele zile. Încearcă să te concentrezi pe priorităţi şi să nu-ţi pierzi vremea cu sarcini care ar putea fi rezolvate foarte bine în perioada care se întinde între Crăciun şi Revelion. În felul acesta, nu rişti să te surmenezi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici