HOROSCOP 28 noiembrie 2021. O duminică pe cinste, care poate deveni de coşmar. O zodie este în pericol, mai ales

Luna din Fecioară aderă la un trigon armonios cu Venus din Capricorn, indiciu de dimineaţă plăcută pentru zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn). Ziua s-ar putea să evolueze mai prost pentru Fecioare şi celelalte semne Mutabile (Gemeni, Săgetător, Peşti) din cauza opoziţiei aceleiaşi Luni cu Neptun retrograd din Peşti.

11882 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 28 noiembrie 2021. O duminică pe cinste, care poate deveni de coşmar. O zodie este în pericol, mai ales

Horoscop 28 noiembrie 2021 - Berbec 

Dacă te numeri printre nativii(ele) care lucrează astăzi, s-ar putea să te bucuri de un randament ridicat în prima parte a zilei, dar la orele prânzului, s-ar putea să intervină o stare acută de oboseală. Încearcă să ai mai multă grijă la nivelul tău de energie, să nu confunzi motivaţia cu o recuperare completă după stresul şi oboseala de peste săptămână. Caută să te îngrijeşti mai mult de tine, mai ales pe parcursul acestei zile.

Horoscop 28 noiembrie 2021 - Taur  

Planurile cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii merg ca pe roate în prima parte a zilei, dar este important să îţi respecţi şi angajamentele luate faţă de prieteni, mai ales dacă nu v-aţi văzut de mai multă vreme. În caz contrar, s-ar putea să te alegi cu reproşuri destul de serioase şi să ţi se spună că nu se pot baza pe tine. Dacă îţi organizezi atent timpul, le vei face pe toate.

Horoscop 28 noiembrie 2021 - Gemeni

Te înţelegi bine azi cu cei dragi, lucru vizibil mai ales dacă v-aţi confruntat cu unele tensiuni mocnite în ultima vreme. Dacă apar, însă, urgenţe la serviciu, gândeşte-te de două ori dacă le răspunzi pozitiv, mai ales în contextul dat. S-ar putea să redeschizi cutia pandorei dacă nu eşti atent(ă), ceea ce va duce la un nou conflict nedeclarat între tine şi cei dragi ai tăi. Încearcă să rezervii toată ziua pentru activităţile cu ei.

Horoscop 28 noiembrie 2021 - Rac  

Comunici bine cu partenerul de viaţă şi sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, dar există şi subiecte în privinţa cărora viziunile voastre nu se întâlnesc. Aşadar, poate ar fi indicat să fii mai atent(ă) ce subiecte de discuţie abordezi, mai ales în a doua parte a zilei, atunci când s-ar putea ca atmosfera să devină destul de tensionată din cauza unei teme mai sensibile. Aşadar, ai grijă cât de departe mergi cu unele discuţii azi.

Horoscop 28 noiembrie 2021 - Leu

S-ar putea să te întâlneşti de dimineaţă cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor, cu toate că este duminică. Pe de altă parte, există posibilitatea şi să cheltuieşi mai mult decât este cazul, mai ales dacă trebuie să participi la o zi de naştere sau te abaţi de la lista de cumpărături. Ai grijă, căci s-ar putea să fie nevoie să renunţi la unele planuri pentru azi dacă mergi puţin prea departe cu unele achiziţii.

Horoscop 28 noiembrie 2021 - Fecioară  

Eşti într-o stare bună de spirit astăzi şi acest lucru se vede mai ales din interacţiunea cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. S-ar putea, totuşi, să apară şi momente tensionate pe parcursul zilei, mai ales în a doua ei jumătate. Încearcă să nu laşi ca nemulţumirile să ajungă la punctul critic şi să nu mai poţi face mare lucru în privinţa lor. În caz contrar, s-ar putea să nu poţi evita un conflict.

Horoscop 28 noiembrie 2021 - Balanţă 

În prima parte a zilei, s-ar putea să ai parte de o zi destul de liniştită, dar există riscul ca lucrurile să nu meargă la fel de bine şi mai încolo. S-ar putea să devii conştient(ă) de nivelul de oboseală şi de stres pe care l-ai acumulat peste săptămână, dar şi de faptul că ai nevoie să amâni activităţi pentru a te concentra mai mult pe odihnă. În asemenea momente, tu eşti prioritatea cea mare.

Horoscop 28 noiembrie 2021 - Scorpion  

Dacă ai planuri cu prietenii azi, fii sigur(ă) că vor decurge fix aşa cum ţi-ai imaginat. Iar în cazul în care nu ai organizat nimic cu ei, încearcă să vezi cât de deschişi ar fi să facă ceva ad hoc. Pe de altă parte, este important să nu uiţi nici ce le-ai permis celor dragi - partenerului de viaţă şi/ sau copiiilor - că veţi face astăzi. În caz contrar, s-ar putea să îţi atragi unele reproşuri.

Horoscop 28 noiembrie 2021 - Săgetător 

În această dimineaţă, s-ar putea să ajungi până la serviciu pentru a rezolva o treabă urgentă sau poate că te îndeletniceşti acasă cu unele sarcini profesionale suplimentare. Este drept că aceste eforturi vor fi răsplătite cât de curând, dar în acelaşi timp, nu lua acest lucru ca pe o invitaţia de a cheltui mai mult decât în mod normal sau decât îţi permite bugetul. S-ar putea ca, până la venirea salariului, să ai de regretat.

Horoscop 28 noiembrie 2021 - Capricorn 

Eşti într-o stare relativ bună de spirit, iar acest lucru se datorează mai ales mentalităţii pozitive pe care o ai. Pe de altă parte, însă, există şi situaţii în care îţi este greu să laşi de la tine şi să vezi lucrurile din perspectiva celor de lângă tine. S-ar putea, totuşi, să îţi facă bine să încerci un alt unghi de observaţie, mai ales în privinţa unor chestiuni pentru care nu ai găsit un răspuns.

Horoscop 28 noiembrie 2021 - Vărsător

S-ar putea să apară azi tensiuni între tine şi o figură de autoritate din familia de origine Astrele te surprind astăzi într-o stare de spirit destul de schimbătoare şi sensibilă, astfel că orice fluctuaţie a energiei din mediul în care te afli se resimte şi în dispoziţia ta. Poate că dacă ai sta ceva mai bine cu nivelul de energie, reacţiile tale nu ar mai oscila atât de mult. Aşadar, încearcă să îţi faci timp pentru odihnă şi să nu îţi neglijezi nevoile emoţionale. Ar trebui să te pui pe primul loc.

Horoscop 28 noiembrie 2021 - Peşti 

Se întrevede o zi destul de bună la orizont, în prima ei parte mai ales. În a doua jumătate, trebuie să fii mai atent(ă) şi să vezi care sunt nevoile tale pentru această zi. Poţi avea tendinţa de a încerca să îi mulţumeşti pe ceilalţi, în timp ce dorinţele tale rămân la coada listei de priorităţi. Aşadar, nu uita să te întrebi şi ce ţi-ai dori să ţi se întâmple ţie astăzi, ce nevoi ai.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici