HOROSCOP 27 ianuarie. Alegeri dificile azi pentru aceste zodii. Sunt presate să ia o decizie grea

  • Luna din Rac formează azi un aspect armonios de trigon cu Neptun din Peşti, motiv pentru care se anunţă o dimineaţă liniştită pentru zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti).
  • În a doua parte a zilei, aceeaşi Lună face două opoziţii, una la Venus şi alta la Pluto din Capricorn.
  • Din acest motiv, semnele Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) s-ar putea să aibă o după-amiază dificilă, cu decizii greu de luat.
14196 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 27 ianuarie. Alegeri dificile azi pentru aceste zodii. Sunt presate să ia o decizie grea

HOROSCOP 27 ianuarie - Berbec

Momentele cu familia şi cei dragi îţi produc o reală bucurie, mai ales în prima parte a zilei. Dup-amiază însă, ţi se schimbă priorităţile, în sensul în care trebuie să te concentrezi pe diverse treburi la serviciu. Nici nu este de mirare aşadar că nu mai ai energia şi timpul necesar să dai tot acasă după programul de la locul de muncă. Nu te aştepta însă ca familia să fie înţelegătoare dacă îţi reprogramezi unele sarcini domestice pe care le-ai amânat deja de ceva timp. Ba chiar s-ar putea să fie destul de supărată dacă nu te ţii de promisiuni.

HOROSCOP 27 ianuarie - Taur

Te preocupă azi destul de mult planurile tale pe acest an şi proiectele de grup. Te înflăcărezi când vorbeşti despre ele, iar feedback-ul primit din partea prietenilor şi/ sau a colaboratorilor te entuziasmează şi mai mult să investeşti timp şi energie în ele. Există însă şi aspecte în legătură cu care nu accepţi atât de uşor alte viziuni, alte perspective de a vedea lucrurile. Din acest motiv, riscul este crescut să apară tensiuni în cadrul unor dezbateri. Dacă crezi că un anumit subiect poate conduce la discuţii aprinse, poate ar fi mai bine să îl laşi pe o altă zi.

HOROSCOP 27 ianuarie - Gemeni

S-ar putea să te intersectezi astăzi cu nişte oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. Nu te entuziasma însă prea mult, căci s-ar putea ca balanţa să rămână la acelaşi nivel. Mai exact, s-ar putea ca acele câştiguri pe care le realizezi azi să amortizeze nişte cheltuieli făcute de curând sau anumite plăţi pe care urmează să le achiţi în zilele care urmează. Din acest motiv, s-ar putea ca la buzunar să nu se simtă chiar atât de mult diferenţa. Important este totuşi că balanţa nu înclină negativ, că nu încasezi pierderi.

HOROSCOP 27 ianuarie - Rac  

Eşti într-o dispoziţie foarte bună astăzi şi se vede din felul în care te porţi şi vorbeşti. Ai încredere în viziunile tale şi ştii că ai dreptate în multe privinţe. Există însă unele persoanele în anturajul tău cărora li se pare că ai un aer de superioritate, că îi tratezi cu condescendenţă şi că poate ar fi mai bine să asculţi mai mult. Dacă îţi doreşti să le laşi o impresie bună despre tine, poate nu ar strica să faci acest lucru, să acorzi mai multă atenţie punctelor lor de vedere. S-ar putea să constaţi că au idei chiar bune.

HOROSCOP 27 ianuarie - Leu  

Starea ta de spirit astăzi este destul de echilibrat(ă), dar în acelaşi timp, eşti mai vulnerabil(ă) decât de obicei la mediile cărora te expui, la energia oamenilor cu care intri azi în contact. Din acest motiv, poate ar fi mai bine să eviţi factorii inutili de stres care riscă să te tragă în jos şi să îţi imprime o dispoziţie neplăcută. În anumite circumstanţe, s-ar putea să îţi fie greu să te ţii departe de energii negative, dar încearcă măcar să nu le iei personal, să nu le acorzi o importanţă mai mare decât merită de fapt şi de drept.

HOROSCOP 27 ianuarie - Fecioară

Gândul îţi este astăzi tot la planurile tale de viitor şi la proiectele de grup. În plus, faci progrese în ceea ce le priveşte şi asta te încurajează şi mai multă să investeşti timp şi energie suplimentare în ele. Pe de altă parte, ai cam uitat să trăieşti clipa, să te bucuri de micile bucurii din prezent alături de persoana iubită şi/ sau de copii ori de hobby-urile care îţi aduceau atât de multă satisfacţie până mai ieri. Poate ar trebui să-ţi faci timp şi pentru aceste sectoare din viaţa ta astăzi. Vei vedea că te vor umple de energie.

HOROSCOP 27 ianuarie - Balanţă

Totul merge aproape perfect în prima parte a zilei la la serviciu, dar s-ar putea ca lucrurile să nu evolueze în acelaşi ritm în a doua jumătate a acestei zile. Mai exact, s-ar putea ca unele sarcini de serviciu să se complice destul de tare. Poate că te-ai gândit la faptul că s-ar putea să ia o astfel de turnură, dar ai crezut că vei evita o asemenea situaţie. În condiţiile acestea, nu ai de ales decât să dai dovadă de prezenţă de spirit şi să te adaptezi din mers. Încearcă să găseşti cea mai bună soluţie cât mai repede.

HOROSCOP 27 ianuarie - Scorpion

Ai parte azi de momente frumoase în compania persoanei iubite şi/ sau a celor mici, dar există posibilitatea să apară în discuţie şi subiecte de discuţie pe care nu ştii cum să le abordezi. S-ar putea să fie vorba de teme mai sensibile, care presupun să dai dovadă de o grijă suplimentară în raport cu felul în care îţi alegi cuvintele. Dacă nu te simţi în stare în susţii o conversaţie pe marginea lor sau nu-i simţi pe ceilalţi pregătiţi să facă acest lucru, poate mai bine le laşi pentru o altă zi, când sunteţi pe aceeaşi lungime de undă.

HOROSCOP 27 ianuarie - Săgetător  

Eşti în relaţii bune azi cu toţi cei din familie şi aveţi idei similare despre multe subiecte de interes comun. Pe de altă parte, în ceea ce priveşte banii, mai există aspecte în legătură cu care există nişte incompatibilităţi mari de viziune. Tu ai nişte idei cu privire la potenţiale investiţii, iar ei au altele, iar dacă anumite fonduri sunt comune, nici nu este de mirare că vă vine greu să cădeţi la o înţelegere cu privire la modul în care veţi uza de aceste resurse. În asemenea situaţii, este nevoie să comunicaţi deschis, să daţi dovadă de multă transparenţă.

HOROSCOP 27 ianuarie - Capricorn

Comunici foarte bine cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi în prima parte a acestei zile, dar s-ar putea dup-amiază unele motive de discordie. Pe un fundal schimbător ca acesta, nu sunt prea indicate negocierile sau alte discuţii cu mize mari, pe termen lung. Dacă nu le poţi reprograma totuşi, asigură-te că ai în mânecă argumente redutabile, pe care nu ţi le poate pune sub semnul întrebării interlocutorul. În caz contrar, s-ar putea să gestionezi mai greu lucrurile şi să pierzi o oportunitate de pe urma căreia ai fi avut foarte mult de câştigat pe viitor.

HOROSCOP 27 ianuarie - Vărsător

S-ar putea să te întâlneşti astăzi cu nişte oportunităţi de a realiza nişte câştiguri în plus faţă de salariu, dar cu amendamentul că implică să stai peste program la locul de muncă şi/ sau să sacrifici o parte din timpul pe care l-ai fi dedicat altfel altor activităţi, care ţi-ar fi adus mai multe satisfacţii personale. Indicat ar fi să nu le treci cu vederea, căci s-ar putea să îţi dai seama că, fără ele, va fi imposibil să începi sfârşitul de săptămână cu bugetul pe care ţi l-ai propus. Altfel spus, s-ar putea să apară plăţi imposibil de neamânat.

HOROSCOP 27 ianuarie - Peşti

Îţi este greu astăzi să îţi faci timp pentru planurile tale de viitor şi proiectele de grup. Cu toate că 2021 n-a început de multă vreme, pari să-ţi fi pierdut deja entuziasmul. Poate te-ai aşteptat să realizezi mai multe până acum, dar fie ai bătut pasul pe loc, fie ai făcut câţiva în spate. Este drept că perioada pe care o trăim cu toţii nu ne prea permite să visăm în voie, dar nu te lăsa descurajat(ă) şi îndrăzneşte în continuare să investeşti în obiectivele tale. Trebuie să păstrezi echilibrul între a trăi în prezent şi a construi pentru viitor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici