HOROSCOP 25 decembrie. Revederi pe fundalul unor tensiuni mocnite. Trei zodii trebuie să evite conflictele

În prima zi de Crăciun, Venus îşi dă întâlnire în Capricorn cu Pluto, indiciu că unele revederi vin pe fondul unor tensiuni mocnite în cazul zodiilor de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn).

4091 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 25 decembrie. Revederi pe fundalul unor tensiuni mocnite. Trei zodii trebuie să evite conflictele

HOROSCOP 25 decembrie 2021 - Berbec

Venus realizează azi o conjuncţie cu Pluto în horoscopul tău general, iar în ceea ce te priveşte, efectul este acela că ai parte azi de momente frumoase, încărcate de armonie în raport cu mama sau alte figuri de autoritate feminine din familia ta. Pe de altă parte, mocneşte încă în subteran tensiunea cu privire la unele tensiuni în raport de care nu s-a găsit până acum nicio soluţie satisfăcătoare. Nu le aduce azi în discuţie.

HOROSCOP 25 decembrie 2021 - Taur

Venus se întâlneşte astăzi cu Pluto în horoscopul tău solar, ceea ce face ca întâlnirile cu rudele îndepărtate să fie un prilej de mare bucurie pentru tine. Ba mai mult, s-ar putea să ai parte de unele revelaţii în urma discuţiilor cu ele, să pui cap la cap lucrurile care ţi s-au întâmplat în ultima vreme şi să îţi dai seama care a fost lecţia lor pentru tine. Aveai nevoie să vezi lucrurile din altă perspectivă.

HOROSCOP 25 decembrie 2021 - Gemeni 

Venus aderă azi la o conjuncţie cu Pluto într-o importantă casă relaţională din horoscopul tău general, semn că prima zi de Crăciun te găseşte alături de persoana iubită într-o dispoziţie foarte bună. Este drept că, dacă au existat tensiuni între voi în ultima vreme, acestea nu au fost depăşite în totalitate, dar în principiu, lucrurile merg bine întrevoi şi aveţi parte de sărbători cu armonie în familie. Cu toate acestea, nu neglija eventualele probleme.

HOROSCOP 25 decembrie 2021 - Rac 

Venus şi Pluto îşi dau astăzi întâlnire în casa cuplului din horoscopul tău solar, semn că momentele cu partenerul de viaţă pe care le prilejuieşte sărbătoarea Crăciunului îţi aduc acea apropiere de partener la care tânjeai în ultima vreme. Pe de altă parte, s-ar putea să fie nevoie de un efort mai mare pentru ca lucrurile să continue să evolueze între voi. Propune-ţi ca, în anul care vine, să petreceţi mai mult timp de calitate.

HOROSCOP 25 decembrie 2021 - Leu 

Venus şi Pluto se întâlnesc azi în casa sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că trebuie să ai grijă cât de indulgent(ă) eşti cu poftele la masa de Crăciun. Există riscul să te alegi cu probleme de digestie dacă exagerezi şi nu te-ai odihnit suficient după toate pregătirile obositoare de sărbători. De asemenea, musafirii de astăzi s-ar putea să implice unele eforturi pe care nu îţi este foarte uşor să le faci.

HOROSCOP 25 decembrie 2021 - Fecioară

Venus şi Pluto realizează azi o conjuncţie în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, semn că prima zi de Crăciun este despre persoana iubită şi/ sau copii. Aveţi mai mult timp la dispoziţie să vă bucuraţi de hobby-urile comune, să petreceţi momente de calitate împreună. În alte cazuri, această sărbătoare este prima pe care nativii(ele) acestui semn o petrec alături de cineva important, cu care au pus de curând bazele unei relaţii.

HOROSCOP 25 decembrie 2021 - Balanţă 

Venus îşi dă întâlnire azi cu Pluto în casa familiei din horoscopul tău solar, fapt pentru care momentele cele mai frumoase din prima zi de Crăciun le vei petrece alături de cei dragi. Aşadar, profită de oportunitatea pe care ţi-o oferă masa extinsă ori vizita celor dragi sau cea pe care le-o faci tu pentru a te bucura din plin de momentele din compania rudelor apropiate. Te vor încărca de bună dispoziţie şi de energie.

HOROSCOP 25 decembrie 2021 - Scorpion  

Venus realizează azi o conjuncţie cu Pluto în casa rudelor apropiate din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că programul tău pentru prima zi de Crăciun ar trebui să cuprindă o întâlnire cu fratele, sora, verii şi verişoarele ori cu un prieten drag din copilărie. După toate momentele de rigoare petrecute cu cei dragi, îţi va prinde bine să schimbi energia şi să te vezi şi cu cei mai apropiaţi de vârsta şi generaţia ta.

HOROSCOP 25 decembrie 2021 - Săgetător 

Venus şi Pluto îşi dau întâlnire astăzi în casa banilor din horoscopul tău general, semn că s-ar putea să se vadă urmările faptului că ai făcut pregătirile de sărbători pe fugă. Îţi dai seama astăzi că ai uitat de un cadou sau că nu ai luat ceva pentru masa de Crăciun, ceea ce înseamnă că va trebui să scoţi o sumă mult mai mare din buzunar pentru a putea cumpăra astăzi ceea ce aveai nevoie.

HOROSCOP 25 decembrie 2021 - Capricorn 

Venus şi Pluto se întâlnesc astăzi în semnul naşterii tale, semn că prima zi de Crăciun te găseşti într-o dispoziţie festivă, de zile mari. În plus, vei reuşi să îi molipşeşti şi pe cei din jur cu starea ta de spirit. Este clar că eşti sufletul petrecerii astăzi şi că toată lumea va căuta să petreacă mai mult timp în prezenţa ta. Dai o stare de bine şi te hrăneşti cu atitudinea pozitivă a celorlalţi.

HOROSCOP 25 decembrie 2021 - Vărsător

Venus şi Pluto se întâlnesc azi în casa subconştientului din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că, pentru tine, prima zi de Crăciun vine la pachet cu un oarecare sentiment de nostaglie. Încerci să nu îi acorzi prea multă atenţie, dar nu poţi să nu observi acele absenţe de la masa de sărbători sau faptul că atmosfera, dintr-un motiv sau altul, nu mai este aceeaşi. Ar fi bine, totuşi, să vezi partea bună a lucrurilor.

HOROSCOP 25 decembrie 2021 - Peşti

Venus şi Pluto îşi dau întâlnire în casa vieţii sociale din horoscopul tău general, semn că pe lângă deja tradiţională masă extinsă cu familia, nu ar strica să îţi faci timp şi pentru prieteni astăzi, cu toate că lor le dedici, de obicei, perioada dintre Crăciun şi Revelion, respectiv finalul de an. Cu siguranţă te va ajuta să te eliberezi de tensiunea acumulată inerent după prea mult timp petrecut în compania anumitor rude mai dificile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici