HOROSCOP 25 octombrie 2021. Obiectiv îndeplinit. Socoteala de acasă se potriveşte cu cea din târg pentru aceste zodii

Luna din Gemeni realizează azi un trigon armonios cu Jupiter din Vărsător şi un altul cu Marte din Balanţă, formând astfel o Piramidă pe semne de Aer. Zodiile în care se află planetele care formează această configuraţie au parte de o zi de luni perfectă, în care socoteala de acasă se potriveşte cu cea din târg.

8957 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 25 octombrie 2021. Obiectiv îndeplinit. Socoteala de acasă se potriveşte cu cea din târg pentru aceste zodii

HOROSCOP 25 octombrie 2021. Obiectiv îndeplinit. Socoteala de acasă se potriveşte cu cea din târg pentru aceste zodii

HOROSCOP 25 octombrie - Berbec

Astrele îţi activează astăzi latura socială, semn că excelezi la capitolul comunicare pe tot parcursul zilei. Ştii cum să abordezi fiecare persoană cu care intri în contact, când să vorbeşti şi când să îţi laşi interlocutorul să spună ce are de spus. Acest lucru îţi va aduce rezultatele scontate atât pe plan personal, cât şi profesional, indiciu că multe neînţelegeri care tronează de zile întregi s vor risipi şi clarifica azi. În plus, ai încredere în viitor, în nişte planuri pe care ţi le-ai făcut de ceva vreme încoace. Încep să apară rezultatele pe care ţi le doreai foarte mult.

HOROSCOP 25 octombrie - Taur

S-ar putea să te întâlneşti astăzi cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba despre proiecte suplimentare la serviciu, în domeniul lor principal de activitate, iar în ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), avem de-a face cu unele comisioane sau activităţi extraprofesionale, în sectoare cu care cochetează doar din când în când. Oricare ar fi situaţia, cert este că se va simţi cât de curând, dacă nu chiar astăzi, diferenţa la buzunar, în ceea ce priveşte puterea de cumpărare a nativilor(elor).

HOROSCOP 25 octombrie - Gemeni

Luna tranzitează astăzi tocmai semnul naşterii tale, indiciu cum că te simţi bine în pielea ta şi eşti în controlul situaţiilor care ţi se întâmplă. Vestea bună este că nu trebuie să faci eforturi prea mari pentru ca lucrurile să meargă bine astăzi. În principiu, ar trebui ca toate să iasă aşa cum ţi-ai dorit; atragi evenimente pozitive pentru că felul tău de a gândi este unul care nu lasă ca ceva neplăcut să ţi se întâmple. În plus, te bucuri de inspiraţie şi creativitate, ceea ce te ajută să dai o notă personală tuturor lucrurilor pe care le faci.

HOROSCOP 25 octombrie - Rac

S-ar putea ca această zi să te găsească într-o stare de spirit meditativă, introspectivă. Îţi fuge, poate, gândul la trecut, la situaţii sau persoane care nu mai fac parte din peisajul actual, la moduri în care ai fi putut reacţiona altfel în anumite situaţii. Nu este neapărat să te cuprindă şi melancolia într-o zi ca aceasta, dar cu siguranţă te ajută o asemenea stare să tragi unele concluzii cu privire la unele situaţii de viaţă pe care nu le-ai procesat suficient la momentul potrivit. Ba mai mult, s-ar putea să reuşeşti să închizi unele capitole rămase deschise prea multă vreme.

HOROSCOP 25 octombrie - Leu

Se arată la orizont o zi perfectă pentru a te ocupa de planurile tale de viitor ori de proiecte de grup. Pari să fii pe aceeaşi lungime de undă cu cei cu care colaborezi în cadrul acestor activităţi, iar în ceea ce priveşte proiectele personale, s-ar putea să primeşti unele sfaturi valoroase din partea prietenilor sau, în general, din partea unor persoane care îţi împărtăşesc idealurile şi viziunile. Aşadar, s-ar putea să faci cât de curând unele progrese destul de mari în ceea ce priveşte aceste activităţi şi să te apropii de unele obiective care aduc şi câteva beneficii reale.

HOROSCOP 25 octombrie - Fecioară

În plan profesional, se arată o zi excelentă pentru tine, una în care te bucuri de expunere pentru realizările tale, dar şi de aprecieri din partea şefilor. S-ar putea, de asemenea, să apară şi veşti cu privire la beneficii de ordin material, cum ar fi un plus la salariu sau poate promisiunea unei măriri de salariu. În ceea ce îi/le priveşte pe alţi(te) nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba de o posibilă ofertă din partea unei alte companii, care a văzut progresele pe care le-ai făcut în ultima vreme. Ia-ţi însă un timp de gândire înainte de-o decizie. 

HOROSCOP 25 octombrie - Balanţă

Şi tu te vei număra astăzi printre nativii(ele) care au parte de o zi grozavă, mai ales datorită mentalităţii de învingător(oare) pe care o ai pe parcursul acestei zile. Încerci să te concentrezi asupra soluţiilor şi nu asupra problemelor care pot apărea, încercând să vezi partea bună a lucrurilor. Dacă eşti plecat(ă) într-o delegaţie, trebuie să susţii un examen sau te ocupi de unele procese birocratice mai complexe, s-ar putea ca, până la finele acestei zile, să reuşeşti să obţii ceea ce ţi-ai propus, să atingi un obiectiv foarte important. Eşti pe drumul cel bun în privinţa mai multor chestiuni.

HOROSCOP 25 octombrie - Scorpion

Aspectele astrale ale acestei zile dau de înţeles faptul că reuşeşti să echilibrezi foarte bine responsabilităţile care îţi revin în mai multe domenii, fie că este vorba de cel profesional sau personal. Ştii cât să laşi de la tine şi când să te opreşti, ceea ce îţi permite să faci unele compromisuri sănătoase atât în relaţia de cuplu, cât şi în cadrul relaţiilor de la serviciu. În cazul în care eşti implicat(ă) într-un parteneriat de muncă, s-ar putea ca astăzi să te întâlneşti cu o oportunitate de a realiza profituri alături de cei ci care colaborezi în cadrul unui proiect.

HOROSCOP 25 octombrie - Săgetător

Te numeri şi tu printre nativii(ele) care se înţeleg astăzi foarte bine cu cei din jurul lor. Eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă şi/ sau cu colegii de muncă, iar acest lucru este de mare ajutor cân vă ocupaţi, pe parcursul acestei zile, de proiecte care vă solicită un efort comun. De asemenea, este un moment prielnic în care să clarifici cu cei dragi unele confuzii care există de mai multă vreme şi care v-au pricinuit unele probleme în trecut. S-ar putea să meargă mai bine decât te-ai aşteptat orice discuţie pe baza acestor neclarităţi recente.

HOROSCOP 25 octombrie - Capricorn

Nivelul tău de energie este la cote optime şi acelaşi lucru se poate spune şi despre randamentul de care dai dovadă astăzi. Nu numai că duci la bun sfârşit tot ceea ce aveai în agenda de activităţi pe această zi, dar la finalul zilei, s-ar putea să îţi dai seama că mai ai timp şi de tine, să faci sport sau chiar să te ocupi de sarcini pe care le aveai pe lista de priorităţi de mâine. Aşadar, te aşteaptă o zi productivă la orizont, dar şi benefică pentru stilul tău de viaţă. Eşti activă şi asta-ţi menţine mintea sănătoasă.

HOROSCOP 25 octombrie - Vărsător

Ai o dispoziţie de zile mari astăzi şi te bucuri, de asemenea, de inspiraţie. Aşadar, s-ar putea să fii mai productiv(ă) decât te-ai aşteptat, mai ales în cazul în care lucrezi într-un domeniu creativ sau locul tău de muncă implică să descoperi soluţii originale pentru problemele cu care ai de-a face în sectorul profesional. În cazul în care eşti single, dar îţi place cineva, s-ar putea să apară azi semnale că sentimentele sunt reciproce, că ar putea începe ceva între voi. Dacă beneficiezi de suficient timp liber după program, nu ar fi rău deloc să faci ceva special cu partenerul.

HOROSCOP 25 octombrie - Peşti

Printre toate celelalte priorităţi ale tale de astăzi, se va număra viaţa de familie, acolo unde este nevoie astăzi de o investiţie mai mare de timp şi energie din partea ta. Astrele nu anunţă evenimente neplăcute în plan personal, dar poate că au rămas chestiuni restante, în gospodărie sau pe plan domestic, care trebuie să te ocupi pentru ca lucrurile să reintre în normalitate. Profită de această oportunitate pentru a colabora mai bine cu cei dragi, pentru a petrece timp de calitate împreună şi de a vă ocupa de unele chestiuni care necesită un efort colectiv şi o viziune comună.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici