HOROSCOP 24 iunie 2021. Momentul adevărului pentru patru zodii

Astăzi se formează evenimentul de Lună Plină în semnul Capricornului, ceea ce aduce o serie de revelaţii pentru zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn).

8215 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 24 iunie 2021. Momentul adevărului pentru patru zodii

HOROSCOP 24 iunie 2021

HOROSCOP 24 iunie 2021 - Berbec

Astăzi are loc fenomenul de Lună Plină, care se manifestă plenar în casa carierei din horoscopul tău general. Astăzi, dar şi în zilele următoare, nu îţi va fi deloc uşor să te împarţi între viaţa de familie şi sectorul profesional, iar atitudinile de care ai dat dovadă la locul de muncă în ultima perioadă vor atrage, în aceste zile, tot felul de schimbări pe acest plan. Este greu de spus dacă vor fi pe placul tău sau nu, dar cert este că îţi vei da seama dacă va fi nevoie să aduci nişte ajustări în perioada următoare, care sunt ele.

HOROSCOP 24 iunie 2021 - Taur

Luna Plină se perfectează azi în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. În cazul anumitor nativi(e), acest lucru poate însemna că primesc o lecţie de viaţă foarte importantă ori că primesc rezultatul la un examen foarte dificil. În ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), poate fi vorba, mai degrabă, despre un proces birocratic sau un litigiu care înregistrează nişte progrese sau chiar se finalizează. Dacă pleci astăzi sau zilele următoare în concediu, încearcă să iei măsuri, să te gândeşti la strategii în cazul în care te confrunţi cu probleme cu mijlocul de transport.

HOROSCOP 24 iunie 2021 - Gemeni

Luna Plină se manifestă azi plenar în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, semn că s-ar putea să aibă loc o confruntare cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi legat de modul în care s-a uzat în ultima vreme de finanţele pe care le-aţi avut la comun. Sau poate că nu eşti pe deplin mulţumit(ă) de modul în care aţi făcut împărţeala banilor după un proiect. În orice caz, trebuie discutate aceste aspecte, căci există riscul să conducă la dezechilibre în raportul de forţe, la situaţii şi mai complicate, foarte greu de rezolvat.

HOROSCOP 24 iunie 2021 - Rac

Luna Plină de azi se manifestă preponderent în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar. Aşadar, este posibil să apară tot felul de evenimente greu de ignorat în acest sector în zilele care urmează. De asemenea, trebuie să ţii cont de faptul că tensiunile sunt mai evidente decât de obicei, că riscă să erupă dacă nu ai grijă să comunici cu persoana iubită care sunt nevoile şi dorinţele tale. În parteneriatele profesionale, spriritul de competiţie s-ar putea să nu ducă la rezultate bune în cazul în care nu ştii să îl gestionezi, dacă mergi prea departe cu concurenţa în echipa ta.

HOROSCOP 24 iunie 2021 - Leu

Luna Plină de astăzi se perfectează în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, iar rolul ei este acela de a-ţi atrage atenţia că trebuie să schimbi ceva la etica ta profesională şi la stilul tău de viaţă ori la cel de alimentaţie. S-ar părea că propria persoană nu s-a numărat printre priorităţile tale din această perioadă, motiv pentru care organismul a cam început să-şi ceară drepturile. Încearcă să ai mai multă grijă de tine, căci acest lucru va avea un efect pozitiv şi asupra modului în care activezi la serviciu, asupra randamentului de care dai dovadă acolo.

HOROSCOP 24 iunie 2021 - Fecioară

Luna Plină de astăzi se manifestă plenar în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce va aduce la lumină dacă modul în care interacţionezi cu partenerul şi/ sau cu copiii este cel mai bun, dacă felul în care abordezi persoanele care îţi plac este cel mai bun. S-ar putea, de exemplu, să vezi că insişti prea mult cu anumite lucruri, că ar trebui să îi laşi pe ei să vină la tine în unele situaţii. Sau poate că nu eşti suficient de direct(ă) în anumite privinţe şi te-ar ajuta mai mult dacă ai comunica mai mult.

HOROSCOP 24 iunie 2021 - Balanţă

Luna Plină de azi se perfectează în casa familiei din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că trebuie să acorzi mai multă atenţie acestui domeniu de viaţă zilele acestea. Tot în perioada aceasta, vei vedea dacă trebuie să schimbi ceva la modul în care interacţionezi cu cei dragi. S-ar putea ca, în anumite situaţii, să ajute mult dacă încerci să dai dovadă de deschidere. S-ar putea ca familiei să îi fie greu să abordeze anumite subiecte de discuţie dacă menţii o atmosferă care nu este tocmai prielnică dialogului. Nişte eforturi în acest sens, al transparenţei, s-ar putea să ajute mult.

HOROSCOP 24 iunie 2021 - Scorpion

Luna Plină de astăzi se manifestă plenar în casa comunicării din horoscopul tău general. Acest lucru denotă faptul că eşti mai asertiv(ă) în interacţiunile cu ceilalţi, că dispui de atuurile necesare pentru a te face ascultat(ă). Pe de altă parte însă, apare riscul să intri în tot felul de discuţii care vizează valori sau principii. Dacă nu urmăreşti ceva cu ele, poate că nu este o idee prea bună să insişti să le demonstrezi celorlalţi anumite lucruri. În cazul în trebuie să pleci într-o delegaţie sau tot felul de lucruri de rezolvat prin oraş, încearcă să fii atent(ă) în trafic.

HOROSCOP 24 iunie 2021 - Săgetător

Luna Plină se perfectează în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că se întâmplă lucruri pe plan financiar zilele acestea. S-ar putea să nu fie evenimente îmbucurătoare, căci astrele urmează să îţi arate care au fost efectele deciziilor pe care le-ai luat în plan financiar în ultima vreme. Aşadar, dacă vezi că nu ai calculat prea bine anumite riscuri şi ţi le-ai asumat fără să te gândeşti la ce anume se poate ajunge, acum este momentul să recuperezi din pagubă şi să adopţi noi strategii financiare, care te vor ajuta mai mult în viitor.

HOROSCOP 24 iunie - Capricorn

Luna Plină se manifestă azi în semnul naşterii tale, ceea ce denotă faptul că nu îţi vor lipsi energia şi asertivitate astăzi. Ştii cum să faci astfel încât să nu treacă neobservată prezenţa ta şi nu îţi este deloc greu să atragi atenţia. Pe de altă parte, însă, s-ar putea ca unele persoane să te creadă condescendent(ă), ceea ce riscă să îţi atragă unele antipatii. Pe plan profesional, ai mai multă grijă în aceste zile la concurenţă, căci s-ar putea să folosească metode nu tocmai corecte ca să ţi-o ia înainte. Acelaşi sentiment de întrecere ar putea apărea şi-n cuplu.

HOROSCOP 24 iunie 2021 - Vărsător

Luna Plină se perfectează astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce indică faptul că, în zilele acestea, te gândeşti mai des la trecut, la persoane şi situaţii care nu mai fac parte din peisajul actual. De asemenea, eşti mai predispus(ă) la momente de anxietate, la situaţii în care îţi estre greu să controlezi stresul, ceea ce riscă să te pună în nişte situaţii nu tocmai comode pe plan profesional. Aşadar, este important să lucrezi la tine, să te asiguri că nu pierzi controlul în anumite situaţii. Trebuie să fii stăpân(ă) pe sentimentele tale, să nu te pierzi.

HOROSCOP 24 iunie 2021 - Peşti

Luna Plină se manifestă azi plenar în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău general, iar în privinţa lor, acest eveniment astral s-ar putea să aducă unele schimbări destul de importante. Mai exact, s-ar putea să pice unele aranjamente şi să faci altele, să primeşti ajutor din partea unor persoane de la care nu te-ai aşteptat, iar altele să te lase baltă. Pe de altă parte, este un lucru bun că lucrurile nu stau pe loc, că se mişcă, deşi uneori se abat de la plan şi îţi dau tot felul de motive de griji.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici