HOROSCOP 3 februarie. Încercări şi dificultăţi pentru aproape toate zodiile. Ce trebuie să facă pentru a depăşi provocările

  • Înainte de a intra în Scorpion şi a face un careu tensionat cu Venus din Vărsător, Luna din Balanţă aderă la un careu cu Pluto din Capricorn şi la un trigon armonios cu Mercur retrograd din Vărsător.
  • Se arată aşadar o zi dificilă, în prima ei parte, pentru zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Capricorn), mai puţin Balanţă, iar în a doua jumătate, semnele Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) trec şi ele prin nişte încercări.
10867 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 3 februarie. Încercări şi dificultăţi pentru aproape toate zodiile. Ce trebuie să facă pentru a depăşi provocările

Sursa foto: profimedia

HOROSCOP 3 februarie - Berbec

Premisele proiectelor pe care intenţionezi să le derulezi sau pe care le desfăşori deja sunt foarte bune, dar s-ar putea ca relaţia ta cu colaboratorii, prietenii, persoana iubită sau cu celelalte părţi implicate s-ar putea să afecteze şansele de reuşită ale acestor planuri pe termen lung. Trebuie să te gândeşti dacă felul în care v-aţi împărţit sarcinile şi responsabilităţile este cel mai bun, iar dacă modul în care gestionaţi problemele de acest gen este cel mai reuşit. Este foarte important cum gestionaţi aceste situaţii dacă îţi doreşti cu adevărat ca aceste proiecte să evolueze conform aşteptărilor pe care le aveţi.

HOROSCOP 3 februarie - Taur

Începi ziua ceva mai greu la serviciu, iar nivelul de randament de care dai dovadă nu este deloc ridicat. S-ar putea totuşi ca, până la prânz, să îţi găseşti ritmul, să te mobilizezi să îţi faci treaba, iar productivitatea ta să îşi revină. S-ar putea totuşi ca suma problemelor să rămână constantă astăzi, în sensul că se ivesc situaţii complicate în raport cu unul dintre superiori sau cu colegii de muncă. Ţi se pare că abuzează de autoritatea lor sau că îşi arogă drepturi pe care nu le au de fapt. Verbalizează-ţi nemulţumirile dacă acestea există şi nu le internaliza.

HOROSCOP 3 februarie - Gemeni

În prima parte a zilei, atmosfera ar putea oscila destul de mult în plan sentimental: fie rece, fie caldă, fie dinamică, fie tensionată. Dacă lucrezi de dimineaţă, este posibil să faci ceva care îţi place, dar care nu îţi aduce rezultatele pe care le aşteptai. În orice caz, uşor nu îţi este, iar această lipsă de stabilitate de care ai parte atunci poate conduce la complicaţii în a doua jumătate a zilei. Poate ai tendinţa să somatizezi fluctuaţiile din viaţa de cuplu ori nemulţumurile pe care le-ai adunat la muncă. În cazul altor nativi(e), apar erori ce trebuie reparate urgent.

HOROSCOP 3 februarie - Rac

Şi tu te afli printre nativii(ele) care nu se vor bucura de o atmosferă prea liniştită în plan domestic. Ai parte de nişte discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă şi/ sau un membru al familiei în prima parte a zilei, dar se ajunge până dup-amiază la o oarecare stare de calm pe acest plan. Dacă simţi însă că lucrurile s-au calmat doar temporar, aşa şi este, deci caută să nu îţi asumi riscul de a redeschide discuţii întrerupte de dimineaţă. Contează foarte mult să îţi asculţi îndeaproape intuiţia în astfel de situaţii şi să te asiguri că n-o ignori.

HOROSCOP 3 februarie - Leu

Comunicarea este subiect care îţi ridică şi ţie probleme destul de mari. În prima parte a zilei, de exemplu, te înţelegi bine cu partenerul de viaţă, dar întâmpini dificultăţi în anumite discuţii cu unii colegi de muncă. De dup-amiază încolo, rolurile s-ar putea inversa, în sensul în care pari să nu mai poţi lega o conexiune cu persoana iubită. Mai exact, s-ar putea să-ţi fie greu să abordezi unele subiecte de ordin casnic, domestic sau locativ care necesită să fie discutate cât mai repede cu putinţă. Încearcă să vezi ce te împiedică să te conectezi pe aceeaşi frecvenţă cu celălalt.

HOROSCOP 3 februarie - Fecioară

În prima jumătate a acestei zile, finanţele tale ar putea fluctua destul de mult. Pe de-o parte, s-ar putea să te întâlneşti cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de a economisi unele sume destul de importante, dar pe de altă parte, ţi-este greu, dacă nu imposibil, să rezişti unor tentaţii care implică să te abaţi de la lista de cumpărături de bază. Sau poate că trebuie să achiziţionezi un cadou, iar costul se ridică la o sumă mai mare decât cea pentru care te-ai pregătit. Lucrurile nu evoluează mai bine la prânz, când pot apărea neînţelegeri la muncă.

HOROSCOP 3 februarie - Balanţă

În raport cu membrii familiei de origine, nu te aşteaptă azi o zi prea liniştită. S-ar putea să vă enervaţi unul pe altul din orice şi chiar să ridicaţi tonul în anumite situaţii. Nu acelaşi lucru se întâmplă însă cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Îţi este mai uşor, în raport cu ei, să treci peste diferenţe şi să vezi partea bună a lucrurilor. Ai grijă totuşi să nu te laşi prea mult dus(ă) de val, căci s-ar putea ca entuziasmul să te încurajeze la unele comportamente care te vor costa scump la propriu. Poţi să-ţi arăţi afecţiunea altfel.

HOROSCOP 3 februarie - Scorpion

Eşti mai sensibil(ă) astăzi decât de obicei la cuvintele şi gesturile celor cu care intri în contact. Familia va înţelege destul de uşor, în primă fază, ce ţi se întâmplă cum ar trebui să te abordeze în această situaţie, dar s-ar putea să le fie destul de greu să priceapă ce se întâmplă cu tine de la un punct încolo. Poate că nu eşti suficient de deschis(ă) în legătură cu aşteptările pe care le ai de la cei din jurul tău. Poate că dacă le-ai verbaliza, nu ar mai risca să te rănească fără să îşi dea seama de asta.

HOROSCOP 3 februarie - Săgetător

Dacă cineva încearcă să îţi vândă astăzi o fantezie frumoasă, pe plan profesional sau personal, nu te lăsa dus(ă) cu vorba. Pune întrebări directe în legătură cu ceea ce te interesează şi nu-i permite entuziasmului să interfereze cu raţiunea. În caz contrar, există riscul să îţi iei angajamente, cum ar fi cele de ordin financiar, care atrag după sine nişte capacane financiare de care te-ai putea lipsi în această perioadă. Asta nu înseamna să te îndoieşti de tot ce se întâmplă în jurul tău, ci să ai mai multă grijă atunci când ceva îţi pare prea frumos să fie real.

HOROSCOP 3 februarie - Capricorn

Nu ai parte de o zi prea reuşită în plan profesional, dar reuşeşti să te mobilizezi pentru că încerci să vezi beneficiile pe termen lung ale unei atitudini profesioniste. Poate că te ajută să devii eligibil(ă) pentru un plus la salariu, un proiect extra bine plătit şi/ sau o mărire salarială cât de curând, iar asta te ajută să îţi intri în ritm. S-ar putea totuşi să îţi mai pierzi din momentum dacă te gândeşti că va mai dura până când te vei bucura de recompensele muncii tale. Încearcă totuşi să nu te descurajezi, ci să-ţi păstrezi motivaţia să continui.

HOROSCOP 3 februarie - Vărsător

Starea ta de spirit ar putea fluctua astăzi destul de mult. Începi ziua cam prost dispus(ă), poate şi din cauza oboselii ori a unor nemulţumiri care s-au adunat zilele acestea, dar încerci să te pui pe picioare şi să vezi partea bună a lucrurilor. S-ar putea totuşi ca lucrurile să nu meargă în aceeaşi direcţie bună pe parcursul zilei. Au loc unele evenimente în plan profesional care te fac să îţi pui la îndoială abilităţile şi rişti să te poziţionezi din nou pe aceeaşi pantă descendentă pe care erai de dimineaţă. Încearcă să nu te implici emoţional aşa de mult.

HOROSCOP 3 februarie - Peşti

Unele lucruri nu merg foarte bine în această perioadă. Te-ai aşteptat să realizezi mai mult cu un proiect, iar unele relaţii nu sunt acolo unde ţi-ai dorit să ajungă până în momentul de faţă. Totuşi, te împaci cu cumva cu această situaţie şi încerci să treci peste, să nu-ţi faci prea multe griji. Optimismul tău nu este însă de durată, ceea ce poate face ca, în a doua parte a zilei, să te simţi din nou îngrijorat(ă) şi fără control asupra unor evenimente importante din această perioadă. Te-ar ajuta însă mult mai mult dacă ai încerca să te echilibrezi emoţional.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici