HOROSCOP 29 AUGUST 2020: Fecioarele şi Capricornii, prea vorbăreţi pentru binele lor. Cum să nu întreci limita

Astăzi se formează nu mai puţin de şase aspecte cosmice, dar cel mai potent energetic din ele este cel armonios de trigon între Mercur din Fecioară şi Jupiter retrograd din Capricorn. Pe fundalul său, zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) sunt expansive, dar totodată riscă să le ia gura pe dinainte în anumite contexte.

2333 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 29 AUGUST 2020: Fecioarele şi Capricornii, prea vorbăreţi pentru binele lor. Cum să nu întreci limita

HOROSCOP BERBEC, 29 AUGUST

Te aşteaptă o zi relativ tensionată, mai ales în plan relaţional. Pe de altă parte, nu ar trebui să laşi acest lucru să îţi afecteze prea tare randamentul. Aspectele cosmice ale zilei îţi potenţează randamentul, iar acest lucru te ajută să îţi aduci la zi îndatoririle gospodăreşti sau treburile la serviciu rămase restante. Într-un fel sau altul, se vor linişti apele şi acasă. Ai grijă doar să nu torni gaz pe foc, să amplifici tensiunile.

HOROSCOP TAUR, 29 AUGUST

Oscilezi azi între stări de spirit contrastante, iar asta poate fi destul de greu de înţeles, atât pentru tine, cât şi pentru cei din jurul tău. În raport cu cei dragi însă, faci eforturi să afişezi o mină veselă, să nu te superi din orice şi să reacţionezi intempestiv. În unele momente, îţi iese destul de bine, dar când se supun discuţiilor unele chestiuni sensibile, s-ar putea să nu te mai poţi abţine aşa uşor.

HOROSCOP GEMENI, 29 AUGUST

Finanţele ar putea constitui un subiect de îngrijorare pentru tine astăzi, mai ales dacă unele relaţii sau proiecte ar putea suferi din cauza lor sau dau semne deja că se degradează din pricina aspectului financiar. Pe de altă parte, astrele te încurajează să nu-ţi pierzi cumpătul, să ai speranţa că situaţia se va îndrepta într-un fel sau altul. Intuiţia îţi spune că nu este decât ceva temporar, care va trece mai devreme sau mai târziu.

HOROSCOP RAC, 29 AUGUST

Tensiunile sunt astăzi la ordinea zilei, atât în raport cu partenerul, cât şi în relaţie cu anumiţi membri ai familiei. Nu te laşi însă purtat(ă) de val şi nu te pierzi cu firea, iar asta te ajută să ajungi la un punct de vedere comun cu ei, să calmezi spiritele înainte ca situaţia să se precipite şi mai mult. În cazul altor nativi(e), se arată o zi bună pentru excursii, numai bună de schimbat peisajul.

HOROSCOP LEU, 29 AUGUST

Oboseala îşi spune astăzi cuvântul, în sensul că stai cam prost cu energia, iar tonusul tău mental lasă de dorit. Astrele îţi dau însă motive întemeiate să combaţi starea de letargie, să apelezi la resursele interioare pentru a te motiva să te pui la treabă. Din cât se pare, te intersectezi azi cu unele oportunităţi financiare, care necesită să dai dovadă de spirit de iniţiativă şi de prezenţă de spirit. Caută să nu le ratezi.

HOROSCOP FECIOARĂ, 29 AUGUST

În cazul tău, se întrevede o zi în care nu îi mulţumeşti pe ceilalţi prea uşor. În plus, pare că nu îţi ajunge ziua să îţi respecţi toate angajamentele, iar acest lucru ţi-ar putea afecta relaţia cu anumite persoane dragi, prieteni sau membri ai familiei. În astfel de circumstanţe, încearcă mai bine să te pui pe tine pe primul loc, să vezi dacă nu cumva te uiţi în tot acest proces. Evaluează-ţi priorităţile mai bine.

HOROSCOP BALANŢĂ, 29 AUGUST

Tensiunile fac şi în cazul tău parte din peisajul acestei zile. Aşa se face că atmosfera de acasă este încărcată, că lucrurile nu merg aşa cum ţi-ai propus între tine şi cei dragi. Pe de altă parte, ziua s-ar putea să evolueze bine, să se ajungă la o stare de acalmie pe fondul căreia poţi purta mai uşor o conversaţie cu cei dragi. Nu puteţi ignora că se întâmplă ceva nu prea bun între voi.

HOROSCOP SCORPION, 29 AUGUST

Intri azi în contact cu persoane cu care te înţelegi foarte bine, cu care ai idealuri şi viziuni comune, dar şi cu oameni cu care nu te înţelegi deloc, cu care nu reuşeşti nicicum să ajungi la un consens. Din prima categorie, fac parte cel mai probabil prietenii, iar din a doua colegii de muncă ori persoanele cu care colaborezi în cadrul unor activităţi extraprofesionale. Încearcă totuşi să nu dai curs discuţiilor în contradictoriu azi.

HOROSCOP SĂGETĂTOR, 29 AUGUST

Astăzi te-ai putea întâlni cu unele oportunităţi financiare ofertante, iar nivelul de energie şi agenda îţi permit să le dai curs, să profiţi de ele în timp record. Pe de altă parte, nu te folosi de acest pretext pentru a-ţi depăşi bugetul de weekend, pentru a face cheltuieli care îţi depăşesc posibilităţile actuale. Încearcă să mai aştepţi până când te-ai achitat de datorii sau ai acoperit unele plăţi urgente. Apoi ai liber la alte achiziţii.

HOROSCOP CAPRICORN, 29 AUGUST

Din anumite puncte de vedere, nu se anunţă o zi prea grozavă. Tensiunea pluteşte în aer acasă şi ai impresia că stai pe un butoi cu pulbere gata-gata să explodeze. S-ar putea să reuşeşti totuşi să dezamorsezi bomba înainte să explodeze, să faci apel al coarda sensibilă a celor dragi. Nici ei nu îţi doresc o duminică agitată, iar astfel vei reuşi să îi calmezi la timp, să nu se ajungă la tensiuni inutile, evitabile.

HOROSCOP VĂRSĂTOR, 29 AUGUST

Pare că oboseala îşi spune azi cuvântul în ceea ce te priveşte, iar acest lucru te face să ai mai puţină răbdare decât de obicei, să exagerezi cu anumite reacţii la evenimentele acestei zile. Starea ta de spirit dă însă semne de îmbunătăţire pe parcursul zilei, dar s-ar putea ca răul să fie deja făcut în anumite privinţe. Caută să dai dovadă de mai multă răbdare în raport cu cei dragi, să nu îi repezi.

HOROSCOP PEŞTI, 29 AUGUST

Presiunile grupului, ale celor dragi sau ale prietenilor, te-ar putea face să cheltuieşti astăzi mai mult decât ţi-ai propus, să întreci limitele bugetului pe care ţi l-ai propus pentru acest sfârşit de săptămână. Încearcă să le faci faţă mai bine, căci orice satisfacţie vine din această direcţie este invers proporţională cu cât vei avea de tras de pe urma faptului că nu ai fost cumpătat(ă). Caută aşadar să nu exagerezi, să priveşti în perspectivă lucrurile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici