HOROSCOP 3 MAI 2020: Zodiile Mutabile vor avea parte de o zi mohorâtă. Zodiile de Pământ au o duminică perfectă

În această dimineaţă, zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) rămân în atenţia astrelor, care le tratează din nou cu blândeţea aspectului de trigon dintre Luna din Fecioară şi Mercur din Taur

5227 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 3 MAI 2020: Zodiile Mutabile vor avea parte de o zi mohorâtă. Zodiile de Pământ au o duminică perfectă
Dintre acestea, Fecioarele şi celelalte semne Mutabile (Gemeni, Săgetător şi Peşti) au parte şi de lucruri care nu merg conform planului din cauza careului şi a opoziţiei trasate de aceeaşi Lună la Venus din Gemeni şi Neptun din Peşti.
 
HOROSCOP 3 MAI BERBEC
 
Dacă nu te-ai întâlnit sau nu ai profitat ieri de unele oportunităţi financiare, mai ai ocazia să o faci în cursul acestei dimineţi. Dar dacă încerci să te ocupi astăzi de unele activităţi restante, aşteaptă-te să apară unele probleme de comunicare, unele dificultăţi în a utiliza aparatura şi tehnologiile care îţi sunt solicitate. Încearcă să nu te enervezi, rămâi echilibrat(ă) şi într-un final, lucrurile o vor lua pe o curbă ascendentă. Ai mai multă răbdare.
 
HOROSCOP 3 MAI TAUR
 
Şi astăzi eşti într-o formă foarte bună, iar atmosfera în raport cu persoana iubită şi/ sau copiii îţi cultivă această stare de bine generală. Pe de altă parte, s-ar putea să te laşi dus(ă) de val, să (îţi) faci cadouri scumpe. Lipsa unei vieţi sociale adecvate te aduce în astfel de situaţii în care cauţi satisfacţie în orice direcţie. Shopping-ul nu ar trebui să reprezinte însă o formă de terapie. Vorbeşte cu cineva drag ţie.
 
HOROSCOP 3 MAI GEMENI
 
Nu te afli în cea mai bună stare de spirit astăzi, dar nici nu ţi s-au înecat corăbiile. Eşti mai degrabă obosit(ă) după zilele anterioare şi începe să te cam deranjeze izolarea aceasta. În cazul în care lucrezi pe dup-amiază, de acasă ori de la locul de muncă, nu te lăsa distras(ă) în exerciţiul funcţiunii de ce se întâmplă acasă. Poate că ai avut o discuţie aprinsă cu o rudă, dar las-o deoparte la serviciu.
 
HOROSCOP 3 MAI RAC
 
Optimismul imprimiat ieri de astre se menţine şi în această dimineaţă. Eşti la fel de pozitiv(ă) şi priveşte către viitor cu multă încredere, în tine, în cei din jurul tău şi-n forţele cu care operează Universul. În schimbă, după orele prânzului, s-ar putea ivi situaţii în care emiţi judecăţi de valoare pe baza unor informaţii trunchiate sau chiar false. Ai grijă să nu te angrenezi în dezbateri care nu duc niciunde, care te trag înapoi.
 
HOROSCOP 3 MAI LEU
 
Dacă te-au ocolit ieri şansele de câştig, află că astăzi nu mai scapi şi se vor intersecta cu tine cât de curând în această dimineaţă. Pe de altă parte, ai mai multă atenţie ce faci cu aceste sume în plus de bani. Nu este momentul să faci investiţii şi nici să acorzi împrumuturi, cu toate că ţi-ai dori să întrajutorezi un prieten aflat la nevoie. Cât de curând, poate chiar spre seară, apar cheltuieli măricele.
 
HOROSCOP 3 MAI FECIOARĂ
 
Ai o dispoziţie bună şi o mentalitate de învingător(oare), semn că în ajunul unei noi săptămâni, eşti pregătit(ă) pentru orice provocare. Dacă lucrezi astăzi, aşteaptă-te ca interacţiunile cu şefii să nu fie tocmai pozitive. Iar după ce ai terminat cu lucrul sau ajungi acasă, încearcă să nu aduci tensiunea din mediul profesional, online sau fizic, dincolo de pragul casei. Au şi rudele problemele lor şi atmosfera din familie trebuie să rămână una încărcată de armonie.
 
HOROSCOP 3 MAI BALANŢĂ
 
Eşti într-o stare de spirit relativ bună în această dimineaţă, dar te încearcă tot felul de gânduri, indiciu că în anumite momente, ai tendinţa să fii abătut(ă), poate chiar uşor melancolic(ă). Până dup-amiază, dacă nu ai grijă să te odihneşti puţin, ar putea apărea neplăceri de ordin medical, prilejuite poate şi de unele eforturi depuse în plan profesional. Caută să te achiţi repede de treburi dacă nu le poţi lăsa pe mâine sau zilele următoare.
 
HOROSCOP 3 MAI SCORPION 
 
Dacă nu ai apucat ieri să discuţi ideile tale de proiecte cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, cleinţii sau colaboratorii, s-ar putea să ţi se dea ocazia în această dimineaţă. Planurile îţi sunt întâmpinate cu căldură, dar există privinţe în care nu sunt de acord cu tine. Acestea pot avea o dimensiune financiară importantă, mai ales dacă implică fonduri comune. În loc să te enervezi, încearcă mai bine să vezi ce au de spus.
 
HOROSCOP 3 MAI SĂGETĂTOR
 
Dai dovadă de un grad ridicat de productivitate astăzi, indiferent dacă lucrezi casă sau de la serviciu, dacă te ocupi de treburi profesionale sau de ordin casnic. Aşadar, fă-ţi timp astăzi de sarcinile care au rămas restante. Evită să aduci însă atitudinea în raport cu munca în spaţiul vieţii de familie. S-ar putea naşte astfel conflicte cu paetenerul, mai ales dacă ai tendinţa să faci pe şeful. Fii puţin mai atent(ă) la nevoile celor dragi.
 
HOROSCOP 3 MAI CAPRICORN
 
Eşti într-o formă foarte bună astăzi, prilejuită poate de o atmosferă veselă şi de preocupările de weekend pe care le ai cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. În cazul în care mergi la serviciu astăzi, lucrezi (în avans) de acasă sau te gândeşti să faci nişte treabă prin casă, ţine cont că problemele care se creează ar putea fi mai mari decât ceea ce vei reuşi să realizezi. Lasă activităţile dificile pe lunea viitoare.
 
HOROSCOP 3 MAI VĂRSĂTOR
 
Nu eşti într-o dispoziţie de sfârşit de săptămână, dar nu se poate spune nici că te deranjează ceva în special. Faci în aşa fel încât să nu te deranjeze prea multă lume, să te poţi bucura de tabieturile tale de duminică. Aşa se face că ai putea să ajungi să navighezi pe Internet mai mult decât ar fi cazul, aventurându-te pe siturile de cumpărături preferate. Asigură-te că nu dai banii pe lucruri care-ţi sunt inutile.
 
HOROSOCOP 3 MAI PEŞTI
 
Eşti la fel de vorbăreţ(aţă) astăzi ca ieri, iar tot felul în care te exprimi îţi este şi cel mai de nădejde colac de salvare în interacţiunile cu cei din jur. Pe de altă parte, nu te baza prea mult pe talentul oratoric pentru a scăpa de rsponsabilităţi casnice, pentru a te scoate dacă nu ai dus la începlinire o promisiune. Partenerul nu se va lăsa impresionat de cuvintele tale atent ticluite în situaţiile acestea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici