HOROSCOP 29 noiembrie 2021. Aceste zodii încearcă limite la început de săptămână. Trec peste orice obstacol cu uşurinţă

Soarele realizează azi o conjuncţie cu Mercur în Săgetător, semn că zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) sunt în atenţia tuturor. Semnele de Apă (Rac, Scorpion, Peşti), pe de altă parte, au de câştigat graţie trigonului armonios între Marte din Scorpion şi Neptun retrograd din Peşti, care le dă curajul să îşi urmeze visurile.

6355 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 29 noiembrie 2021. Aceste zodii încearcă limite la început de săptămână. Trec peste orice obstacol cu uşurinţă

HOROSCOP 29 noiembrie 2021 - Berbec 

Soarele face azi o conjuncţie cu Mercur în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului, indiciu cum că dacă susţii un examen, te înscrii sau revii la cursuri, pleci într-o călătorie, la mare distanţă de casă mai ales sau demarezi ori finalizezi un proces birocratic, s-ar putea să te alegi cu nişte lecţii de viaţă foarte importante. De asemenea, s-ar putea ca unii(ele) nativi(e) să primească unele sfaturi foarte bune de la cineva pe care îl respectă. În plus, şi vocea interioară îţi spune ce anume ai de făcut, în ce direcţie s-o iei.

HOROSCOP 29 noiembrie 2021 -Taur 

Soarele ajunge să intre într-o conjuncţie cu Mercur în casa raporturilor de putere din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, dacă ai experimentat dereglări în relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri în ceea ce priveşte autoritatea, o mare parte din problemă se poate rezolva dacă dai dovadă de deschidere şi de sinceritate, dacă veţi comunica într-un cuvânt. În plus, eşti pe aceeaşi lungime de undă cu cei cu care eşti într-o relaţie, personală sau profesională, iar acest lucru vă ajută să faceţi progrese în ceea ce priveşte planurile voastre de viitor sau proiectele avute în comun.

HOROSCOP 29 noiembrie 2021 - Gemeni 

Soarele îşi dă astăzi întâlnire cu Mercur în casa relaţiilor din horoscopul tău solar, semn că ai o conexiune bună cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Profită de acest context astral pentru a supune discuţiei acele subiecte care, de regulă, ar fi scos la iveală diferenţele de viziune şi/ sau de mentalitate între tine şi ei. În plan profesional, se văd cel mai mult efectele benefice ale aspectelor astrale de azi. Până la finalul zilei, duci la bun sfârşit chiar mai multe activităţi decât ţi-ai propus, ceea ce îţi aduce satisfacţii, dar şi unele facilităţi.

HOROSCOP 29 noiembrie 2021 - Rac 

Soarele intră într-o conjuncţie cu Mercur în casa muncii din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că nu îţi lipseşte randamentul astăzi, ba chiar s-ar putea să duci la îndeplinire mai multe activităţi decât ţi-ai pus în plan. Ai parte de o zi la fel de bună în plan sentimental şi/ sau în relaţie cu copiii, mai ales dacă sunteţi în concediu şi programul vă permite să petreceţi mai mult timp de calitate împreună. Ai şansa să afli lucruri noi despre hobby-urile celor dragi şi chiar că sunt asemănătoare multora din pasiunile pe care le ai tu în această perioadă.

HOROSCOP 29 noiembrie 2021 - Leu  

Soarele realizează azi o conjuncţie cu Mercur în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, ceea ce denotă faptul că te înţelegi bine cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici şi că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Celelalte aspecte astrale ale zilei fac ca atmosfera să pătrundă şi în relaţia cu restul persoanelor dragi, cu cei din familia de origine, cu care se pare că ai trecut printr-o perioadă mai învolburată şi eşti în relaţii mai bune. Profită de această oportunitate pentru a investi în acele lucruri care vă aduc mai aproape unul de altul.

HOROSCOP 29 noiembrie 2021 - Fecioară 

Soarele se întâlneşte astăzi cu Mercur în casa familiei din horoscopul tău general, indiciu cum că, în ciuda diferenţelor de personalitate şi/ sau de viziuni, eşti în relaţii bune cu cei dragi, inclusiv cu membrii familiei de care te despart una sau mai multe generaţii. În plus, comunici la fel de bine cu partenerul de viaţă, dar şi cu cei cu care lucrezi, ceea ce înseamnă că se aşteaptă să faceţi progrese destul de importante în ceea ce priveşte proiectele pe care le aveţi împreună în această perioadă. Aveţi opinii similare în legătură cu cele mai bune strategii de acţiune.

HOROSCOP 29 noiembrie 2021 - Balanţă 

Soarele îşi dă azi o întâlnire cu Mercur în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că ţi se potenţează abilităţile de a interacţiona cu cei din jurul tău. Ştii exact ce să spui şi când să îţi faci cunoscute părerile pentru a intra în graţiile celorlalţi şi pentru a obţine ceea ce urmăreşti de la ei. Acest lucru s-ar putea să îţi aducă unele oportunităţi de suplimentare a veniturile în afara locului de muncă, în acelaşi domeniu sau într-un sector cu care cochetezi doar din când în când. Nu lăsa această ocazie să treacă pe lângă tine.

HOROSCOP 29 noiembrie 2021 - Scorpion 

Soarele ajunge să realizeze azi o întâlnire cu Mercur în casa banilor din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să te intersectezi astăzi cu unele oportunităţi de rotunjire a bugetului şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. În orice caz, este clar că începi să o duci mai bine cu banii, că se acoperă găuri în buget care ţi-au dat bătăi de cap în ultima vreme. În acelaşi timp, eşti într-o formă grozavă, atât la nivel mental, cât şi fizic, semn că nu îţi este deloc greu să atragi atenţia şi să o menţii asupra ta.

HOROSCOP 29 noiembrie 2021 - Săgetător 

Soarele poposeşte azi într-o conjuncţie cu Mercur în semnul naşterii tale, motiv pentru care eşti într-o stare de spirit de invitat, comunicativ(ă) şi deschis(ă) cu cei din jurul tău. Pe de altă parte, s-ar putea ca, în anumite situaţii, să fii destul de rezervat(ă), să eviţi mediile care ar putea să îţi exacerbeze aceste tendinţe. În raport cu familia, ţi se văd destul de tare slăbiciunile şi faptul că nu poţi fi la fel de tare ca în relaţie cu alte persoane. Unele evenimente trăite azi în raport cu cei dragi îţi aduc aminte de trecut şi-ţi activează coarda sensibilă.

HOROSCOP 29 noiembrie 2021 - Capricorn 

Soarele ajunge azi într-o conjuncţie cu Mercur în casa subconştientului din astrograma ta solară, iar din acest motiv, s-ar putea ca azi să fii mai introspectiv(ă), mai puţin deschis(ă) decât eşti tu în mod normal. Pe de altă parte, în raport cu prietenii şi/ sau partenerul de viaţă, nu se schimbă nimic. În mijlocul lor, te simţi confortabil(ă) să fii tu, să dai dovadă de autencitate. Aveţi aceleaşi idealuri şi viziuni, poate chiar şi aceleaşi planuri de viitor, iar prezenţa lor lângă tine te inspiră şi îţi conferă o stare de bine. În relaţie cu ei, eşti cu totul altfel.

HOROSCOP 29 noiembrie 2021 - Vărsător 

Soarele aderă azi la o conjuncţie cu Mercur în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău general, indiciu cum că te bucuri de popularitate în rândul prietenilor şi eşti animat(ă) de iniţiativele tale pe termen lung şi/ sau de proiectele de grup în care eşti implicat(ă). În plan profesional, îţi merge cel puţin la fel de bine, în sensul că te bucuri de un nivel ridicat de productivitate, iar superiorii văd câte eforturi depui la serviciu şi ce rezultatele reuşeşti să obţii de pe urma lor. Eşti pe val pe toate planurile şi trebuie să profiţi.

HOROSCOP 29 noiembrie 2021 - Peşti 

Soarele face astăzi o conjuncţie cu Mercur în casa carierei din horoscopul tău solar, indiciu cum că nu duci lipsă de vizibilitate la locul de muncă şi că reuşeşti să comunici eficient cu superiorii. În plus, ai o formă mentală de invidiat, ceea ce te ajută să preschimbi într-un avantaj orice plan care nu iese aşa cum l-ai gândit de acasă. Altfel spus, ai o mentalitate de învingător(oare), care te ajută să vezi dincolo de nişte obstacole temporare, dar şi să te concentrezi pe soluţii, nu pe probleme. Vei reuşi să treci cu bine peste nişte provocări graţie acestei dispoziţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici