HOROSCOP 25 IULIE - Astrele sunt în toane bune azi. Fecioarele şi Balanţele, cele mai avantajate

  • Pe firmamentul acestei zile, se formează doar aspecte favorabile
  • Ziua începe cu un trigon al Lunii, pe ultima sută de metri în Fecioară, cu Saturn retrograd din Capricorn, semn că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au parte de o dimineaţă perfectă
  • Apoi, Luna trece în Balanţă, de unde le asigură o dup-amiază plăcută semnelor de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător)
19541 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 25 IULIE - Astrele sunt în toane bune azi. Fecioarele şi Balanţele, cele mai avantajate

HOROSCOP 25 IULIE

Pe firmamentul acestei zile, se formează doar aspecte favorabile. Ziua începe cu un trigon al Lunii, pe ultima sută de metri în Fecioară, cu Saturn retrograd din Capricorn, semn că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au parte de o dimineaţă perfectă. Apoi, Luna trece în Balanţă, de unde le asigură o dup-amiază plăcută semnelor de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător).

HOROSCOP 25 IULIE BERBEC

Dacă ţi-au mai rămas lucruri de făcut în această săptămână, ar fi indicat să te ocupi de ele la primele ore ale zilei. Apoi, Luna trece în casa parteneriatelor şi vei simţi nevoia mai dergabă să stai cu partenerul ori să socializezi. Ba chiar ar fi indicat să te gândeşti la nişte planuri pentru voi şi/ sau copii astăzi, mai ales dacă va mai dura ceva până când îţi poţi lua acea vacanţă mult aşteptată.

HOROSCOP 25 IULIE TAUR

În cazul tău, lucrurile stau taman invers. Mai exact, se recomandă ca de dimineaţă să îţi faci planuri cu cei dragi, ca mai apoi, de dup-amiază încolo, să vezi de treburile rămase nerezolvate peste săptămână. Ai putea, de exemplu, să te îndeletniceşti cu activităţi gospodăreşti sau să te ocupi de reparaţii prin casă. Dacă ai nevoie de o mână de ajutor, nu ezita să le ceri sprijinul celor dragi. Se vor bucura să-ţi fie alături.

HOROSCOP 25 IULIE GEMENI

Ziua de sâmbătă începe pe un fundal liniştit, care îţi permite să pui la punct unele chestiuni financiare care îi implică şi pe ceilalţi membri ai familiei. Foloseşte-te de această oportunitate pentru a le vorbi despre ideile tale cu privire la bugetul vostru comun. În a doua parte a zilei, propune-ţi să faci ceva special cu persoana iubită şi/ sau copiii. Îi vei surprinde extrem de plăcut, indiferent de planurile pe care ţi le faci.

HOROSCOP 25 IULIE RAC

În cazul tău, se anunţă o dimineaţă liniştită, perfectă pentru a schimba impresii cu partenerul despre săptămâna care este pe cale să se încheie. Aţi avut parte amândoi de zile pline şi cu siguranţă există evenimente despre care încă nu aţi apucat să vorbiţi. În a doua jumătate a acestei zile, ar fi indicat să-ţi faci provizii pentru săptămâna viitoare sau pentru activităţile pe care ţi le-ai propus pe mâine. Implică-i şi pe cei dragi

HOROSCOP 25 IULIE LEU

Eşti într-o formă bună astăzi şi se vede cu ochiul liber. Acest lucru s-ar putea datora unor oportunităţi financiare (extra)profesionale care cad la ţanc sau unor veşti care te bucură. Oricare ar fi situaţia, cert este că astrele îţi dau motive de bucurie. Te simţi angrenat(ă) în cotidian, iar discuţiile cu ceilalţi te ajută să scapi de stresul pe care l-ai acumulat peste săptămână. Se creează aşadar premisele unei dup-amieze foarte reuşite în plan social.

HOROSCOP 25 IULIE FECIOARĂ

Cu Luna aflată încă în semnul naşterii tale, nu poţi avea parte decât de o dimineaţă perfectă, care abundă în mici răsfăţuri de familie şi clipe de care îţi vei aduce aminte cu mult frag mai încolo. Spre dup-amiază, te-ai putea intersecta cu nişte oportunităţi financiare în afara serviciului sau poate reuşeşti să eviţi unele plăţi mari, care ţi-ar fi afectat destul de mult bugetul de săptămâna viitoare. Profită de ele imediat ce le întâlneşti.

HOROSCOP 25 IULIE BALANŢĂ

Cei(le) mai puţin norocoşi(oase) nativi(e) ai(le) semnului ajung la muncă şi astăzi ori lucrează de acasă pentru a se ocupa de nişte urgenţe la serviciu. Dar cu toate că ziua începe greu, Luna promite o îmbunătăţire pe acest plan de dup-amiază încolo, atunci când intră în casa carierei din harta lor solară. Ea le ajută să primească vizibilitate în urma rezultatelor şi eforturilor lor, să le fie recunoscute meritele de profesionişti cu autoritate în domeniu.

HOROSCOP 25 IULIE SCORPION

Te aşteaptă o zi bună din toate punctele de vedere. În prima sa parte, te bucuri de linişte şi o dimineaţă tihnită în compania celor dragi ai casei, iar după ce ţi-ai umplut bateriile, te aşteaptă un brunch sau o întâlnire cu prietenii. Astfel, petreci timp de calitate cu toată lumea şi reuşeşti să îţi reîncărci bateriile la energia lor pozitivă. După o zi ca asta, nici nu-i de mirare că n-ai nevoie de somn.

HOROSCOP 25 IULIE SĂGETĂTOR

Orice ai face astăzi, eşti în lumina reflectoarelor. Te bucuri de atenţie atât în plan social, în rândul prietenilor şi al cunoscuţilor, cât şi în alte medii pe care ajungi să le frecventezi astăzi. Acest lucru îţi dă curaj şi îţi îmbunătăţeşte starea de spirit şi încrederea în propria persoană. În fond, ai toate motivele să îţi spui punctul de vedere şi să atragi atenţia asupra ta. Ai realizat multe recent şi meriţi toate laudele.

HOROSCOP 25 IULIE CAPRICORN

În prima parte a zilei, s-ar putea să fie nevoie să treci pe la serviciu ori să îţi rezervi câteva ore pentru a finaliza, de acasă, un proiect care are nevoie de retuşurile finale. Dup-amiază, prietenii ar putea avea pentru tine unele propuneri de petrecere a timpului liber. S-ar putea să fie vorba de o evadare din cotidian, de o drumeţie în natură sau chiar de un city break. Fii spontan(ă) şi dă curs invitaţiei.

HOROSCOP 25 IULIE VĂRSĂTOR

Te trezeşti binedispus(ă), poate şi pentru că ai planuri mari pentru ziua de astăzi. În cazul unor nativi(e), poate fi vorba despre un eveniment cu ştaif, care îi/le pune pe harta persoanelor importante din comunitate şi care le deschide uşi inaccesibile pân-acum. Alţii(tele) au parte de negocieri pentru o colaborare sau de o altă întrevedere cu potenţiale urmări lucrative cândva în viitorul apropriat. În orice caz, vin veşti foarte bune din planul vieţii sociale.

HOROSCOP 25 IULIE PEŞTI

În prima jumătate a acestei zile, s-ar putea să nu ai prea multă energie, dar există şanse ca lucrurile să se întoarcă în favoarea ta mai încolo. La iniţiativa prietenilor sau a ta, o sâmbătă care se anunţa a fi anostă devine extrem de interesantă. Este greu de spus cum va evolua, dar cert este că nu te vei plictisi, ba chiar s-ar putea să fii luat(ă) prin surprindere de modul în care evoluează lucrurile.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici