HOROSCOP 28 IUNIE 2020: Zodiile care uimesc prin forţa şi spiritul lor de iniţiativă

Marte intră astăzi în Berbec, domiciliul său diurn, unde va sta până pe 10 septembrie, când începe să retrogradeze. Dar până atunci, zodiile de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător) vor uimi pe toţi cu forţa şi spiritul lor de iniţiativă.

13617 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 28 IUNIE 2020: Zodiile care uimesc prin forţa şi spiritul lor de iniţiativă

Sursa FOTO: Profimedia

HOROSCOP 28 IUNIE 2020 Berbec

Marte ajunge astăzi în semnul naşterii tale, care reprezintă în acelaşi timp şi domiciliul său diurn. Acest lucru înseamnă că debutează o perioadă în care ai energie şi dai dovadă de spirit de iniţiativă, poate mai mult decât de obicei. Acest lucru îţi poate fi de ajutor pe mai multe planuri, cum ar fi cel profesional în care eşti proactiv(ă) sau cel sentimental, în care afişezi ceva mai multă spontaneitate faţă de partenerul de viaţă.

HOROSCOP 28 IUNIE 2020 Taur 

În cazul tău, Marte va ocupa de astăzi încolo casa subconştientului, ceea ce înseamnă că eşti mai reactiv(ă) decât în mod normal în următoarea perioadă. Te enervezi mai uşor, nu mai ai la fel de multă răbdare şi tinzi să ţii pică celorlalţi dacă ţi se greşeşte într-un fel sau altul. Încearcă mai bine să îţi canalizezi această forţă interioară către ceva productiv. Sau străduieşte-te să îţi manageriezi mai bine stresul cu care te confrunţi.

HOROSCOP 28 IUNIE 2020 Gemeni

Cu Marte de azi înainte prin casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, aşteaptă-te la câteva săptămâni în care vei face progrese importante în privinţa lor. Încearcă doar să nu te laşi tentat(ă) să arzi etape ori să foloseşti scurtături. În caz contrar, rezultatele obţinute nu vor dura prea mult. Mai mult de-atât, tranzitul acestei planete te va ajuta să cunoşti oameni noi, care aduc un suflu proaspăt în viaţa ta socială actuală.

HOROSCOP 28 IUNIE 2020 Rac 

Marte poposeşte astăzi în casa carierei din harta ta solară, conferindu-ţi mai multă încredere de sine şi curaj de a lua iniţiativa la serviciu. Dar ţine cont de faptul că te face şi mai predispus(ă) la luări de poziţie care nu îi vor încânta prea tare pe superiori. Analizează aşadar la rece tot ceea ce vrei să faci în plan profesional. În caz contrar, se poate ajunge la faux pas-uri care te vor costa mult.

HOROSCOP 28 IUNIE 2020 Leu 

Marte soseşte azi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor şi călătoriilor, ceea ce înseamnă că te deschizi schimbării mai uşor, dar şi că apar alte manifestări pozitive în plan practic. De exemplu, s-ar putea să întreprinzi o călătorie, de agrement sau în scop profesional, pe care ai tot amânat-o sau poate că reuşeşti să rezolvi mai uşor unele treburi birocratice care ţi-au creat tot felul de probleme. Dar nu te arunca cu capul înainte.

HOROSCOP 28 IUNIE 2020 Fecioară 

Marte ajunge azi în casa resurselor deţinute/ câştigate în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, iar acest lucru anunţă tensiuni în parteneriatul de viaţă şi cu cei cu care lucrezi pe seama banilor. Dar dacă toate merg bine între voi, s-ar putea ca împreună să aveţi nişte iniţiative sau să profitaţi de nişte oportunităţi care vă vor aduce profituri destul de mari. Trebuie doar să fiţi atenţi cum anume gestionaţi raportul de forţe.

HOROSCOP 28 IUNIE 2020 Balanţă 

Marte intră astăzi în casa parteneriatelor, dar şi a competitorilor, indiciu că se înteţeşte competiţia la serviciu, iar relaţia de cuplu se poate transforma uşor într-un câmp de luptă dacă nu iei atitudine imediat. Un anumit nivel de competiţie între tine şi cel drag ori persoanele cu care colaborezi vă aduce cu un pas mai aproape de un alt stadiu al relaţiei voastre, dar dacă se scapă de sub control, ar putea apărea probleme mari.

HOROSCOP 28 IUNIE 2020 Scorpion 

Marte îşi face azi intrarea în casa muncii şi a sănătăţii din harta ta solară, ceea ce denotă că te aşteaptă o perioadă solicitantă în plan profesional. Iar toate câte au loc pe acest plan îţi pot crea dureri de cap, atât la propriu, cât şi la figurat. Trebuie să îţi cauţi metode eficiente de gestionare a stresului, astfel încât să nu ajungi în situaţia de a somatiza toată tensiunea de la muncă săptămânile acestea.

HOROSCOP 28 IUNIE 2020 Săgetător 

Cu Marte în casa iubirii şi a copiilor, se anunţă o atmosferă antrenantă în relaţie cu persoana iubită şi cei mici. Explorezi poate noi metode a petrece timp de calitate cu ei, încerci să afli mai multe despre ceea ce le place şi care sunt preocupările lor. Dar în acelaşi timp, ai grijă ca din prea multă iubire să nu se ajungă la ceartă. Marte mai poate avea şi astfel de valenţe nu tocmai pozitive.

HOROSCOP 28 IUNIE 2020 Capricorn

Marte trece azi în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce dinamizează relaţia cu cei dragi. Dar pe de altă parte, s-ar putea să şi o tensioneze mai tare decât de obicei, vulnerabilizând şi mai tare puncte deja sensibile, care conduceau la tensiune şi chiar la certuri. Dacă nu eşti de acord cu ei, încearcă să nu ridici tonul sau să cultivi o stare încărcată în familie. Vei face mai mult rău decât bine.

HOROSCOP 28 IUNIE 2020 Vărsător

Marte poposeşte azi în casa comunicării din horoscopul tău general, ajutându-te să îţi exprimi părerile cu mai mult curaj în toate sectoarele de viaţă. Dar ştii că există momente în care ai avea mai mult de câştigat afişând diplomaţie şi tact. Încearcă să faci corect distincţia între ele, mai ales în cadrul negocierilor. În caz contrar, s-ar putea să pierzi unele oportunităţi ori să laşi o impresie neconformă cu ce încercai să obţii de fapt.

HOROSCOP 28 IUNIE 2020 Peşti 

Cu Marte în casa banilor şi a bunurilor, vei căuta mai abitir ca până acum oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor. Ele vor veni negreşit, dar pe de altă parte, s-ar putea înmulţi şi cheltuielile din pricina obiceriurilor tale de consum. Trebuie aşadar să păstrezi un echilibru între profituri şi achiziţii pentru a te asigura că bugetul tău nu va avea de suferit. Ţine-ţi o evidenţă mai clară a finanţelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici