HOROSCOP 3 februarie – Aceste zodii rămân şi azi sub asediu. Sunt puse în faţa unor decizii dificile

Luna din Rac aderă la o opoziţie cu Mercur din Capricorn şi apoi face un trigon armonios cu Neptun din Peşti, astfel că zodiile Cardinale (Berbec, Balanţă, Capricorn) şi într-o mai mică măsură Racii rămân şi astăzi sub asediu.

30782 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 3 februarie – Aceste zodii rămân şi azi sub asediu. Sunt puse în faţa unor decizii dificile

HOROSCOP 3 februarie – Aceste zodii rămân şi azi sub asediu. Sunt puse în faţa unor decizii dificile

HOROSCOP 3 februarie - Berbec

S-ar putea să-ţi fie astăzi destul de complicat să te împarţi în mod egal între mediul profesional şi cel familial, între aşteptările superiorilor şi cele ale familiei. Aşadar, este foarte important să găseşti o cale de a-ţi organiza timpul cu atenţie pentru a evita să ignori anumite chestiuni în favoarea altora care necesită la fel de multă implicare din partea ta. La o adică, cei dragi ar înţelege dacă este nevoie să te concentrezi asupra serviciului, dar dacă amâni prea mult urgenţele de acasă, s-ar putea ca ele să se complice mai târziu şi probleme să devină disproporţionate mai încolo.

HOROSCOP 3 februarie - Taur

Comunicarea s-ar putea să nu fie punctul tău forte astăzi, iar acest lucru s-ar putea să se datoreze unor diferenţe de viziune şi/ sau de personalitate între tine şi interlocutorii cu care intri azi în contact. Aşadar, există riscul să se ajungă la discuţii în contradictoriu sau chiar la certuri aprinse dacă unul dintre voi simte că-i sunt atacate principiile sau credinţele. Într-un fel sau altul, s-ar putea să ajungeţi totuşi la un consens, mai ales dacă aveţi unele proiecte împreună. Pe de altă parte, poate că ar fi mai bine dacă ai încerca să fii tolerant(ă) în anumite privinţe.

HOROSCOP 3 februarie - Gemeni

Din punct de vedere financiar, lucrurile nu stau prea grozav, în sensul în care s-ar putea să ai parte azi de heltuieli care te pun în dificultate în ceea ce priveşte planurile pe care ţi le-ai făcut pentru acest final de săptămână. Pe de altă parte, s-ar putea să apară unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor, fie prin intermediul unor proiecte suplimentare la serviciu, fie prin alte preocupări ce ţin de domeniul tău de activitate. Încearcă totuşi să dai dovadă de prudenţă în plan financiar, să nu te laşi pradă tentaţiilor care ţi-ar putea pune în pericol bugetul de weekend.

HOROSCOP 3 februarie - Rac

Există posibilitatea să se nască azi unele discuţii în contradictoriu cu cineva apropiat, cum ar fi partenerul de viaţă şi/ sau unele persoane cu care desfăşori activităţi profesionale, iar dacă nu laşi orgoliul la o parte, există riscul chiar să se ajungă la certuri aprinse. Astrele te ajută să îţi dai seama însă că nu există o diferenţă atât de mare între felul în care gândeşti tu şi cel în care văd ei anumite lucruri. Trebuie doar să-ţi descoperi disponibilitatea de a privi din perspectiva lor anumite chestiuni şi îţi vei da seama că puteţi descoperi o cale de mijloc.

HOROSCOP 3 februarie - Leu

Este posibil ca starea ta de spirit să nu fie prea grozavă astăzi, iar din această cauză, există posibilitatea să nu dai dovadă de prea multă energie, să nu afişezi un randament prea mare la locul de muncă. Vestea bună este aceea că poţi vedea mai uşor decât de obicei în interiorul tău, că eşti mai bine conectat(ă) la vocea ta interioară, astfel că dacă depui puţin efort în acest sens, s-ar putea să îţi dai seama ce este de făcut pentru a reveni la o dispoziţie mai bună, la o relaţie mai bună cu sinele şi cu responsabilităţile tale.

HOROSCOP 3 februarie - Fecioară

S-ar putea duce azi un conflict în interiorul tău între dorinţele personale şi aşteptările celorlalţi în ceea ce te priveşte. Sau poate că binele personal nu pare să coincidă cu cel comun. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să găseşti un echilibru, să vezi unde se intersectează cele două. Dacă analizezi situaţia mai atent, îţi vei da seama că cele două nu se contrazic atât de mult precum ar părea la început. Trebuie doar să găseşti filonul comun şi să nu te laşi pradă orgoliului. Acesta s-ar putea să te facă să nu vezi unele lucruri prea clar.

HOROSCOP 3 februarie - Balanţă

Sectorul profesional şi cel personal, dar mai ales viaţa de familie, te solicită azi în egală măsură, astfel că s-ar putea să ai de-a face cu una din acele zile în care-ţi este greu să te împarţi între cele două. Astrele îţi transmită însă faptul că lucrurile se vor rezolva la serviciu într-o formă sau alta, că poate nu este nevoie de o implicare prea mare din partea ta în anumite chestiuni sau, în orize caz, nu una mai mare decât de obicei. Aşadar, dacă cei dragi au nevoie de tine, încearcă să le fii alături cât poţi de mult.

HOROSCOP 3 februarie - Scorpion

Ar putea să îţi fie destul de greu astăzi să comunici cu unele persoane din viaţa, cel mai probabil din cauza faptului că aveţi păreri destul de diferite în legătură cu unele chestiuni care se întâmplă acum în vieţile voastre şi pe care le aveţi în comun. Pe de altă parte, există şi chestiuni în privinţa cărora punctele voastre de vedere se întâlnesc, astfel că ar fi mai bine să te concentrezi asupra lor astăzi sau să faci apel la ele atunci când simţi că unele discuţii o iau într-o direcţie proastă. Te pot ajuta să ajungi la un consens.

HOROSCOP 3 februarie - Săgetător

S-ar putea ca astăzi să nu fii într-o stare prea avantajoasă din punct de vedere financiar, astfel că trebuie să ai mare grijă cum uzezi de resursele tale. Încearcă să ai mai multă grijă la cumpărături, să nu te abaţi prea mult de la lista cu cele necesare pentru acest moment din săptămână. Dacă este nevoie să apelezi totuşi la un ajutor, află că cei dragi vor fi mai mult decât bucuroşi să te asiste în această chestiune. Aşadar, dacă dai de greu şi te gândeşti la cine să apelezi, familia te va ajuta să treci peste impasul de azi.

HOROSCOP 3 februarie - Capricorn

În prima parte a zilei, s-ar putea să apară unele probleme de comunicare între tine şi unele persoane din jur, cum ar fi partenerul de viaţă şi/ sau unii colegi de serviciu sau colaboratori. S-ar putea să fie totuşi doar o fază, aşa că dacă discuţiile nu merg în nicio direcţie sau ameninţă să o ia pe o traiectorie descendentă, poate că ar fi mai bine dacă ai renunţa la subiect cel puţin câteva ore. S-ar putea să reveniţi la sentimente mai bune în a doua parte a zilei şi să vă fie mai uşor să ajungeţi la un consens.

HOROSCOP 3 februarie - Vărsător

În plan profesional, s-ar putea să ai parte de o zi destul de complicată în prima ei parte, cel mai probabil din cauza faptului că nu ai parte de un nivel prea ridicat de randament. În acest context, trebuie să ai mare grijă cum gestionezi lucrurile şi să te asiguri că nu faci erori care te-ar putea costa şi mai mult timp şi energie. În a doua parte a zilei, s-ar putea să apară un element care te motivează să-ţi redescoperi ritmul. Ar putea fi vorba, de exemplu, despre un plus la salariu dacă reuşeşti să atingi un anumite obiectiv.

HOROSCOP 3 februarie - Peşti

S-ar putea ca timpul de care dispui astăzi să nu-ţi permită să vezi şi de activităţile care implică hobby-uri personale şi de angajamentele pe care ţi le-ai luat în raport cu alte persoane, astfel că va trebui să faci o alegere în această privinţă. S-ar putea ca cele din urmă să mai poată aştepta, astfel că dacă nu ţi-ai acordat prea mult timp în ultima vreme, ar fi un moment bun să faci acest lucru azi. În fond, trebuie să îţi acorzi timp şi ţine, cel puţin din când în când, dacă nu poţi face acest lucru în mod regulat.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici