HOROSCOP 28 martie. Lună Plină în Balanţă. Aceste zodii trebuie să schimbe ceva pentru a nu pierde oameni dragi

Săptămâna se încheie cu un aspect de Lună Plină în Balanţă, care semnalează nevoia unei schimbări de atitudine în plan relaţional pentru zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn).

4257 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 28 martie. Lună Plină în Balanţă. Aceste zodii trebuie să schimbe ceva pentru a nu pierde oameni dragi

HOROSCOP 28 martie

HOROSCOP 28 martie - Berbec  

 
Astăzi se formează fenomenul de Lună Plină, eveniment care se face simţit cu precădere în casa parteneriatelor din horoscopul tău general. S-ar putea să îţi fie dificil să stabileşti un echilibru între propriile interese şi anumite obiective comune cu persoana iubită şi/ sau cei cu care lucrezi. Aşadar, trebuie să încerci, în zilele care urmează, să balansezi lucrurile, astfel încât să investeşti suficient timp şi energie pe ambele planuri. Altfel, s-ar putea naşte conflicte aprinse.
 

HOROSCOP 28 martie - Taur  

 
În cursul acestei zile, se formează Luna Plină în casa sănătăţii din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că, în zilele care urmează, ar fi bine să acorzi mai multă atenţie nevoilor organismului tău. În ultima perioadă, se prea poate să le fi ignorat, ceea ce te-a adus într-o stare de epuizare de care trebuie să te ocupi urgent, înainte să devină o suprasolicitare generalizată. Încearcă să ai mai multă grijă ce mănânci, cât dormi.
 

HOROSCOP 28 martie - Gemeni 

 
În decursul zilei, se perfectează aspectul de Lună Plină în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că relaţia ta cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici se poate să se fi schimbat în ultima perioadă. Semnele au apărut de mai multă vreme, dar fie nu le-ai observat, fie ai ales să ignori faptul că se întâmpla ceva nu tocmai pozitiv între voi. Fă acum o schimbare de atitudine.
 

HOROSCOP 28 martie - Rac 

 
Astăzi are loc fenomenul de Lună Plină în casa familiei din horoscopul tău solar, ceea ce ar trebui să îţi atragă atenţia asupra evenimentelor din gospodărie şi din sectorul domestic. S-ar putea să nu mai poţi face mare lucru în raport cu modul în care decurg unele lucruri, dar poate că, pe viitor, vei încerca să păstrezi un echilibru între timpul şi energia pe care le investeşti la serviciu şi dedicarea pe care-o afişezi acasă.
 

HOROSCOP 28 martie - Leu

 Luna Plină de azi se perfectează în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, pe parcursul următoarelor zile, s-ar putea să ai tendinţa de a fi combativ(ă) în interacţiunea cu ceilalţi. Nu renunţi prea uşor la viziunile tale şi eşti în stare să mergi până în pânzele albe pentru ele. Pe de altă parte însă, nu ajungi niciunde dacă nu încerci să laşi de la tine, mai ales în unele privinţe mărunte.
 

HOROSCOP 28 martie - Fecioară 

 Luna Plină de astăzi se formează în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea prefigura o oarecare lipsă de echilibru la nivel financiar şi/ sau material. Poate resimţi efectele unor cheltuieli mai vechi sau te tentează acum să scoţi din buzunar sume pe care nu ar trebui să le cheltuieşti aiurea. În orice caz, este clar că trebuie să lucrezi puţin la strategiile tale financiare, de economisire mai ales.
 

HOROSCOP 28 martie - Balanţă 

 
Luna Plină de azi se manifestă plenar în chiar semnul naşterii tale, ceea ce ar trebui să îţi producă un declic, să îţi dea semnalul că trebuie să operezi nişte schimbări cu privire la modul în care interacţionezi cu cei din jurul tău. În multe momente, laşi prea mult de la tine şi acest lucru îi face pe unii să abuzeze de altruismul tău. Diplomaţia nu înseamnă să îţi sacrifici propriile visuri în favoarea altora.
 

HOROSCOP 28 martie -  Scorpion

 
  Cu Luna Plină în casa subconştientului din horoscopul tău general, este de aşteptat ca azi şi în zilele care urmează să te confrunţi cu oscilaţii destul de mari de dispoziţie. La apariţia lor s-ar putea să mai contribuie şi faptul că stai cam prost cu energia, că ai nevoie de odihnă mai mult decât ţi-ar plăcea să recunoşti. Încearcă să te ţii departe de factorii de stres, să nu pui chiar aşa mult la suflet.
 

HOROSCOP 28 martie - Săgetător 

 
Luna Plină de azi se manifestă în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău general, ceea ce s-ar putea să îţi semnaleze că, probabil, nu le-ai acordat atenţia şi energia cuvenite. Încearcă să stabileşti un oarecare echilibru între aceste lucruri care ţin de proiecţii pe termen lung şi ceea ce îţi aduce satisfacţii în prezent. În caz contrar, îţi va fi greu să te bucuri de o stare de echilibru.
 

HOROSCOP 28 martie - Capricorn  

 
Luna Plină de astăzi se perfectează în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce face să apară un dezechilibru între acest domeniu de viaţă şi cel al domeniului casnic sau domestic. Altfel spus, investeşti mai mult într-un sector decât în celălalt, iar acest lucru începe să se vadă azi sau în zilele următoare. Ia acest fenomen astral şi evenimentele pe care le aduce drept un semnale de alarmă că trebuie să se schimbe ceva.
 

HOROSCOP 28 martie - Vărsător 

 
Luna Plină de azi se formează în casa filozofiei de viaţă, a studiilor şi călătoriilor, iar astăzi şi în următoarele câteva zile, nu se recomandă să susţii examene, să pleci în deplasări foarte lungi sau să te laşi prea mult influenţat(ă) de perspectiva altora. Dacă nu ai totuşi de ales în privinţa primelor două situaţii sau ai pe rol chestiuni birocratice care trebuiesc rezolvate, încearcă să te pregăteşti temeinic înainte, să n-ai parte de surprize.
 

HOROSCOP 28 martie - Peşti

 
Luna Plină de astăzi se manifestă în casa banilor şi a relaţiilor din horoscopul tău solar, ceea ce poate crea tensiuni între tine şi partener şi/ sau colaboratori cu privire la bani. S-ar putea ca aspectul financiar să nu fie, de fapt, cel care a condus la actuala stare de fapt, ci mai degrabă faptul că vă concentraţi mai mult pe luptele de putere decât pe ceea ce încercaţi să realizaţi împreună. Schimbă priorităţile degrabă. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici