HOROSCOP 25 februarie. Venus intră în Peşti. Marea dragoste bate la uşa acestor zodii

Venus intră azi în semnul Peştilor, zodia exaltării sale, unde rămâne până pe 21 martie. Pe zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti), mai ales, le aşteaptă câteva săptămâni de vis în plan sentimental. Burlacii(ăciţele) ar putea cunoaşte pe cineva special

14964 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 25 februarie. Venus intră în Peşti. Marea dragoste bate la uşa acestor zodii

HOROSCOP 25 februarie - Berbec

Venus intră azi în Peşti, adică în casa subconştientului din horoscopul tău general. În săptămânile care urmează, unii dintre nativii(ele) acestui semn ar putea începe o relaţie sau o idilă în secret, departe de ochii curioşilor. Pentru alţii(tele), acest tranzit ar putea aduce în actualitate o persoană din trecutul lor amoros, iar în alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de nişte sentimente neîmpărtăşite sau pe care celălalt nu le cunoaşte. În orice caz, iubirea nu-i o treabă uşoară pentru tine în săptămânile care urmează, motiv pentru care ar fi bine să acorzi mai multă atenţie acestui sector de viaţă.

HOROSCOP 25 februarie - Taur  

Cu Venus în casa vieţii sociale din horoscopul tău general, este de aşteptat să te bucuri de mai multă popularitate pe acest plan în săptămânile care urmează. Apar tot felul de oportunităţi să cunoşti oameni care îţi împărtăşesc valorile, principiile şi credinţele, să îţi faci prieteni noi. În plus, se creează un context astral mai mult decât favorabil pentru a pune bazele unor planuri sau proiecte pe termen lung, personale sau în colaborare cu altcineva. Vei găsi fără prea multe eforturi persoane care cred în ideile tale şi sunt dispuse să te ajute cu o vorbă bună sau chiar financiar.

HOROSCOP 25 februarie - Gemeni

Venus intră astăzi în casa carierei din horoscopul tău solar, ceea ce te face o prezenţă la mare căutare în plan profesional. Dovedeşti în aceste săptămâni o carism şi un şarm potenţate, care te pot ajuta să îţi îmbunătăţeşti relaţia cu superiorii sau să te înţelegi mai bine cu angajaţii, în cazul în care tu eşti cel(a) care se află într-o poziţie de conducere. În acelaşi timp însă, este posibil ca unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului să dezvolte sentimente pentru cineva de la serviciu, poate chiar într-o poziţia superioară în ierarhia de acolo. Ai grijă totuşi cum şi cât amesteci lucrurile.

HOROSCOP 25 februarie - Rac  

Venus poposeşte astăzi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor şi a deplasărilor, ceea ce ar putea însemna că relaţiile cu ceilalţi sau chiar iubirea pot produce o serie de evenimente importante în viaţa ta în săptămânile care urmează. În cazul unor nativi(e), ar putea fi vorba de nişte revelaţii care schimbă sistemul lor de valori, principii şi credinţe. În ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), se întrevăd concesii sau mici călătorii în interes personal, poate chiar pentru a vizita un partener stabilit la distanţă. Alte persoane născute în acest semn se dedică atelierelor de dezvoltare personală ori cursurilor universitare.

HOROSCOP 25 februarie - Leu  

Venus ajunge azi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, ceea ce creează, pentru câteva săptămâni, un climat propice pentru debutul, prelungirea sau extinderea unor parteneriate sau colaborări de ordin profesional. Acest tranzit echilibrează raportul de forţe între tine şi cei cu care desfăşori activităţi comune, ceea ce uşurează procesul de a lua decizii care să mulţumească pe toată lumea. Nu încape îndoiala că vei simţi schimbarea de semn a lui Venus şi în plan sentimental, acolo unde te vei bucura de mai multă armonie în relaţia de cuplu, de mai puţine conflicte duse pentru impunerea autorităţii.

HOROSCOP 25 februarie - Fecioară

Venus progresează astăzi în casa parteneriatelor din astrograma ta generală, ceea ce pune lumina reflectoarelor pe viaţa de cuplu şi relaţiile pe care le-ai stabilit în planul muncii. Dacă acestea există deja în viaţa ta, vei constata, în săptămânile următoare, că îţi este mai uşor să comunici cu partenerul şi/ sau colaboratorii, iar în cazul în care urmăreşti să dezvolţi proiecte în sfera profesională ori te simţi pregătit(ă) pentru o relaţie, s-ar putea să intre în viaţa ta persoane care răspund tocmai acestor obiective. Pe de altă parte, s-ar putea să lipsească acea concurenţă care face lucrurile să se mişte.

HOROSCOP 25 februarie - Balanţă  

Venus începe azi să se mişte prin casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general. Nativii(ele) care îi vor simţi influenţa în primul sector se vor bucura de o atmosferă armonioasă la serviciu şi de bună înţelegere cu colegii de muncă. În acelaşi timp, nu este exclus ca unii(ele) dintre ei/ele să dezvolte sentimente pentru cineva de la birou. Pe de altă parte, se creează un context bun în care să aduci mici ajustări stilului tău de viaţă şi alimentaţie, nu numai din raţiuni estetice, ci şi pentru a-ţi îmbunătăţi nivelul de energie, respectiv gradul de productivitate la serviciu.

HOROSCOP 25 februarie - Scorpion  

Venus poposeşte astăzi în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, ceea ce poate însemna diverse lucruri, în funcţie de etapa în care te afli în acest moment. Dacă ai deja pe cineva şi v-aţi întemeiat o familie, vă veţi înţelege mult mai bine decât pân-acum în săptămânile care urmează. În cazul altor nativi(e), se anunţă multe ocazii de flirt la orizont, poate chiar şi perspectiva unei relaţii. Pe de altă parte, cuplurile care vor să îşi mărească familia s-ar putea să primească veşti bune în acest sens. Într-un cuvânt, dragostea pluteşte în aer, în toate formele ei.

HOROSCOP 25 februarie - Săgetător  

Venus se deplasează de azi începând prin casa familiei din horoscopul tău solar, ceea ce încurajează o mai bună înţelegere între tine şi cei dragi. Dacă v-aţi confruntat cu tensiuni în ultima perioadă şi aţi trecut printr-o perioadă mai dificilă, de astăzi încolo comunici mai bine cu rudele şi treci mai uşor peste diferenţele de viziune şi caracter între tine şi apropiaţi. Asta îţi permite să pui pe tapet subiecte de discuţie pe care altfel nu le-ai fi adoptat prea devreme. Asta îţi permite să eviţi alte descărcări de tensiune în viitor, care ar fi tulburat din nou atmosfera domestică.

HOROSCOP 25 februarie - Capricorn

Venus ajunge astăzi în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce îţi potenţează abilităţile de socializare şi capacitatea de a interacţiona cu cei din jur. Se deschide aşadar o perioadă propice negocierilor în vederea stabilirii de parteneriate noi ori a consolidării colaborărilor deja existe. Mai mult decât atât, nu puţine vor fi ocaziile în care felul în care te exprimi şi te raportezi la cei din jurul tău te va ajuta să ieşi din nişte situaţii complicate, care ar fi putut să rănească orgolii şi să facă rău unor relaţii importante pentru tine. Tactul şi diplomaţia îţi sunt aliaţii.

HOROSCOP 25 februarie - Vărsător

Venus intră azi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, semn că, în săptămânile care urmează, s-ar putea să te intersectezi cu oportunităţi de suplimentare a bugetului şi/ sau de valorificare a economiilor realizate de curând prin intermediul unor investiţii. Este posibil, de asemenea, ca aceastea să presupună, cel puţin într-o anumită măsură, colaborări, fie în cadrul unui proiect la serviciu ori în cadrul unei activităţi extraprofesionale. În orice caz, este clar că statutul tău financiar se consolidează, că încep să se risipească din temerile care te-au tot încercat în ultima perioadă din acest punct de vedere.

HOROSCOP 25 februarie - Peşti  

Venus începe astăzi să tranziteze semnul naşterii tale, ceea ce îţi potenţează, pe de-o parte încrederea, în propria persoană, ajutându-te totodată să interacţionezi mai bine cu cei din jurul tău. Ceva din felul în care te porţi şi le vorbeşti îi face să se simtă confortabil în preajma ta, ceea ce creează premisele unor prietenii şi colaborări logevive şi extrem de lucrative. Pe de altă parte însă, ai putea fi tentat(ă) să le acorzi prea repede încrederea ta, ceea ce te face vulnerabil(ă) în faţa unor eventuale dezamăgiri. O oarecare doză de prudenţă nu ţi-ar strica, pentru a evita surprizele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici