HOROSCOP 26 octombrie. Luna în Rac. Energie maximă şi trăiri intense pentru trei zodii

Luna ajunge azi în semnul Racului din horoscopul tău general, semn că zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) vor avea parte de un plus de energie şi bună dispoziţie astăzi.

13514 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 26 octombrie. Luna în Rac. Energie maximă şi trăiri intense pentru trei zodii

HOROSCOP 26 octombrie. Luna în Rac. Energie maximă şi trăiri intense pentru trei zodii

HOROSCOP 26 octombrie - Berbec

Luna intră azi în casa familiei din horoscopul tău general, semn că acest sector de viaţă ar trebui să se numere printre cele cărora le acorzi o atenţie specială în această zi. Aşadar, oricare ar fi programul tău din aceste zile, încearcă să-ţi faci timp şi pentru îndatoririle tale casnice, respectiv pentru a sta mai mult cu cei dragi. În cazul în care desfăşori lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare, s-ar putea să constaţi că, la finele acestei zile, ai realizat mult mai multe lucruri decât ţi-ai propus. Aşadar, toate aceste investiţii de energie vor da rezultatele aşteptate de mult.

HOROSCOP 26 octombrie - Taur

Luna ajunge astăzi în casa comunicării din horoscopul tău solar, semn că interacţionezi bine cu cei din jurul tău, atât pe plan profesional, cât şi în viaţa personală. Ştii exact ce anume să spui pentru a atrage atenţie pozitivă în direcţia ta, pentru a face o impresie bună celor de lângă tine. Aşadar, se anunţă o zi bună la orizont pentru nativii(ele) care au programate azi şedinţe, negocieri sau chiar interviuri de angajare. Profită de oportunitate pentru a te pune într-o lumină bună şi a le demonstra celorlalţi că acea imagine pe care şi-au făcut-o despre tine este cea adevărată.

HOROSCOP 26 octombrie - Gemeni

Luna poposeşte în casa banilor din astrograma ta generală, ceea ce înseamnă că s-ar putea să te intersectezi astăzi cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. În cazul anumitor nativi(e) ai(le) semnului, acestea s-ar putea să vină prin intermediul unor proiecte suplimentare la locul de muncă sau în domeniul lor principal de activitate, iar în ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), ar putea fi vorba de comisioane într-un sector în care activează doar după orele de program. În orice caz, cert este că aceste sume în plus îţi cad foarte bine.

HOROSCOP 26 octombrie - Rac

Luna ajunge azi în semnul naşterii tale, semn că te simţi bine în pielea ta, ba chiar mai energic(ă) decât ieri şi mai binedispus(ă). Eşti într-o stare foarte bună de spirit şi acest lucru nu numai că se vede pentru toată lumea, ci îţi poate atrage şi o serie de beneficii. Oamenii se simt bine în preajma ta şi te ascultă instinctual, ceea ce îţi permite să îţi faci cunoscute punctele de vedere, să ieşi în evidenţă prin intermediul lor. În plus, s-ar putea să intri azi în contact cu unele persoane care pot avea o influenţă pozitivă asupra ta.

HOROSCOP 26 octombrie - Leu

Luna ajunge în casa subconştientului din astrograma ta solară, ceea ce ar putea să însemne că această zi te surprinde într-o dispoziţie meditativă, introspectivă mai exact. Te surprinzi adesea, pe parcursul zilei, că te gândeşti la trecut, la situaţii sau la persoane care nu mai sunt în peisajul tău actual. O astfel de stare de spirit te ajută să reflectezi la abordări de mai demult şi la rezultatele lor de-atunci, ceea ce te va ajuta ca, pe viitor, să abordezi mai bine situaţii asemănătoare. Caută totuşi să nu te laşi cuprins(ă) de melancolie, să nu o dai în cealaltă extremă.

HOROSCOP 26 octombrie - Fecioară

Luna începe astăzi să se mişte prin casa proiectelor şi a planurilor de viitor din horoscopul tău general, ceea ce le propulsează în fruntea listei tale de priorităţi. Vestea bună este aceea că s-ar putea să faci progrese destul de mari în ceea ce le priveşte, să întâlneşti oameni sau să primeşti sfaturi care îţi prind foarte bine, care te ajută să eviţi probleme şi să mergi drept la ţintă. În plus, te simţi inspirat(ă) de cei din jurul tău, căci aveţi în comun viziuni şi idealuri, dar şi experienţe comune, care v-au atras cumva în aceeaşi direcţie de viitor.

HOROSCOP 26 octombrie - Balanţă

Luna va începe astăzi să se deplaseze prin casa carierei din horoscopul tău solar, fapt pentru care se preconizează că vei avea parte de o zi bună la locul de muncă. Nu numai că te achiţi cu succes de sarcinile de pe lista de priorităţi, dar la finalul zilei, s-ar putea ca şi superiorii să observe cantitatea de efort pe care ai depus-o sau faptul că ai reuşit să scoţi la liman o situaţia complicată care v-a dat multă bătaie de cap. Profită de această oportunitate pentru a atrage atenţie pozitivă asupra ta, pentru a le demonstra celorlalţi abilităţile tale.

HOROSCOP 26 octombrie - Scorpion

Luna tranzitează de azi înainte casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Dacă te numeri astăzi printre nativi(e) care vor susţine un examen important, care se ocupă de unele procese birocratice complicate şi/ sau care sunt într-o delegaţie cu o miză mare, s-ar putea ca, până la finalul zilei, să îşi atingă obiectivele sau, cel puţin, să facă unele progrese destul de importante în ceea ce le priveşte. Oricare ar fi situaţia, cert este că, de pe urma acestor experienţe, se vor alege şi cu nişte lecţii de viitor extrem de importante şi utile.

HOROSCOP 26 octombrie - Săgetător

Luna ajunge astăzi în casa relaţiilor şi a banilor, semn că este indicat să vorbeşti astăzi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi despre oportunităţi de profit care se bazează pe o investiţie comună. Fie că aţi făcut demersuri în direcţia lor sau vă gândiţi să profitaţi de ele cât de curând, cert este că aveţi nevoie de echilibru în raportul de forţe şi de o viziune similară în ceea ce priveşte destinaţiile capitalului comun. În caz contrar, există riscul să vă confruntaţi cu o pagubă mai degrabă decât cu un câştig. Comunicarea este, aşadar, cheia.

HOROSCOP 26 octombrie - Capricorn

Luna intră azi în casa parteneriatelor din astrograma ta generală, ceea ce înseamnă că astăzi trebuie să acorzi atenţie sporită partenerului de viaţă, dar şi celor cu care colaborezi la locul de muncă ori în cazul unui proiect. Vestea bună este, însă, aceea că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, că aveţi idei similare în legătură cu ceea ce trebuie făcut în privinţa proiectelor sau situaţiilor care vă privesc în aceeaşi măsură. În cazul în care eşti single, dar îţi place cineva, s-ar putea să apară semnale că sentimentele sunt reciproce, că s-ar putea închega ceva între voi pe viitor.

HOROSCOP 26 octombrie - Vărsător

Luna poposeşte astăzi în casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta solară, ceea ce denotă faptul că s-ar putea să stai destul de bine în ceea ce priveşte randamentul şi energia de care te bucuri în această zi. Rezultatele se vor vedea negreşit, căci până la finalul zilei, s-ar putea să finalizezi mult mai multe activităţi decât ţi-ai propus la începutul săptămâni sau de dimineaţă. În plus, s-ar putea să îţi rămână timp şi pentru tine, să faci sport sau să te relaxezi pentru a-ţi reumple bateriile pentru zilele care vor urma. Se vede că eşti pe-o traiectorie ascendentă.

HOROSCOP 26 octombrie - Peşti

Luna ajunge azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, semn că te aşteaptă o zi perfectă pentru a petrece timp de calitate alături de cei dragi. De asemenea, s-ar putea ca, după orele de la serviciu, să dispui de timpul, dar şi de dispoziţia necesară pentru hobby-uri, pentru acele preocupări care implică uneori un consum prea mare de energie, pe care nu ţi-l permiţi. Profită de această oportunitate pentru a te dedica persoanelor şi preocupărilor dragi, pentru care, poate, nu ai prea avut timp în ultima vreme, din cauza altor urgenţe care ţi-au solicit mult atenţia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici