HOROSCOP 28 martie. O luni a ideilor bune şi a oamenilor de bine. Inspiraţie şi ajutor pentru zodii

Luna din Vărsător realizează azi o conjuncţie multiplă - sau stellium - cu Marte, Venus şi Saturn, iar Venus din Vărsător se întâlneşte şi ea cu Saturn din acest semn. Ne aşteaptă pe toţi, dar mai ales pe zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător), un început de săptămână plin de idei sclipitoare şi de prezenţe care ne inspiră.

9738 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 28 martie. O luni a ideilor bune şi a oamenilor de bine. Inspiraţie şi ajutor pentru zodii

HOROSCOP 28 martie - Berbec

Stellium-ul de astăzi se formează în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, ceea ce înseamnă că începi săptămâna gândindu-te la visurile tale, înconjurat(ă) de prieteni. Sau poate că şi faci ceva activ pentru a-ţi atinge obiectivele pe termen lung ori punând în practică unele sfaturi valoroase primite nu de mult de la o persoană cu care ai multe idealuri şi viziuni în comun. Oricare ar fi situaţia, este clar că ai toate motivele să fii optimist(ă) în legătură cu această săptămână, dar şi cu viitorul apropiat în general. Se întrevăd lucruri bune pentru tine în perioada care urmează.

HOROSCOP 28 martie - Taur

Stellium-ul de astăzi ocupă casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că începi săptămâna în forţă, activ(ă) la locul de muncă şi concentrat(ă) pe ceea ce ai de făcut. Este drept că ai de-a face cu tot felul de sarcini dificile, dar în acelaşi timp, ai toate motivele să crezi că toate aceste eforturi te vor duce în direcţia potrivită, că te vei alege cu progrese de pe urma lor. Ai şansa de a urca în ierarhia profesională cât de curând dacă încerci să păstrezi acest ritm, să dai dovadă de profesionalism în continuare, în ciuda provocărilor.

HOROSCOP 28 martie - Gemeni

Stellium-ul de azi se perfectează în casa călătoriilor, studiilor, a interacţiunii cu instituţiile statului şi a filozofiei de viaţă. În cazul unor nativi(e), această conjuncţie multiplă poate semnala o deplasare în interes profesional sau personal la distanţă mai mică sau mai mare de casă. În al altora, poate fi vorba despre un examen sau de înscrierea la unele cursuri. Poate fi vorba, de asemenea, şi despre unele revelaţii, de o schimbare binevenită de perspectivă în ceea ce priveşte o situaţie de viaţă care necesită multă atenţie în ceea ce priveşte modul în care este abordată. Mentalitatea de învingător este vitală.

HOROSCOP 28 martie - Rac

Stellium-ul de astăzi se creează în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general. Acest lucru înseamnă că multe din discuţiile de azi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi vor avea un pronunţat caracter financiare: dezbateţi oportunitatea unei investiţii, faceţi calcule cu privire la un plan de viitor, cumpăraţi anumite lucruri necesare unui proiect. Se reliefează, de asemenea, nevoia unui echilibru la nivel relaţional, de a avea un raport de forţe egal. În caz contrar, există riscul să se ia decizii foarte importante fără ca toată lumea să participe la ele în mod echitabil.

HOROSCOP 28 martie - Leu 

Stellium-ul de azi se perfectează în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, fapt pentru care evenimentele importante ale zilei îi vor include într-un fel sau altul pe cei cu care lucrezi şi/ sau pe cel drag. Discutaţi lucruri importante împreună, faceţi planuri pe termen mai lung sau mai scurt, încercaţi să rezolvaţi probleme care vă afectează în egală măsură. În cele mai multe privinţe, sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, dar în altele, este necesar să laşi de la tine, să nu îi permiţi orgoliului să te îndepărteze de un consens cu cei dragi în raport cu unele chestiuni importante.

HOROSCOP 28 martie - Fecioară

Stellium-ul de astăzi se formează în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, indiciu cum că începi săptămâna cu un nivel de productivitate şi de energie la înălţime. Nici nu este de mirare, aşadar, dacă apuci să faci mai multe lucruri decât ţi-ai propus până la finele zilei. Ştii exact de unde să apuci treburile de pe agenda zilei şi reuşeşti să te menţii deasupra lucrurilor chiar şi atunci când socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. Pe de altă parte, trebuie să te asiguri că nu tragi prea tare de tine, că-ţi conservi energia.

HOROSCOP 28 martie - Balanţă

Stellium-ul de astăzi ocupă casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, prilej numai bun să petreci mai mult timp cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi se pare că aveţi idei similare despre ce veţi face împreună înainte de programul de la locul de muncă sau după. În cazul în care eşti single, este o zi foarte bună în care să ieşi şi să flirtezi, dacă eşti pregătit(ă) de experienţe noi în plan emoţional. Dacă îţi place cineva, găseşte-ţi curajul de a-i propune să vă vedeţi într-un loc frumos.

HOROSCOP 28 martie - Scorpion

Stellium-ul de azi se formează în casa familiei din horoscopul tău general, indiciu cum că te bucuri astăzi de momente frumoase alături de cei dragi. Îţi este mai uşor decât de obicei să treci cu vederea peste diferenţele de mentalitate şi/ sau de personalitate care există între tine şi unele persoane dragi. De asemenea, s-ar putea să îţi găseşti astăzi timpul necesar pentru a face unele treburi în gospodărie, mai ales dacă le-ai tot amânat în ultima perioadă pentru alte treburi mai urgente. Te vei simţi extrem de mândru(ă) de tine odată ce vei reuşi să te achiţi de ele.

HOROSCOP 28 martie - Săgetător

Stellium-ul de astăzi se perfectează în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce te ajută să interacţionezi cu uşurinţă cu orice interlocutor. Ştii exact când să vorbeşti şi când să asculţi, ce ton să adopţi în funcţie de personalitatea celor cu care intri în contact. Din acest motiv, începutul de săptămână este unul ideal pentru nativii(ele) care au programate astăzi întâlniri profesionale, audienţe, interviuri de angajare sau sesiuni de negocieri. Reuşesc azi să atragă de partea lor atenţie pozitivă şi să întoarcă orice conversaţie în favoarea lor, fără să depună prea multe eforturi ori să disimuleze în vreun fel.

HOROSCOP 28 martie - Capricorn

Stellium-ul de azi se formează în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să te intersectezi la început de săptămână cu unele oportunităţi de suplimentare a bugetului şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. În plus, acestea te aduc mai aproape de persoane cu care descoperi că ai multe lucruri în comun, care te inspiră să îţi urmezi visurile. Pe de altă parte, s-ar putea să crească şi unele cheltuieli zilnice, să fii tentat(ă) să cheltuieşti ceva mai mult decât de obicei. Ai grijă să nu întreci limitele prea mult.

HOROSCOP 28 martie - Vărsător

Stellium-ul de astăzi ocupă semnul naşterii tale, ceea ce îţi conferă încredere de sine, un nivel crescut de energie şi un randament la înălţime la serviciu. Altfel spus, ai şansa de a avea parte de un început de săptămână bun pe toate planurile, de la cel personal la cel profesional. Mai mult, ai şansa de a cunoaşte astăzi persoane interesante, cu care îţi vei dori să ieşi mai mult în următoare perioadă, să le cunoşti. Ai, într-adevăr, toate motivele din lume să fii optimist(ă) şi să priveşti înainte cu multă încredere. Se arată la orizont unele oportunităţi extrem de ofertante.

HOROSCOP 28 martie - Peşti

Stellium-ul de astăzi se perfectează în casa subconştientului din horoscopul tău solar, ceea ce denotă faptul iese astăzi la iveală latura ta sensibilă. Eşti mai atent(ă), de asemenea, la ceea ce îţi spune vocea interioară, iar mesajele pe care le trimite spre tine te pot ajuta fie să ieşi dintr-o încurcătură, fie să te fereşti de o încercare mare care ar fi venit spre tine cu toată forţa. Trebuie să crezi în instinctul tău astăzi, căci este cel mai bun aliat în astfel de momente. El te poate ajuta să scapi de unele tipare de gândire care nu sunt pozitive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici