HOROSCOP 28 iunie: Neptun retrogradează în Peşti. Soarta nu ţine cu patru zodii

Neptun îşi începe azi retrogradarea prin semnul Peştilor, tranzit pe care îl menţine până pe 4 noiembrie. Cu toate că este o planetă transsaturniană, vom simţi în anumite momente efectul energiei pe care această traiectorie aparent inversă o denaturează în lunile următoare. Cele mai sensibile sunt zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti), care pot avea impresia uneori că soarta nu ţine cu ele.

34459 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 28 iunie: Neptun retrogradează în Peşti. Soarta nu ţine cu patru zodii

HOROSCOP 28 iunie 2022 - Berbec

 
Neptun începe azi să retrogradeze prin casa subconştientului din horoscopul tău general, motiv pentru care există posibilitatea să nu te poţi baza întru-totul pe intuiţia ta în perioada care urmează. S-ar putea să ai neplăcerea de a constata faptul că dă rateuri din când în când, că ar fi mai bine să ţii cont de raţiune în momentele limită. De asemenea, poţi avea tendinţa de a idealiza unele situaţii sau persoane din trecut când ar fi mai bine să priveşti către viitor şi să te pregăteşti pentru unele oportunităţi de a creşte pe plan personal sau în viaţa ta personală.
 

HOROSCOP 28 iunie 2022 - Taur 

Neptun începe să se mişte astăzi în sens aparent invers prin casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar. Pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului, acest lucru ar putea înseamna că şi-au făcut speranţe prea mari în legătură cu un proiect pe care îl derulează în această perioadă sau pe care urmează să îl implementeze singuri(e) sau cu un apropiat. În alte cazuri, ar putea fi mai degrabă vorba despre o prietenie care se dovedeşte a nu a fi ceea ce şi-au imaginat. Aşadar, este important să dea dovadă de realism, să nu se amăgească prea tare.
 

HOROSCOP 28 iunie 2022 - Gemeni 

Neptun retrogradează de azi înainte prin casa carierei din astrograma ta generală, ceea ce poate însemna că ţi-ai impus unele obiective greu de atins în plan profesional. Aşadar, există riscul de a te confrunta cu o dezamăgire în cazul în care lucrurile nu merg conform planului pe care ţi l-ai făcut. În alte cazuri, poate fi vorba de o relaţie confuză cu unul dintre superiori. La suprafaţă, părea că vă înţelegeţi, că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, dar din câte se pare, lucrurile nu stau chiar atât de bine pe cât credeai. Încearcă să vezi unde se află problema.
 

HOROSCOP 28 iunie 2022 - Rac 

Neptun începe să se mişte pe o traiectorie aparent inversă prin casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Acest tranzit ar putea marca o perioadă de îndoieli cu privire la validitatea setului de valori, principii şi credinţe după care te-ai ghidat până acum. De asemenea, s-ar putea să constaţi că îţi este mai rgeu să asimilezi informaţii noi şi că îţi vine greu să te acomodezi în medii noi, la serviciu sau în concedii. În cazul problemelor birocratice, trebuie să dai dovadă de o doză dublă de atenţie, să nu se strecoare greşeli cumva.
 

HOROSCOP 28 iunie 2022 - Leu 

Neptun se plimbă în sens aparent invers de azi prin casa banilor şi a relaţiilor din astrograma ta solară, astfel că multe din discuţiile cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi vor ajunge într-o formă sau alta la capitolul finanţe. Poate fi greu să ajungi la un consens cu ei cu privire la investiţii mai vechi sau mai noi, iar când pare că aţi făcut compromisul potrivit în situaţia dată, apar situaţii la care nu te aşteptai, care dau concluziile peste cap. De asemenea, sunt posibile dezechilibre la nivelul raportului de forţe dintre tine şi ceilalţi.
 

HOROSCOP 28 iunie 2022 - Fecioară

 
Neptun începe să se mişte de-a-ndoaselea prin casa parteneriatelor din astrograma ta generală, astfel că îţi poate fi greu să comunici cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi în anumite momente. Mai exact, s-ar putea să apară neînţelegeri când credeai că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, iar tensiunea pare să plutească în aer. Aşadar, s-ar putea să fii destul de confuz(ă) în legătură cu cel mai bun mod în care i-ai putea aborda în această perioadă. Încearcă să vorbeşti despre ceea ce simţi şi crezi, dar şi despre nevoile tale. Comunicarea deschisă este cheia acum.
 

HOROSCOP 28 iunie 2022 - Balanţă 

Neptun retrogradează de azi începând prin casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta solară, fapt pentru care s-ar putea să ai impresia că nu mai dispui de randamentul de care ai dat dovadă în ultima perioadă. De asemenea, s-ar putea ca şi nivelul tău general de energie să pară mai scăzut. Aşadar, în anumite momente, s-ar putea să fie nevoie de un exerciţiul suplimentar de motivaţie din partea ta pentru a da rezultatele dorite la serviciu sau pentru a a te ţine de obiceiurile alimentare sau de stil de viaşă sănătoase pe care ţi le-ai propus de mult.
 

HOROSCOP 28 iunie 2022 - Scorpion

 
Neptun începe azi să se mişte în sens aparent invers prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce creşte riscul de a avea parte de neînţelegeri recurente cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. Cu alte cuvinte, se întâmplă mai des decât de obicei să nu te poţi conecta pe aceeaşi frecvenţă cu ei, să nu găsiţi lucruri sau activităţi comune care vă aduc tuturor plăcere ca în alte dăţi. În cazul în care descoperi pe cineva care îţi place, încearcă să te bucuri de experienţă, dar să nu îţi faci speranţe mari din prima.
 

HOROSCOP 28 iunie 2022 - Săgetător 

Neptun se mişcă de astăzi începând pe o traiectorie aparent inversă prin casa familiei din horoscopul tău solar, astfel că există riscul ca atmosfera din acest sector de viaţă să fie confuză uneori, poate chiar tensionată dincolo de suprafaţă. Aşadar, în lunile care urmează, este important să îţi alegi cu grijă momentele în care discuţi unele subiecte care ar putea să inflameze orgoliile celor dragi. nu se pune problema că nu puteţi ajunge la un consens în ceea ce le priveşte, dar s-ar putea să îl dobândiţi după unele replici aprinse, care cad greu pentru toţi cel puţin la început.
 

HOROSCOP 28 iunie 2022 - Capricorn

 
Neptun începe să retrogradeze azi prin casa comunicării din astrograma ta generală, semn că s-ar putea să te confrunţi mai des decât în ultima perioadă cu trac sau cu situaţii în care te nepădesc emoţiile şi nu îţi dai seama cum ai putea să le gestionezi cu succes. Aşadar, dacă te aşteaptă negocieri contractuale în următoarele luni sau alte discuţii cu bătaie lungă, este important să te pregăteşti pentru ele, să ştii ce să răspunzi în cazul în care interlocutorii te pun în dificultate. Altfel, există riscul să nu obţii ceea ce ţi-ai fi dorit, să pierzi unele oportunităţi importante.
 

HOROSCOP 28 iunie 2022 - Vărsător 

Neptun se mişcă de azi în sens aparent invers prin casa banilor din astrograma ta solară, semn că trebuie să ai mare grijă cum îţi gestionezi veniturile şi cheltuielile în lunile care urmează. Banii riscă să ţi se scurgă printre degete şi s-ar putea să te pomeneşti cu situaţii în care îţi dai seama de acest lucru prea târziu. De asemenea, este foarte important să nu investeşti fără să analizezi temeinic riscurile la care te expui. În caz contrar, s-ar putea să vezi doar aspectele bune şi să îţi scape cele care te-ar putea aduce în situaţia unei pagube considerabile.
 

HOROSCOP 28 iunie 2022 - Peşti

 
Neptun începe să se mişte azi pe o traiectorie aparent inversă prin semnul naşterii tale. Te bucuri în continuare de mult şarm, dar misterul pe care îl creezi în jurul tău s-ar putea să fie prea mare pentru binele tău. De asemenea, s-ar putea să apară situaţii în care trimiţi semnale ambivalente, în care ceilalţi nu ştiu cum să îţi decodeze corect comportamentul şi replicile. Aşadar, este important ca, în anumite circumstanţe, să fii deschis(ă) în privinţa nevoilor şi a dorinţelor tale. Astfel, s-ar putea să ai parte de unele decepţii pe care le-ai fi putut evita prin comunicare transparentă.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici