HOROSCOP 26 aprilie. Veşti bune şi întâlniri care schimbă vieţi

Săptămâna începe cu o conjuncţie a lui Mercur cu Venus în semnul Taurului şi cu veşti bune pentru zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător). Sau poate că este vorba despre o persoană care le face ziua de luni mai frumoasă.

9151 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 26 aprilie. Veşti bune şi întâlniri care schimbă vieţi

HOROSCOP 26 aprilie

HOROSCOP 26 aprilie - Berbec 

Mercur şi Venus realizează astăzi o conjuncţie în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că intri în contact cu persoane care te informează cu privire la oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. Aşadar, interacţiunile cu ceilalţi pot constitui un prilej bun să afli despre ponturi şi idei despre cum să îţi sporeşti bugetul. De asemenea, s-ar putea să constaţi că îţi este mai uşor să îl gestionezi, că reuşeşti chiar să pui câte ceva deoparte pentru nişte proiecte pe care le vei dezvolta în viitorul apropiat.

HOROSCOP 26 aprilie - Taur

Mercur şi Venus intră azi într-un aspect de conjuncţie în chiar semnul naşterii tale, ceea ce te face mai comunicativ(ă) decât de obicei şi mai conştient(ă)de propriul şarm. Îţi va fi mai uşor să intri în vorbă cu ceilalţi şi să te impui în contextele în care te afli astăzi. Ba chiar s-ar putea să ai parte de victorii importante în discuţiile cu cei din jur sau să pui prima cărămidă la temelia unor relaţii de mare perspectivă. În orice caz, nu îţi lipseşte deloc atenţia şi ştii ce să faci cu ea pentru a vedea rezultate la nivel practic.

HOROSCOP 26 aprilie - Gemeni

Mercur şi Venus formează astăzi un aspect de conjuncţie în casa subconştientului din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea însemna că unele discuţii, veşti sau persoane îţi aduc aminte de trecut sau revin în peisajul actual după o lungă perioadă de absenţă. Iată un prilej bun să faci lumină acolo unde te-ai confruntat cu îndoieli sau regrete şi să reiei conexiunea cu aceşti oameni ori să îi pui punct pe cale amiabilă. Important este faptul că se clarifică lucrurile şi îţi va fi mai uşor să începi un capitol nou, fără ataşamente toxice faţă de trecut şi vechi amintiri.

HOROSCOP 26 aprilie - Rac

Mercur şi Venus realizează astăzi o conjuncţie în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău general, ceea ce ar putea semnala faptul că vei cunoaşte pe cineva care îţi împărtăşeşte idealurile şi viziunile. Sau poate că ai deja o astfel de cunoştinţă, dar abia acum relaţia voastră capătă o altă dimensiune, mai profundă. De asemenea, primeşti sfaturi valoroase şi chiar ajutor material din partea prietenilor şi a persoanelor cu mai multă experienţă în aria de activitate pe care vrei să te concentrezi mai încolo. Ai toate motivele să crezi în planurile tale şi în viitor.

HOROSCOP 26 aprilie - Leu

Mercur şi Venus se întâlnesc astăzi în casa carierei şi a statusului social din horoscopul tău solar, ceea ce te ajută să ieşi în evidenţă la locul de muncă, să legi relaţii mai apropiate cu superiorii, dar şi cu persoanele influente din comunitatea ta, care te-ar putea susţine în viitor. Aşadar, profită de contextul astral favorabil al zilei pentru a atrage lumina reflectoarelor asupra ta, pentru a-ţi face reclamă puţin. Merită ca ceilalţi să îţi ştie realizările şi nu te feri să le faci cunoscute, chiar dacă acest lucru ţi-ar putea atrage antipatii din partea altor persoane, care nu contează.

HOROSCOP 26 aprilie - Fecioară

Mercur şi Venus perfectează azi împreună o conjuncţie în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, a studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba de o veste bună din persoanei iubite, aflate la distanţă momentan, ori de nişte revelaţii venite prin intermediul unei rude prin alianţă, a unei persoane cu multă experienţă de viaţă, poate chiar din partea unui preot sau a unui profesor. În cazul altor, s-ar putea ca aceste mici schimbări de perspectivă să fie ocazionate, mai degrabă, de o lectură care cade la şanc şi oferă răspunsuri.

HOROSCOP 26 aprilie - Balanţă

Mercur şi Venus intră astăzi într-o conjuncţie în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, prilej numai bun să discuţi proiecte şi investiţii cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, să puneţi la cale modul în care urmează să cheltuiţi nişte sume pe care le deţineţi la comun. În acelaşi timp, este un prilej bun să discutaţi eventualele neclarităţi sau probleme de ordin relaţional de care aţi avut parte în ultima vreme. S-ar putea ca, la mijloc, să nu fi fost decât lipsa comunicării adecvate într-un moment important, chiar critic din cadrul unei probleme de urgenţă maximă.

HOROSCOP 26 aprilie - Scorpion

Mercur şi Venus îşi dau astăzi mâna în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, semn că şi în cazul tău se pune azi accentul pe modul în care interacţionezi cu cei din jur şi cât de bine reuşeşti să navighezi eventualele diferenţe de caracter şi mentalitate dintre voi. Dacă astăzi debutează oficial o colaborare sau prezinţe pe cel drag persoanelor importante din viaţa ta, astrele garantează faptul că iniţiativa a fost una de bun augur, cu rezultate bune pe termen lung. Aşadar, multe din satisfacţiile zilei vin prin intermediul celor cu care iei contactul astăzi, indiferent de împrejurările care apar.

HOROSCOP 26 aprilie - Săgetător

Mercur şi Venus se întâlnesc astăzi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă, pentru unii(le) nativi(e) ai(le) semnului, că vor comunica mai uşor cu colegii de serviciu, că atmosfera de la serviciu este mai puţin tensionată decât până în prezent. În acelaşi timp, s-ar putea ca, în cazul altora, să se lege ceva între ei(le) şi cineva de la locul de muncă. De asemenea, dacă ai tendinţa să somatizezi stresul şi oboseala, te-ar ajuta să vorbeşti cu cineva despre ce se întâmplă la birou, astfel încât să faci faţă mai bine acestei predispoziţii nefericite.

 

HOROSCOP 26 aprilie - Capricorn

Mercur şi Venus aderă astăzi la o conjuncţie în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce denotă faptul că eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. Vă ajută şi hobby-urile ori obiceiurile comune să faceţi mai uşor faţă diferenţelor de caracter şi mentalitate, să le folosiţi în avantajul vostru pentru a evolua împreună, pentru a învăţa lucruri noi unul despre celălalt. Iar dacă eşti single, s-ar putea să constaţi că nu îţi lipseşte atenţia din partea celorlalţi sau chiar că cieva a pus ochii pe tine de curând.

HOROSCOP 26 aprilie - Vărsător

Mercur şi Venus intră azi într-un aspect de conjuncţie în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce pregăteşte climatul potrivit pentru discuţii cu cei dragi pe diverse teme, poate chiar sensibile unele dintre ele. Ştii exact cum să pui problema astfel încât orgoliile să nu devină supradimensionate, să nu se activeze diferenţele de generaţie între voi. Poate că nu vă veţi înţelege perfect unul pe celălalt, dar măcar vă este uşor să toleraţi faptul că există incompatibilităţi şi că trebuie să găsiţi un teren comun de discuţie, de a găsi soluţii pentru problemele care vă afectează în egală măsură.

HOROSCOP 26 aprilie - Peşti

Mercur şi Venus intră azi într-un aspect de conjuncţie în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce, pe de-o parte, îţi potenţează abilităţile de a te face înţeles(asă) indiferent de context, dar şi de a te impune în cercurile pe care le frecventezi. De asemenea, se formează un climat ideal pentru a se desfăşura negocieri, pentru a începe sau a prelungi colaborări. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba despre nişte veşti bune sau despre întâlnirea cu anumite persoane care au o influenţă bună asupra modului în care evoluează toată ziua. Parcă se schimbă ceva în atmosferă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici