HOROSCOP 27 septembrie 2021. Mercur retrograd de azi. Indecizie şi oportunităţi ratate

Mercur retrogradează de azi înainte prin semnul Balanţei, sens de mers pe care îl întreţine până pe 18 octombrie. Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) riscă să se confrunte cu indecizie şi să piardă oportunităţi preţioase din cauza ei.

16999 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 27 septembrie 2021. Mercur retrograd de azi. Indecizie şi oportunităţi ratate

HOROSCOP 27 septembrie 2021. Mercur retrograd de azi. Indecizie şi oportunităţi ratate

HOROSCOP 27 septembrie 2021 - Berbec

Mercur începe azi să retrogradeze prin casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că s-ar putea ca modul în care comunici cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri în următoarea perioadă să nu fie cel mai eficient. Creşte exponenţial riscul de neînţelegeri şi confuzii, de a spune ceva şi de a se interpreta altfel ceea ce ai încercat să transmiţi. Din acest motiv, este foarte important să explici de două ori chestiunile importante şi să îi încurajezi pe cei de lângă tine să ceară lămuriri dacă nu înţeleg ceva. În felul acesta, se vor evita conflictele.

HOROSCOP 27 septembrie 2021 - Taur

Mercur retrogradează de azi înainte prin casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că ar putea creşte riscul de a comite erori la serviciu, greşeli care nu-ţi stau în caracter. De asemenea, dacă desfăşori activităţi care implică unele riscuri de natură fizică, este foarte important să dai dovadă de atenţie mai mult decât de obicei, pentru că există riscul să apară accidentări uşoare, mai ales la nivelul mâinilor. Pe de altă parte, este o perioadă bună în care să îţi analizezi etica profesională şi stilul de viaţă, respectiv alimentaţie, cu scopul de a aduce ajustări.

HOROSCOP 27 septembrie 2021 - Gemeni

Mercur începe astăzi să se mişte în sens aparent invers prin casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, ceea ce poate să indice faptul că vei comunica mai greu în următoarea perioadă cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. De asemenea, ar mai putea însemna faptul că ai timp limitat pentru hobby-urile tale, dar şi mai mai puţină răbdare pentru toanele copiilor sau ale persoanei iubite. Dacă eşti single şi te vezi cu cineva în această perioadă, încearcă să depui mai mult efort în cadrul întâlnirilor dacă îţi doreşti ceva serios. Pot apărea pauze conversaţionale.

HOROSCOP 27 septembrie 2021 - Rac

Mercur poposeşte azi în casa familiei din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că există riscul să interacţionezi deficitar cu cei dragi. Se văd mai mult decât de obicei diferenţele de personalitate şi de viziune care există între voi şi nu le poţi trece cu vederea chiar de fiecare dată. Din acest motiv, s-ar putea ca certurile să fie recurente în următoarea perioadă sau, cel puţin, să existe o tensiune în aer pe care nu ştii cum să o gestionezi mai bine. În consecinţă, este foarte important să ai grijă ce faci pentru ca atmosfera să nu devină şi mai încordată.

HOROSCOP 27 septembrie 2021 - Leu

Mercur începe azi să retrogradeze prin casa comunicării din horoscopul tău general, fapt pentru care ai putea întâmpina dificultăţi legate de modul în care interacţionezi cu ceilalţi, la locul de muncă, dar şi acasă şi mai ales în raport cu rudele apropiate, cu care nu te vezi chiar în fiecare zi. În cazul în care ai programate negocieri, şedinţe în care trebuie să iei cuvântul ori interviuri de angajare, trebuie să fii foarte atent(ă) ce spui sau chiar să îţi notezi unele lucruri înainte să te duci la întâlnire. În felul acesta, nu rişti să te pierzi în momente importante.

HOROSCOP 27 septembrie 2021 - Fecioară

Mercur tranzitează de azi înainte casa banilor şi a bunurilor din horoscopul solar, motiv pentru care trebuie să afişezi o atenţie suplimentară faţă de modul în care îţi gestionezi finanţele. Există riscul să te întinzi mai mult decât te ţine plapuma, să cheltuieşti puţin mai mult decât ar fi confortabil să o faci în următoarea perioadă. Aşadar, pentru a nu te confrunta cu falsa impresie că îţi permiţi cu lejeritate unele achiziţii care nu sunt pe lista de cumpărături, încearcă să ţii o evidenţă mai clară a bugetului de care dispui. În acest fel, nu apar surprize nu tocmai plăcute.

HOROSCOP 27 septembrie 2021 - Balanţă

Mercur începe azi să se mişte în sens aparent invers prin semnul naşterii tale, ceea ce ar putea însemna că, în perioada care urmează, rişti să te confrunţi cu stări de timiditate care nu îţi sunt familiare. Din acest motiv, s-ar putea ca interacţiunile cu unele persoane să nu meargă prea bine, să simţi că nu poţi spune unele lucruri pe care ai vrea să le transmiţi celor din jur. Din acest motiv, este foarte important să te pregăteşti pentru conversaţiile importante din această perioadă, să nu le neglijezi. În caz contrar, riscă să nu aibă rezultatul pe care-l aştepţi.

HOROSCOP 27 septembrie 2021 - Scorpion

Mercur se deplasează de azi înainte în sens aparent invers prin casa subconştientului din astrograma ta generală, ceea ce denotă faptul că trebuie să acorzi mai mult timp meditaţiei şi introspecţiei. În caz contrar, s-ar putea să te pomeneşti că te confrunţi cu tot felul de gânduri intruzive, care nu îţi dau pace şi care nu sunt deloc constructive. Aşadar, este important cum utilizezi energia acestui tranzit retrograd, căci poate avea efecte pozitive pentru tine dacă o utilizezi cu înţelepciune. Nu îţi fie teamă să afli care este sursa unor stări recurente mai puţin plăcute cu care te confrunţi acum.

HOROSCOP 27 septembrie 2021 - Săgetător

Mercur retrogradează de azi încolo în sens retrograd prin casa planurilor de viitor, a proiectelor de grup şi a vieţii sociale din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că s-ar putea să te confrunţi în această perioadă cu întârzieri în cazul primelor două şi cu unele dezamăgiri în ceea ce îi priveşte pe prieteni. Acest lucru n-ar trebui să te descurajeze însă; s-ar putea dovedi, în cele din urmă, a fi fost unele binecuvântări deghizate, căci îţi pot arăta că probabil nu merită să investeşti în anumite lucruri sau persoane şi că ar fi mai bine să mizezi pe altele.

HOROSCOP 27 septembrie 2021 - Capricorn

Mercur începe azi să retrogradeze prin casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că ascensiunea ta profesională ar putea să se deruleze într-un ritm mai puţin accelerat în perioada care urmează. Acesta ar putea fi, de asemenea, un semnal că ar trebui să depui mai multe eforturi pe acest plan, că trebuie să lucrezi mai mult pentru a obţine rezultatele pe care, în trecut, le aveai cu mai puţină muncă. Alţi(te) nativi(e) ai(le) semnului ar putea simţi că nu li se mai potriveşte actualul loc de muncă sau domeniul de activitate în care activează în momentul de faţă.

HOROSCOP 27 septembrie 2021 - Vărsător

Mercur retrogradează de azi încolo prin casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Dacă ai programat un zbor sau o călătorie mai îndepărtată în perioada care urmează, este posibil ca acestea să se amâne. În cazul în care urmezi cursuri, există riscul să le întrerupi sau să se amâne un examen important. Nativii(ele) care urmăresc să obţină o aprobare sau o autorizaţie ar putea constata că procesul durează mai mult decât s-au aşteptat. În orice caz, toate aceste experienţe le oferă nişte lecţii extrem de importante pentru situaţii mai mult sau mai puţin asemănătoare.

HOROSCOP 27 septembrie 2021 - Peşti

Mercur începe să se mişte în sens aparent invers prin casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, fapt pentru care s-ar putea ca unele colaborări sau parteneriate să nu meargă tocmai bine din punct de vedere financiar. Cu alte cuvinte, există riscul să nu vă înţelegeţi prea bine atunci când se aduce în discuţie modul în care ar trebui gestionate unele sume deţinute la comun. De acelaşi risc ai parte şi în viaţa de cuplu, dacă tu şi persoana iubită obişnuiţi să vă consultaţi în ceea ce priveşte anumite cheltuieli. Încearcă să dai dovadă de mai multă maleabilitate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici