HOROSCOP 24 octombrie 2021. Fenomen rar pe cerul de azi. Cu planurile eşuate, aceste zodii au parte totuşi de o zi perfectă

Luna din Gemeni realizează cu Saturn din Vărsător şi Mercur din Balanţă o Piramidă pe semne de Aer, semn că nativii(ele) născuţi(te) în zodiile care descriu această configuraţie vor avea parte de o duminică pe cinste, în ciuda unor planuri care nu ies ca la carte.

14588 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 24 octombrie 2021. Fenomen rar pe cerul de azi. Cu planurile eşuate, aceste zodii au parte totuşi de o zi perfectă

HOROSCOP 24 octombrie 2021. Fenomen rar pe cerul de azi. Cu planurile eşuate, aceste zodii au parte totuşi de o zi perfectă

HOROSCOP 24 octombrie - Berbec

Se întrevede o zi numai bună de socializat astăzi. Ba chiar simţi nevoia să faci acest lucru, să ieşi cu prietenii, să discuţi cu ei ceea ce s-a mai întâmplat de curând în cercul vostru de apropiaţi. Întrevederea cu ei va avea un efect pozitiv asupra stării tale de spirit, dar şi asupra modului în care finalizezi săptămână. Aşadar, dacă nu ai planuri cu ei, vezi dacă nu ar fi posibilă o ieşire ad hoc.

HOROSCOP 24 octombrie - Taur

S-ar putea să te numeri astăzi printre nativii(ele) zodiilor mai neobosite în această duminică. Fie că lucrezi în cadrul unei oportunităţi de suplimentare a veniturilor, fie că treci în evidenţă cheltuieli ori câştiguri sau îţi faci nişte planuri de investiţie, este clar că atenţia îţi este îndreptată pe plan financiar, că faci eforturi de consolidare pe acest plan. Nu va dura mult până când vei vedea şi primele rezultatele ale muncii depuse în perioada aceasta.

HOROSCOP 24 octombrie - Gemeni

Eşti într-o stare foarte bună de spirit, fapt pe care îl văd şi ceilalţi. Te simţi bine în pielea ta şi le transmiţi şi celorlalţi din buna ta dispoziţie. Dacă nu ţi-ai făcut planuri pe astăzi, ţine cont de faptul că astrele recomandă să petreci mai mult timp cu partenerul de viaţă, copiii sau cu acel cineva pe care l-ai cunoscut recent şi care ţi-a atras atenţia. Toate aceste relaţii pot face progrese mari acum.

HOROSCOP 24 octombrie - Rac

Se arată o zi minunată pentru a implementa o rutină de relaxare. Fie că alegi să te delectezi cu o carte bună sau să petreci timp cu persoanele cele mai apropiate ţie, cert este că ai nevoie uneori de astfel de momente, în care prioritatea de top eşti tu şi sănătatea ta emoţională. Un astfel de program este cu atât mai important cu cât, recent, ai avut parte de mai mult stres decât de obicei.

HOROSCOP 24 octombrie - Leu

Te afli şi tu printre nativii(ele) care se bucură astăzi de o zi plăcută, în special dacă aleg să o petreacă alături de prieteni. O revedere cu cei din gaşcă este cu atât mai importantă dacă nu v-aţi mai văzut de multă vreme, indiferent de motiv. Îţi va fi mai uşor să vezi partea bună a unor situaţii, dar şi să priveşti unele lucruri din alte perspective, care îţi pot revela informaţii până atunci necunoscute.

HOROSCOP 24 octombrie - Fecioară

Într-un fel sau altul, s-ar putea să ajungi în centrul atenţiei astăzi sau, cel puţin, îţi urmăresc evoluţia unele persoane extrem de importante, care pot avea un efect de durată asupra carierei tale sau asupra statutului pe care îl ocupi în societate. Oricare ar fi situaţia, cert este că, până la finalul zilei, vei face o figură frumoasă, în ciuda emoţiilor pe care le ai până ce finalizezi acel ceva pe care ţi l-ai propus.

HOROSCOP 24 octombrie - Balanţă

Te numeri printre nativii(ele) care au parte de o zi excelentă, iar în cazul tău, se datorează cel mai probabil atitudinii pozitive pe care o ai faţă de multe aspecte ale vieţii tale. E drept că nu toate merg aşa cum îţi doreşti, dar în acelaşi timp, eşti conştient(ă) de faptul că, în general, stai bine la mai toate nivelele. În plus, trebuie să ştii faptul că astrele îţi recomandă să faci o mini-excursie azi.

HOROSCOP 24 octombrie - Scorpion

Şi tu ai o stare de spirit bună, care se corelează cu faptul că te simţi în controlul unor situaţii din viaţa ta pe care nu ai reuşit să le ţii în frâu până acum. Lucrurile s-au aranjat însă în favoarea ta şi te afli în poziţia în care poţi percepe anumite lucruri de la cei din jur, iar în raport cu tine însuţi(ăţi), eşti mai conştient(ă) de limitele tale, dar şi de puterile tale.

HOROSCOP 24 octombrie - Săgetător

Eşti pe aceeaşi lungime de undă cu cei de lângă tine, şi mai ales cu partenerul de viaţă. Aşadar, dacă nu ţi-ai făcut planuri pentru această duminică, profită de oportunitate pentru a organiza ceva frumos pentru tine şi cel drag, mai ales în cazul în care a trecut ceva vreme de la ultima voastră întâlnire romantică. Vă va face bine amândurora să petreceţi timp de calitate împreună, pe care să-l puteţi fructifica în acest mod.

HOROSCOP 24 octombrie - Capricorn

Cu toate că este duminică, s-ar putea ca nivelul tău de productivitate să fie încă la cote destul de ridicate. Nu ar fi o surpriză aşadar dacă s-ar întâmpla asăzi să faci câte ceva prin casă ori să termini unele treburi pe care nu ai apucat să le finalizezi la serviciu. Pe de altă parte, trebuie să ţii cont că ai nevoie de odihnă, dar şi de timp de calitate cu cei dragi din familie.

HOROSCOP 24 octombrie - Vărsător

Astrele îţi activează azi latura spontană şi creativă, pe care poţi să o pui în slujba celor dragi, a partenerului de viaţă şi/ sau a copiilor, dacă le propui să faceţi ceva inedit în această duminică ori pe care o poţi fructifica ocupându-te de hobby-urile tale. Orice vei alege să faci, cert este că interacţiunea cu ceilalţi şi cu pasiunile tale poate fi o sursă de şi mai multă inspiraţie pentru tot felul de lucruri.

HOROSCOP 24 octombrie - Peşti

S-ar putea ca astăzi să simţi nevoia de a petrece mai mult timp alături de cei dragi. Acest lucru s-ar putea datora faptului că i-ai cam neglijat în ultima vreme, preferând să te concentrezi pe sectorul profesional sau pe un alt domeniu care necesita atenţia ta urgentă. Fie că alegi să participi la o masă extinsă cu ei sau vii tu cu o astfel de propunere faţă de ei, cert este că-ţi va prinde bine.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici