HOROSCOP 3 octombrie 2021. Se anunţă o duminică productivă. Trei zodii sunt răsfăţatele astrelor

Luna progresează azi în semnul Fecioarei, semn că în această duminică, sunt în centrul atenţiei zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn).

14388 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 3 octombrie 2021. Se anunţă o duminică productivă. Trei zodii sunt răsfăţatele astrelor

HOROSCOP 3 octombrie 2021

HOROSCOP 3 octombrie 2021 – Berbec

Luna intră azi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce aduce veşti bune pentru nativii(ele) care intenţionează să termine azi treburi restante ori să facă puţină mişcare, acasă, într-un spaţiu special amenajat sau în aer liber. Aşadar, se anunţă o duminică productivă pentru tine, la finalul căreia vei fi mulţumit(î) de toate câte le-ai realizat. Trebuie să nu uiţi şi să te relaxezi, căci este foarte important să fii odihnit(î).

HOROSCOP 3 octombrie 2021 – Taur 

Luna ajunge astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, semn că dacă nu ţi-ai făcut planuri pentru această zi de weekend, ar fi o idee bună pentru tine să organizezi ceva special pentru tine şi partenerul de viaţă ori pentru voi toţii, ca familie. Dacă eşti single, aceasta este o zi numai bună pentru a-ţi da o întâlnire cu acel cineva care îţi place de mult. Va fi un succes.

HOROSCOP 3 octombrie 2021 – Gemeni

Luna poposeşte azi în casa familiei din astrograma ta generală, prilej numai bun pentru a lua prânzul cu familia, pentru a-i vizita pe părinţi ori pentru a-ţi face orice alt tip de program care îi include pe cei dragi. Îţi va prinde extrem de bine să te vezi cu ei, să discutaţi mai multe lucruri, ba chiar să finalizaţi împreună unele treburi pe care nu aţi reuşit să le terminaţi în zilele care tocmai au trecut.

HOROSCOP 3 octombrie 2021 – Rac 

Luna ajunge astăzi în casa comunicării din astrograma ta solară, ocazie bună pentru întâlniri cu prieteni vechi, rude apropiate sau cunoştinţe cu care nu te-ai mai văzut de multă vreme. S-ar putea ca, discutând cu ei, să îţi vină în minte unele soluţii bune pentru nişte situaţii mai complicate cu care te confrunţi în această perioadă. Aşadar, ar fi o idee bună să îţi faci timp pentru unele discuţii cu cei care ţin la tine.

HOROSCOP 3 octombrie 2021 – Leu

Luna poposeşte azi în casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna că reuşeşti astăzi să economiseşti o parte din bugetul pe care ţi l-ai propus pe astăzi. Poate că vei găsi o alternativă mai ieftină la ceea ce ţi-ai dorit să cumperi ori cade un plan în privinţa căruia nu erai foarte entuziasmat(î) şi care ar fi costat şi prea mult. Aşadar, vei începe săptămâna cu un plus consistent la buget.

HOROSCOP 3 octombrie 2021 – Fecioară 

Luna progresează astăzi în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că vei fi într-o dispoziţie foarte bună pe mai tot parcursul zilei. De asemenea, acest tranzit te ajută să îţi încarci bateriile şi să te pui pe picioare după o săptămână deloc uşoară. Încearcă totuşi să nu îţi iei prea multe angajamente astăzi. Ar fi indicat să te păstrezi pentru zilele care urmează, când ai agenda destul de plină şi ai nevoie de multă rezistenţă.

HOROSCOP 3 octombrie 2021 – Balanţă 

Luna intră azi în casa subconştientului din horoscopul tău solar, prilej numai bun să te concentrezi pe bunăstarea ta mentală şi emoţională. Fie că alegi să te odihneşti, să faci puţină mişcare, să citeşti o carte ori să te relaxezi în faţa televizorului, cert este că îţi va prinde bine să îţi dai timp să cazi pe gânduri şi să procesezi unele evenimente mai mult sau mai puţin plăcute care au avut loc de curând.

HOROSCOP 3 octombrie 2021 – Scorpion 

Luna ajunge azi în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din astrograma ta generală, ceea ce creează un context numai bun pentru întâlniri cu prietenii, dar şi pentru a-ţi face cunoştinţe noi. De asemenea, s-ar putea să primeşti din partea lor unele sfaturi extrem de bune cu privire la modul în care ţi-ai putea îmbunătăţi unele planuri de proiecte. Profită de feedback-ul pe care ţi-l oferă şi vei avea foarte mult de câştigat.

HOROSCOP 3 octombrie 2021 – Săgetător

Luna poposeşte astăzi în casa carierei din astrograma ta solară, ceea ce denotă faptul că, în cazul în care lucrezi azi, s-ar putea să ai mai mult spor decât te-ai aşteptat. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de întâlniri cu persoane influente, care îi/le pot ajuta pe nativii(ele) acestei zodii să obţină mai multă vizibilitate în societate, poate chiar şi la locul de muncă, ceea ce le va aduce multe beneficii în curând.

HOROSCOP 3 octombrie 2021 – Capricorn

Luna ajunge azi în casa călătoriilor din horoscopul tău general, semn că dacă nu ţi-ai făcut planuri pentru această duminică, o idee ar fi aceea de a pleca într-o drumeţie în natură ori de a face o mini-excursie undeva la ţară. Ţi-ar prinde foarte bine schimbarea de peisaj, mai ales în cazul în care nu ai plecat de mult din localitatea de baştină şi ai avea nevoie să scapi puţin, să evadezi din jungla urbană.

HOROSCOP 3 octombrie 2021 – Vărsător

Luna începe astăzi să se mişte prin casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea însemna că astăzi se ajunge la discuţii despre finanţe în raport cu partenerul de viaţă. Poate că vizează unele investiţii pe care intenţionaţi să le faceţi în perioada următoare sau probabil că unul din voi nu este prea mulţumit cu modul în care celălalt tratează propriile resurse sau cele pe care le deţineţi la comun.

HOROSCOP 3 octombrie 2021 – Peşti

Luna progresează azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, semn că dacă nu ai planuri pentru duminica aceasta, ai putea să te gândeşti spontan la o activitate care ţi-ar putea permite să petreci timp suplimentar cu partenerul de viaţă. Dacă te gândeşti bine, au cam lipsit momentele în doi în ultima perioadă şi-ar fi o idee bună să vă ocupaţi de acest aspect, mai ales dacă au tot existat conflicte între voi, din nimicuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici