HOROSCOP 28 septembrie 2021. O zi plină de armonie pentru toate zodiile. Dar apele limpezi pot fi adânci

De dimineaţă, Luna din Gemeni aderă la un trigon armonios cu Mercur retrograd din Balanţă, semn că, pentru zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) accentul cade pe comunicare. Apoi, astrul selenar trece în Rac, domiciliul său, unde pune lumina reflectoarelor pe zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti).

17314 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 28 septembrie 2021. O zi plină de armonie pentru toate zodiile. Dar apele limpezi pot fi adânci

HOROSCOP 28 septembrie 2021. O zi plină de armonie pentru toate zodiile. Dar apele limpezi pot fi adânci

HOROSCOP 28 septembrie 2021 - Berbec

Comunici astăzi destul de bine cu partenerul de viaţă şi/ sau cu colaboratorii ori colegii de muncă, dar în privinţa unor subiecte de discuţie mai complicate, ar fi bine să dai totuşi dovadă de atenţie suplimentară. Există riscul ca spiritele să se încingă, chiar dacă a mers bine conversaţia până în acel moment. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa familiei din horoscopul tău general, prilej numai bun să petreci mai mult timp cu familia, să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut în gospodărie. Încearcă să recuperezi ce nu ai făcut la final de săptămână.

HOROSCOP 28 septembrie 2021 - Taur

S-ar putea să te intersectezi astăzi cu o oportunitate de a-ţi suplimenta veniturile şi/ sau de a-ţi valorifica economiile printr-o investiţie. În cazul în care te afli în primul scenariu, s-ar putea să fie vorba de o activitate extraprofesională, în domeniul tău de activitate sau într-unul cu care cochetezi doar din când în când. La orele prânzului, Luna poposeşte în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că discuţiile avute în a doua parte a zilei, fie de la locul de muncă ori din viaţa personală, vor ajunge la o concluzie care îţi va fi extrem de favorabilă.

HOROSCOP 28 septembrie 2021 - Gemeni

Te numeri astăzi printre nativii(ele) care sunt într-o stare foarte bună de spirit. În unele cazuri, această bună dispoziţie se trage de pe urma faptului că au cunoscut recent pe cineva care le face inima să bată cu putere. În altele, are mai degrabă legătură cu atmosfera plăcută din viaţa de cuplu, din relaţia cu copiii sau pe care le-o conferă faptul că au avut mai mult timp pentru pasiuni în ultima perioadă. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa banilor din astrograma lor generală, semn că ar putea apărea o oportunitate de a face bani.

HOROSCOP 28 septembrie 2021 - Rac

Eşti mai sensibil(ă) astăzi decât de obicei. Nu se poate spune că eşti tristă ori abătut(ă), dar este clar că nu eşti cu totul în apele tale, în acea dispoziţie cu care i-ai obişnuit pe cei din jur. Din acest motiv, poate ar fi bine dacă ai încerca să eviţi mediile care îţi transmit energie negativă. De la amiază încolo, lucrurile intră pe o curbă ascendentă, deoarece Luna trece în semnul naşterii tale. Este de aşteptat, aşadar, ca a doua parte a zilei să te surprindă cu mai multă energie, chiar mai vesel(ă) şi comunicativ(ă) decât în prima sa jumătate.

HOROSCOP 28 septembrie 2021 - Leu

Se arată o dimineaţă numai bună pentru a discuta planuri de viitor cu cei din familie, cu prietenii sau cu eventuali colaboratori. Atunci când se adună mai multe minţi la o masă, ies cu siguranţă la iveală idei foarte bune sau soluţii la situaţii despre care credeaţi că n-au nicio rezolvare. Profită aşadar de această oportunitate pentru a discuta cum vezi tu lucrurile, pentru a cere păreri şi sugestii cu privire la proiecte pe rol sau care urmează a fi implementate. Spre seară, Luna trece în casa subconştientului din astrograma ta solară, semn că vei simţi nevoia de odihnă mentală.

HOROSCOP 28 septembrie 2021 - Fecioară

S-ar putea să ţi se propună azi un proiect destul de important la serviciu, care implică şi unele câştiguri pe lângă salariu care nu sunt de colea. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de un asemenea proiect care se finalizează azi ori care este remunerat în cursul zilei. Oricare este situaţia, e clar că eşti pe drumul cel bun atât din punct de vedere profesional, cât şi financiar. După orele prânzului, Luna progresează în casa vieţii sociale şi a planurilor de viitor din horoscopul tău general, prilej bun să ieşi cu prietenii sau să lucrezi la proiectele personale.

HOROSCOP 28 septembrie 2021 - Balanţă

Eşti într-o stare de spirit extrem de bună, iar cu o asemenea energie nu îţi va fi prea greu să atragi norocul de partea ta. S-ar putea să apară azi situaţii care, cu altă ocazie, te-ar fi făcut să te dai de ceasul morţii, dar într-un fel sau altul, le găseşti o rezolvare în timp util fără să te chinui prea tare. În a doua parte a zilei, Luna intră în casa carierei din horoscopul tău solar, semn că vei da dovadă de o productivitate ridicată la locul de muncă sau că te vei întâlni cu o persoană extrem de importantă.

HOROSCOP 28 septembrie 2021 - Scorpion

Starea ta de spirit nu este cea mai bună astăzi, dar nici nu se poate despre tine că eşti supărat(ă). Mai degrabă, se întâmplă lucruri în viaţa ta care te preocupă, care nu îţi prea dau loc şi timp să te mai gândeşti şi la altceva. Pe de altă parte, nu este prea târziu pentru a implementa o soluţie, pentru a le găsi o rezolvare. Ea s-ar putea să apară de după-amiază încolo, când Luna intră în casa filozofiei de viaţă din astrograma ta generală. Sau poate că primeşti o vizită care te bucură din partea unei persoane de departe.

HOROSCOP 28 septembrie 2021 - Săgetător

De dimineaţă, încearcă să pui pe tapet acele planuri de viitor sau idei de proiecte pe care intenţionai de multă vreme să le discuţi cu partenerul de viaţă, cu prietenii sau colaboratorii. Astrele îţi garantează faptul că veţi fi pe aceeaşi lungime de undă, că veţi ajunge la o abordare comună şi la o viziune similară în ceea ce le priveşte. De după-amiază încolo, Luna se mişcă prin casa relaţiilor şi a banilor, ocazie numai bună să discutaţi şi despre investiţiile pe care intenţionaţi să le faceţi din resursele comune şi cam care ar fi veniturile cu care v-aţi alege.

HOROSCOP 28 septembrie 2021 - Capricorn

Te numeri astăzi printre nativii(ele) care dau dovadă de un randament mai ridicat decât de obicei. Acest lucru este cât se poate de vizibil şi pentru superiori, care s-ar putea să te dea astăzi exemplu ori chiar să îţi faciliteze unele lucruri în plan profesional, să te favorizeze. După orele prânzului, Luna se mişcă prin casa parteneriatelor din astrograma ta solară, ceea ce ar putea însemna că petreci mai mult timp cu partenerul de viaţă, fie pentru a vă bucura unul de prezenţa celuilalt, fie pentru că aveţi unele proiecte împreună, care necesită să discutaţi unele lucruri extrem de importante.

HOROSCOP 28 septembrie 2021 - Vărsător

În cazul în care te afli într-o delegaţie, s-ar putea să descoperi că această călătorie îţi rezervă mai multe lucruri frumoase decât te-ai aşteptat la început. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie la distanţă ori cu o persoană de altă religie şi/ sau naţionalitate, s-ar putea să primiţi astăzi veşti bune cu privire la următoarea revedere. În orice caz, pari să fii pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii, ceea ce-ţi conferă o stare de bine vizibilă. După-amiază, Luna intră în casa sănătăţii din horoscopul tău general, prilej numai bun faci puţină mişcare după serviciu.

HOROSCOP 28 septembrie 2021 - Peşti

În prima parte a acestei zile, s-ar putea să se rezolve, în sfârşit, o situaţie tensionată cu care te-ai confruntat de ceva timp încoace în familie. Simţi aproape cum se risipeşte tensiunea şi lucrurile încep să intre în normalitate, dar în acelaşi timp, poate ar fi bine ca unele subiecte să nu fie discutate cu cei dragi încă. În a doua jumătate a acestei zile, Luna poposeşte în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, prilej numai bun să petreci mai mult timp cu partenerul de viaţă ori cu cei mici ori să-ţi dai întâlniri, dacă eşti single.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici