HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE: Fecioarele şi încă două zodii, pline de resurse azi. Ce provocări depăşesc cu brio

5644 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE: Fecioarele şi încă două zodii, pline de resurse azi. Ce provocări depăşesc cu brio

Astăzi se formează nu mai puţin de şapte aspecte astrale, dar cel mai important din ele este cu siguranţă cel armonios de trigon între Mercur din Fecioară şi Saturn retrograd din Capricorn. La fel ca marţi, tot zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) sunt cele care se bucură de influenţa sa, depăşind cu brio toate provocările zilei.

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE BERBEC

Astăzi dai dovadă de un randament la fel de ridicat ca marţi, cu toate că ne apropiem de finele săptămânii. Profită aşadar aspectele favorabile ale astrelor pentru a te ocupa şi a finaliza sarcinile restante sau, cine ştie, pentru a fura startul de săptămâna viitoare. Ştii exact ce şi cum să faci, iar asta te ajută să termini la timp atât sarcinile care ţi-au fost arondate astăzi, cât şi pe cele rămase neduse la bun sfârşit. Poate că te vei întâlni cu unele piedici, dar în cele din urmă, vei reuşi să te achiţi de tot ceea ce ţi-ai propus.

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE TAUR

Eşti într-o formă bună astăzi şi nu este exclus ca, pe lângă mişcarea astrelor care îţi încurajează această stare de spirit, să mai existe şi alte motive pentru care te simţi atât de bine. Poate că se apropie plecarea în concediu sau simţi deja briza weekend-ului ori probabil se întâmplă lucruri bune la nivel sentimental şi/ sau în relaţie cu copiii. În orice caz, ai o dispoziţie de milioane şi se vede. Pe de altă parte, ţi-ar putea fi dificil să te împarţi între preocupările de moment şi planurile de viitor, între viaţa socială şi angajamentele luate faţă de familie.

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE GEMENI

Se anunţă o zi numai bună de petrecut în familie, de făcut planuri cu rudele în privinţa unor investiţii mai mici sau mai mari în gospodărie. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, iar asta vă permite să ajungeţi cu uşurinţă la un plan cu care este toată lumea de acord. În schimb, trebuie să ai mai multă grijă cum îţi gestionezi timpul, mai ales dacă încerci să marchezi şi o realizare importantă în plan profesional. Dacă petreci prea mult timp peste program sau îţi iei de lucru acasă, nu mai poţi profita de contextul astral favorabil în raport cu familia.

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE RAC

Comunici astăzi eficient cu toţi cei cu care intri în contact, de la persoana iubită până la cei cu care desfăşori activităţi de ordin profesional. Sunt favorizate mai ales negocierile şi întâlnirile de afaceri, semn că dacă ai astfel de angajamente pe calendarul zilei, poţi fi sigur(ă) că vor evolua în favoarea ta. Pe de altă parte, nu este un moment benefic să abordezi subiecte sensibile. Analizează-ţi bine interlocutorul şi încearcă să te priveşti dintr-o perspectivă obiectivă; nici ei, dar nici tu nu sunteţi pregătiţi să dezbateţi anumite teme de discuţie mai complicate. Nu te îngrijora, va apărea timpul potrivit.

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE LEU

Astăzi se pot ivi oportunităţi de a realiza profituri prin intermediul unor activităţi (extra)profesionale sau găseşti mijloace prin care îţi poţi valorifica o parte din investiţii cu ajutorul unor mici investiţii. Ai parcă un al şaselea simţ când vine vorba de bani, iar mişcările astrelor de azi ţi-l activează şi ţi-l potenţează. S-ar putea totuşi să apară şi cheltuieli; pe unele poate le-ai intuit, dar nu le poţi evita, iar altele se pot amâna, dar n-ai reuşit sau nu aveai cum să le prefigurezi mai din timp. Aşadar, bugetul tău pare a se menţine mai degrabă pe linia de plutire.

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE FECIOARĂ

Ai astăzi un tonus de zile mari şi se vede din modul în care interacţionezi cu cei din jur, din felul în care te porţi. Eşti inspirat(ă) şi tonic(ă), iar asta îţi poate aduce numeroase beneficii şi realizări, atât în plan profesional, cât şi la nivel personal. Pe de altă parte, nu te scuteşte de tensiuni în raport cu anumite persoane din viaţa ta. În cazul unor nativi(e), este vorba despre persoana iubită, iar în ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), nemulţumirile vin mai degrabă din partea celor cu care desfăşoară activităţi de ordin profesional. Încearcă să treci cu vederea.

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE BALANŢĂ

Aceasta este o zi în care apreciezi cel mai mult liniştea, indiferent dacă ai parte de ea în compania niţel haotică a celor dragi ori singur(ă), pe plajă sau pe canapeaua de acasă. Într-un peisaj ca acesta, munca nu îşi prea găseşte locul, lucru cu care par a fi de acord şi astrele, conform cărora nu dai dovadă de un randament prea ridicat la serviciu. Pur şi simplu ţi-e greu să faci faţă stresului din acel mediu, să te ridici la nivelul exigenţelor adesea dincolo de limita posibilului. Fă cât poţi şi apoi lasă ce o fi în mâna destinului.

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE SCORPION

Universul îţi aduce astăzi în cale oameni care te inspiră şi care te încurajează să îţi urmezi visurile, fie printr-un sfat, fie chiar prin intermediul unui împrumut, al unei sponsorizări sau a unui contact important, care îţi deschide uşi. Dacă ai implementat deja un proiect, mai vechi sau mai nou, s-ar putea ca astăzi să înregistrezi progrese importante, care te provoacă să mergi mai departe. Pe de altă parte, ai mai puţin timp pentru tine, pentru hobby-urile tale, pentru persoana iubită şi/ sau copii. Poate asta ar trebui să îţi dea de gândit, să te facă să te organizezi altfel.

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE SĂGETĂTOR

Se întrevăd astăzi oportunităţi de rotunjire a veniturilor şi/ sau de înmulţire a economiilor prin anumite investiţii. Aşadar, eforturile şi timpul pe care le-ai investit în plan profesional dau rezultate, cu toate că mereu este loc de mai bine sau de mai repede. Oricum, încearcă să profiţi de ele şi să atragi alte astfel de şanse de câştig. În schimb, s-ar putea să fi nevoit(ă) să dai o parte din timpul cu familia. Pur şi simplu nu mai ai la fel de multă energie ca de obicei pentru îndatoririle casnice, pentru angajamentele pe care ţi le-ai luat faţă de ei.

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE CAPRICORN

Eşti într-o formă mentală foarte bună astăzi şi se vede din faptul că îţi cade fisa repede, că înţelegi în timp record cu ce situaţie ai de-a face şi cum poţi să o abordezi. Pe de altă parte, eşti mai predispus(ă) decât de obicei să ţii cu dinţii de viziuni de viziuni şi principii, chiar dacă ţi se arată că sunt eronate prin argumente pertinente. Aşadar, pentru a putea profita de tot potenţialul astrelor de astăzi, este important să fii mai maleabil(ă). Până la urmă, nu este un capăt de ţară dacă admiţi că uneori nu ai dreptate şi pace.

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE VĂRSĂTOR

Nu ai un tonus prea grozav astăzi, la nivel mental cel puţin, dar nici nu se poate spune că ţi s-au înecat corăbiile. Poate doar resimţi oboseala acumulată peste săptămână ori probabil că nu ai reuşit să treci peste stresul provocat de unele situaţii întâmplate în ultimele zile. În orice caz, încerci să îţi păstrezi echilibrul emoţional şi să mergi mai departe. În schimb, s-ar putea să apară unele neplăceri în plan financiar, care riscă să te facă să o iei pe panta descedentă. Caută să priveşti înainte şi să vezi ce poţi face pentru a-ţi gestiona mai bine bugetul.

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE PEŞTI

Se prefigurează o zi în care poţi întâlni persoane care te inspiră sau te încurajează să îţi urmezi visurile. Ori probabil că i-ai cunoscut deja, dar acum se creează cadrul (astral) favorabil în care să demaraţi un proiect împreună, să puneţi bazele unor planuri cu bătaie de lungă. În orice caz, cert este că te leagă de ei idealuri şi viziuni asemănătoare, iniţiative cu caracter comun. Asta nu înseamnă însă că nu vă veţi întâlni cu tensiuni, că nu există aspecte în raport de care mentalităţile voastre nu sunt compatibile. Însă asta nu ar trebui să-ţi afecteze încrederea în ei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici