HOROSCOP 28 septembrie – Trei zodii depăşesc azi unele greutăţi. Altele se simt sub lumina reflectoarelor

Luna intră azi în semnul Scorpionului, iar Marte din Gemeni face un trigon armonios cu Satun retrograd din Vărsător. Zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) se simt puse sub lumina reflectoarelor, iar cele de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) depăşesc unele greutăţi.

23775 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 28 septembrie – Trei zodii depăşesc azi unele greutăţi. Altele se simt sub lumina reflectoarelor

HOROSCOP 28 septembrie – Berbec

 
Luna poposeşte azi într-o importantă casă relaţională din horoscopul tău general, iar mesajul ei pentru tine este acela de a încerca să te asiguri că nu laşi dezechilibrele să se manifeste în raportul de forţe între tine şi ceilalţi. În principiu, nu ar trebui să îţi fie prea greu să faci acest lucru pentru că eşti pe aceeaşi lungime de undă cu ceilalţi. Pe de altă parte, s-ar putea să ceri prea mult de la unele relaţii, că pui nişte presiuni la care ceilalţi s-ar putea să nu răspundă atât de bine. Încearcă să vezi dacă chiar merită să insişti.
 

HOROSCOP 28 septembrie – Taur 

Luna îşi face azi intrarea în casa relaţiilor din horoscopul tău solar, astfel că te numeri şi tu printre persoanele pentru care legăturile cu ceilalţi sunt o prioritate astăzi. În interacţiunea cu ceilalţi, te ajută faptul că eşti într-o dispoziţie bună, că ai încredere în tine. În anumite privinţe, s-ar putea totuşi să nu ai viziuni similare cu ei, iar din acest punct de vedere, trebuie să fii pregătit(ă) să laşi de la tine, să nu mergi prea departe cu unele aşteptări în privinţa celor din jur. În caz contrar, există riscul să apară tensiuni care pot escalada foarte uşor. 
 

HOROSCOP 28 septembrie – Gemeni

 
Luna ajunge astăzi în casa muncii din astrograma ta generală, indiciu cum că nu duci lipsă astăzi de randament, că te bucuri de un nivel crescut de productivitate la locul de muncă. Pe de altă parte, starea ta de spirit ar putea fluctua destul de mult, ceea ce te face să iei în nume personal anumite lucruri pe care, de regulă, le treci cu vederea. Încearcă să nu te laşi prea mult afectat(ă) de ele, să nu le oferi o importanţă mai mare decât ar merita cu adevărat. În caz contrar, s-ar putea să te afecteze mai mult decât trebuia.
 

HOROSCOP 28 septembrie – Rac 

Luna poposeşte azi în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că este indicat să petreci mai mult timp cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici astăzi. Astrele te ajută pe acest plan, în sensul în care faci progrese cu cei dragi în privinţa proiectelor comune şi este posibil să aflaţi că aveţi preocupări similare şi în alte direcţii, că aţi putea explora alte pasiuni sau visuri pe care le aveţi în comun. Toate aceste lucruri vă apropie şi mai mult şi vă permit să vă cunoaşteţi mult mai bine unul pe celălalt.
 

HOROSCOP 28 septembrie – Leu

 
Luna progresează astăzi în casa familiei din horoscopul tău general, iar din acest motiv, s-ar putea ca una din priorităţile zilei pentru tine să fie sectorul domestic şi/ sau cel casnic, unde se solicită o bună parte din timpul şi atenţia ta de azi. În plan profesional, lucrurile merg la fel de bine, cu menţiunea că s-ar putea să ai pare de o zi aglomerată. Încearcă să îţi organizezi activităţile puţin şi să eviţi timpii morţi, care nu fac decât să îţi afecteze programul, să lase sarcinile să se tot adune. Ocupă-te de ele la timp şi va fi bine.
 

HOROSCOP 28 septembrie – Fecioară

 
Luna îşi face astăzi loc în casa comunicării din horoscopul tău solar, astfel că s-ar putea să ai parte de multe discuţii interesante la locul de muncă şi/ sau în familie pe parcursul acestei zile. Dacă ai trecut recent prin tensiuni cu familia, lucrurile vor începe să se aranjeze din nou de azi încolo. De asemenea, s-ar putea să apară unele progrese în cadrul unor lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare pe care le desfăşori acasă şi care s-au lovit de destul de multe obstacole în ultima vreme. Dă dovadă de consecvenţă şi vei vedea că totul va fi bine.
 

HOROSCOP 28 septembrie – Balanţă

 
Luna poposeşte azi în casa banilor din astrograma ta generală, indiciu cum că s-ar putea să te întâlneşti cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. Nu este exclus ca acestea să vină prin intermediul unui pont pe care îl afli într-o conversaţie purtată astăzi sau poate că unele activităţi aducătoare de profituri implică să iei contactul cu oameni noi, să formezi unele relaţii cu nişte persoane importante. În orice caz, ai şansa de a lega unele relaţii care se vor dovedi mai mult decât utile dacă ai grijă să le cultivi.
 

HOROSCOP 28 septembrie – Scorpion

 
Luna începe azi să se mişte prin semnul naşterii tale, ceea ce ar putea înseamna că ai mai multă energie astăzi decât de obicei, că nivelul de încredere în sine de care te bucuri este mai mare. În plan familial, lucrurile merg la fel de bine, deşi s-ar putea să rămână unele motive de tensiune între tine şi cei dragi, mai ales în cazul în care aţi trecut recent prin nişte întâmplări nu tocmai plăcute. Cu siguranţă te-au învăţat însă multe lucruri importante despre tine şi ceilalţi, pe care le-ai putea utiliza în viitor pentru a evita astfel de situaţii.
 

HOROSCOP 28 septembrie – Săgetător

 
Luna progresează astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, iar acest lucru ar putea indica faptul că eşti mai retras(ă) decât de obicei, că te gândeşti la unele lucruri care ţi-au scăpat nu demult, atunci când treceai prin unele evenimente destul de importante. Pe plan relaţional, lucrurile merg foarte bine. Eşti pe aceeaşi lungime de undă cu cei cu care lucrezi, dar şi cu alte persoane importante din viaţa ta. Acum este momentul să deschizi unele subiecte pe care le-ai tot evitat. S-ar putea să ajungi la un consens cu ceilalţi mult mai repede decât te-ai fi aşteptat.
 

HOROSCOP 28 septembrie – Capricorn

 
Luna începe azi să se deplaseze prin casa vieţii sociale şi a proiectelor din horoscopul tău solar, astfel că s-ar putea să apară oportunităţi de a face progrese în cazul planurilor de viitor. Nu este exclus, de asemenea, să cunoşti prin intermediul lor unele persoane cu care ai multe lucruri în comun. Profiturile nu se lasă nici ele prea mult timp aşteptate. Din câte se pare, ai atras atenţia unor persoane care sunt dispuse să te ajute să-ţi transpui în realitate un vis mai vechi. Este posibil să te ajute cu nişte fonduri sau cu idei de a aduna resursele necesare.
 

HOROSCOP 28 septembrie – Vărsător

 
Luna poposeşte astăzi în casa carierei din astrograma ta generală, astfel că pot să se ivează astăzi unele oportunităţi de a ieşi în evidenţă la locul de muncă, de a te apropia de superiori. Ajută şi faptul că te simţi inspirat(ă), că reuşeşti să găseşti soluţii originale la situaţiile cu care te iveşti pe plan profesional. În viaţa personală, lucrurile merg bine, ba chiar s-ar putea să ai parte de unele momente extrem de plăcute alături de cei dragi. În cazul în care eşti single, există posibilitatea ca o persoană foarte interesantă să îţi atragă atenţia, să vrei s-o cunoşti.
 

HOROSCOP 28 septembrie – Peşti

 
Luna începe azi să se mişte prin casa filozofiei de viaţă din astrograma ta solară, astfel că eşti într-o dispoziţie bună, care te ajută să ai o privire de ansamblu corectă asupra lucrurilor care se întâmplă acum în viaţa ta. În planul vieţii de familie, te bucuri de o atmosferă plăcută, de linişte şi armonie. Pe de altă parte, este posibil să fi rămas unele lucruri despre care nu ai vorbit pe îndelete cu cei dragi. Încearcă să vezi dacă este un moment bun să faci acest lucru. S-ar putea ca, în anumite privinţe, să se nască unele tensiuni mari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici