HOROSCOP 26 august 2021. Zodiile trec peste o mare încercare. Horoscopul le spune ce e de făcut

Mercur din Fecioară aderă azi la un trigon armonios cu Pluto retrograd din Capricorn, semn că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) reuşesc să treacă astăzi peste o mare încercare.

22051 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 26 august 2021. Zodiile trec peste o mare încercare. Horoscopul le spune ce e de făcut

HOROSCOP 26 august - Berbec  

 
Se întrevede azi o zi foarte bună în plan profesional, căci dai dovadă de un nivel ridicat de randament, care nu trece neobservat de superiori. În alte cazuri, s-ar putea să le sară în ochi şi altor persoane care nu lucrează în cadrul companiei tale, care ar putea veni cu o ofertă în ceea ce te priveşte. Oricare ar fi situaţia, este clar că excelezi astăzi în plan profesional, unde livrezi rezultate peste aşteptări. Nu este exclus să primeşti şi alte proiecte, care te vor ajuta să dobândeşti nu numai o vizibilitate mai mare, cât şi venituri ceva mai consistente. 
 

HOROSCOP 26 august - Taur 

 
Te aşteaptă o zi perfectă pentru a petrece mai mult timp cu partenerul şi/ sau cu copiii. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, aveţi un program care coincide azi de la un punct încolo şi eşti într-o formă care îţi permite să te detaşezi de probleme de la serviciu şi să te concentrezi pe momentele cu cei dragi. În cazul în care ai o întâlnire azi cu o persoană care îţi place, fii sigur(ă) că lucrurile vor merge mult mai bine decât te-ai aştepta. Dar de o zi reuşită ai parte şi dacă vrei să te dedici hobby-urilor personale azi.
 

HOROSCOP 26 august - Gemeni 

 
Planează asupra sectorului domestic destul de multă tensiune astăzi, dar s-ar putea să nu se manifeste prin conflicte în toată regulă. Mai degrabă, este vorba de o agresivitate pasivă care influenţează astmosfera, care face anevoioasă orice discuţie cu cei dragi. Cu toate acestea, comunicarea este unica soluţie, mai ales dacă este vorba despre situaţii sau probleme care nu suportă amânare. În caz contrar, s-ar putea să se agraveze şi, în consecinţă, să afecteze şi mai mult legătura între tine şi cei dragi. Faci mai rău dacă păstrezi tăcerea şi nu te arăţi dispus(ă) să ajungi la un compromis cu ei.
 

HOROSCOP 26 august - Rac 

 
Comunici astăzi bine cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi acest lucru se vede de pe urma faptului că ajungeţi foarte uşor la o concluzie, chiar şi în cazul în care dezbateţi unele subiecte mai complicate. De asemenea, trebuie menţionat faptul că este o zi bună pentru nativii(ele) acestui semn care sunt implicaţi(te) în negocieri, în planul muncii mai ales. Şansele sunt mari ca acestea să se finalizeze în favoarea lor sau să se ajungă astăzi într-un punct foarte aproape de ceea ce-şi doreau de la început.
 

HOROSCOP 26 august - Leu 

 
S-ar putea să te întâlneşti astăzi cu o oportunitate financiară destul de importantă. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba despre un comision într-un domeniu de activitate cu care nativii(ele) acestui semn cochetează din când în când, iar în altele, de proiecte sau activităţi extraprofesionale la locul de muncă sau în sectorul principal de muncă. Oricare ar fi situaţia, este clar că te întâlneşti astăzi cu o oportunitate de a realiza profituri peste salariu. Poate că nu va fi vorba de o sumă prea mare, dar este clar că îţi va prinde bine acum, când există şi unele cheltuieli.
 

HOROSCOP 26 august - Fecioară

 
Eşti într-o stare de spirit foarte bună, iar acest lucru s-ar putea să se datoreze faptului că ai petrecut de curând timp suplimentar cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Ori poate că te bucuri de mai multă atenţie din partea admiratorilor(oarelor), ceea ce te ajută să ai mai multă încredere în propria persoană. Oricare ar fi situaţia, este clar că te simţi bine în pielea ta, iar acest lucru schimbă în bine atmosfera din jurul tău şi te ajută să te impui. Pe de altă parte, este important să nu depinzi prea mult de validare din partea celorlalţi.
 

HOROSCOP 26 august - Balanţă

 
Este un moment bun astăzi să te concentrezi pe familie şi pe nevoile lor. S-ar putea să ai nevoie şi tu de acest lucru, mai ales dacă te confrunţi de ceva vreme cu un sentiment de nostalgie în raport cu unele persoane sau momente trăite cu cei dragi care fac parte din trecut. De asemenea, s-ar putea să te ajute mult să vorbeşti cu cineva din familie, în cazul în care au existat momente mai grele prin care ai trecut destul de recent. În felul acesta, vei reuşi să treci mai uşor peste ele şi să-ţi consolidezi relaţia cu apropiaţii.
 

HOROSCOP 26 august - Scorpion 

 
Astăzi este o zi favorabilă în care să te ocupi de planurile tale de viitor ori de proiecte de grup. Dacă vrei să soliciţi sfaturi unor persoane de încredere, cu mai multă experienţă într-un domeniu în care urmează să îţi faci intrarea, acum este momentul să îl ceri. De asemenea, dacă eşti de ceva timp în căutare de sponsori, s-ar putea să găseşti astăzi pe cineva dispus să te ajute cu resursele financiare sau materiale de care ai nevoie. Profită de această oportunitate şi s-ar putea să realizezi astăzi mult mai multe progrese decât te-ai fi aşteptat în această perioadă.
 

HOROSCOP 26 august - Săgetător 

 
În cazul în care ai o afacere, astăzi este o zi bună în care să faci investiţii în ea. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să apară oportunitatea de a-şi asuma un proiect care le poate aduce venituri suplimentare, chiar dacă înseamnă că vor trebui să jongleze cu mai multe responsabilităţi decât de obicei. De asemenea, este posibil să îţi propună unul din superiori să te implici într-un proiect extraprofesional, care te va ajuta să îţi suplimentezi veniturile, dar şi să consolidezi o relaţie de mare perspectivă, care s-ar putea să te ajute să obţii unele oportunităţi destul de importante.
 

HOROSCOP 26 august - Capricorn 

 
Ai o dispoziţie foarte bună astăzi şi o mentalitate de învingător(oare) care atrage şansa de partea ta. Indiferent de natura evenimentelor de astăzi, este clar că îţi faci o imagine corectă despre ele, ceea ce te ajută să găseşti şi cea mai bună metodă de a le aborda. Sunt favorizaţi(te) mai ales cei(le) care se ocupă azi de treburi birocratice ori care sunt sau urmează să meargă în călători de afaceri. Toate lucrurile sunt aranjate în favoarea lor şi vor reuşi să obţină ceea ce au sperat cu eforturile pe care le-au depus, fapt care îi/le ambiţionează şi mai mult.

HOROSCOP 26 august - Vărsător

 
S-ar putea ca astăzi să se rezolve o problemă care persista de multă vreme şi care ţi-a dat multă bătaie de cap în ultima perioadă. Simţi că ţi s-a luat o piatră de pe inimă, că te poţi concentra în sfârşit pe alte lucruri, care îţi aduc satisfacţii şi beneficii pe termen lung. Ţine însă cont că eşti încă într-o stare destul de fragilă, că ai nevoie încă de timp pentru a te reface. Aşadar, s-ar putea să mai existe şi astăzi situaţii care-ţi aduc aminte de ceea ce a fost, care nu te fac să te simţi tocmai bine.
 

HOROSCOP 26 august - Peşti

 
Se arată azi o zi perfectă pentru a ieşi cu prietenii şi cu partenerul de viaţă. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba depre nişte întâlniri mai formale cu nişte persoane cu care colaborezi deja sau cu care intenţionezi să lucrezi destul de curând. Păreţi să fiţi pe aceeaşi frecvenţă şi aveţi idei similare despre modurile în care aţi putea atinge obiectivele pe care vi le-aţi setat. Pe de altă parte, s-ar putea să existe situaţii în care trebuie să laşi de la tine, să nu insişti atât de mult, pentru a se putea ajunge la o viziune comună.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici