HOROSCOP 27 martie. Patru zodii, predispuse din nou amăgirilor. Iată cursele care li s-au întins

Luna din Fecioară formează două aspecte de opoziţie: unul cu Mercur din Peşti şi pe celălalt cu Neptun. Din nou, zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) sunt predispuse amăgilor.

11498 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 27 martie. Patru zodii, predispuse din nou amăgirilor. Iată cursele care li s-au întins

HOROSCOP 27 martie - Berbec

Aspectele astrale de astăzi te îndeamnă să ai mai multă grijă la sănătatea ta. Zilele precedente par să îşi fi pus destul de mult amprenta asupra nivelului tău de energie şi asupra stării de bine, ceea ce înseamnă că odihna ar trebui să figureze printre priorităţile tale de astăzi. Te-ar ajuta, de asemenea, dacă ai încerca să te ţii departe de factorii inutili de stres, care nu fac decât să îţi creeze sentimente de anxietate.

HOROSCOP 27 martie - Taur 

S-ar putea să îţi fie dificil astăzi să te împarţi între planurile pe care ţi le-ai făcut departe de partener şi/ sau copii şi activităţile pe care ţi l-ai propus cu ei. Dacă nu reuşeşti să aduci laolaltă cele două domenii de viaţă sau nu îţi doreşti acest lucru, s-ar putea să fie nevoie să reprogramezi unele angajamente. Nu te aştepta totuşi să reuşeşti acest lucru fără ca cineva să o ia în nume personal.

HOROSCOP 27 martie - Gemeni

Te preocupă destul de mult cariera în această perioadă, dar această zi s-ar putea să fie una dintre acelea în care îţi este greu, dacă nu aproape imposibil, să îi neglijezi pe cei dragi în favoarea orelor suplimentare la serviciu. Poate sărbătoreşti un eveniment important alături de apropiaţi ori nu mai acceptă, pur şi simplu, alte amânări din partea ta. Într-un fel, vei vedea că aveai nevoie de puţină detaşare în raport cu munca ta.

HOROSCOP 27 martie - Rac  

S-ar putea să îţi fie greu astăzi să pricepi anumite idei sau puncte de vedere şi acest lucru nu pare să se datoreze faptului că nu ai informaţia necesară pentru a le procesa. Mai degrabă, s-ar putea să fie vina propriilor opinii şi perspective de la care nu vrei să faci rabat. Aşadar, dacă vezi că discuţiile de azi nu duc niciunde, poate ar fi o idee bună să dai dovadă de mai multă flexibilitate.

HOROSCOP 27 martie - Leu

Echilibrul în relaţii, fie ele de muncă sau cea de iubire, este un deziderat care se obţine greu şi se păstrează şi mai greu, cel puţin astăzi. Acest lucru se datorează faptului că tu şi cei din jurul tău aveţi personalităţi puternice, iar în anumite momente, obiectivele voastre comune nu sunt suficiente pentru a renunţa la orgolii. Încearcă să te analizezi şi să vezi dacă nu cumva ţii prea tare cu dinţii de unele idei.

HOROSCOP 27 martie - Fecioară  

Nici tu nu o duci prea bine din punct de vedere relaţional. Există tensiuni destul de mari între tine şi partenerul de viaţă ori colegii de muncă/ colaboratorii, în cazul în care lucrezi astăzi. E drept că progresul se naşte din competiţie, dar contează la fel de mult ca orice cursă între voi să tragă înainte ceea ce v-aţi propus să realizaţi împreună. Dacă îi creează deservicii celuilalt, nu vă va fi bine pe viitor.

HOROSCOP 27 martie - Balanţă  

Starea ta de bine ar trebui să fie preocuparea ta cea mai mare de astăzi. Vei vedea că nu-ţi va fi tocmai uşor să îţi creezi o dispoziţie bună şi să o păstrezi pe parcursul întregii zile. Asta se datorează, printre altele, şi oboselii care ţi-a fost pricinuită în ultima perioadă, deci caută să te odihneşti mai mult, să ai mai multă grijă de tine decât de obicei. Elimină, de asemenea, sursele de energie negativă.

HOROSCOP 27 martie - Scorpion  

Din câte se pare, ai nevoie ca de apă de viaţă socială, de ieşiri şi întâlniri cu oameni care îţi împărtăşesc idealurile şi viziunile. Poate că îţi lipseşte din peisajul actual entuziasmul pe care ţi-l inspiră ei, de care ai nevoie să continui cu planuri de viitor şi proiecte, personale sau de grup, car epoate nu evoluează aşa cum ai sperat. Nu uita însă de ceea ce ţi-ai propus să faci cu apropiaţii din familie.

HOROSCOP 27 martie - Săgetător

S-ar putea să îţi fie dificil să păstrezi un oarecare echilibru între viaţa profesională şi cea de familie, mai ales dacă superiorii se aşteaptă de la tine să lucrezi şi astăzi, dar programul tău nu prevede acest lucru. Dacă ai dubii în legătură cu ceea ce ar fi cel mai bine să faci, gândeşte-te la priorităţile tale din următoarea perioadă şi îţi vei da seama dacă munca merită sacrificiul de timp liber din partea ta.

HOROSCOP 27 martie - Capricorn

Unele discuţii pe care le porţi astăzi s-ar putea să fie destul de tensionate şi nici nu prea ai ce să faci în ceea ce le priveşte. S-ar putea să fie vorba de întâlniri cu apropiaţii plănuite de multă vreme ori de persoane cu care încerci să construieşti ceva. În orice caz, poate ar fi mai bine să laşi anumite subiecte pe altă dată, mai ales dacă ele nu reprezintă teme fierbinţi pe agenda zilei.

HOROSCOP 27 martie - Vărsător

Trebuie să ai mare grijă la cheltuielile pe care le faci astăzi. Tentaţiile sunt destul de mari şi s-ar putea să îţi fie greu să le faci faţă. Pe de altă parte, există şi nativi(e) ai(le) acestui semn care au luat deja nişte decizii mai puţin inspirate în plan financiar, iar acum le văd urmările. Indiferent de categoria în care te afli, poate ar fi mai bine să amâni pe un alt weekend unele activităţi.

HOROSCOP 27 martie - Peşti

Ai o stare de spirit ciudată astăzi, iar acest lucru se vede din modul în care interacţionezi cu cei din jurul tău. Că este de la oboseală sau de la stresul la care ai fost supus(ă) în ultima vreme, cert este că ai nevoie de mai mult timp pentru tine. Odihna activă te poate ajuta şi ea, mai ales dacă nu ai prea făcut prea multă mişcare în ultima vreme. Îi vei vedea beneficiile curând.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici