HOROSCOP 3 septembrie – Zodiile, în faţa unei decizii iminente. De data aceasta nu o mai pot amâna

Mercur din Balanţă face azi o opoziţie la Jupiter retrograd din Berbec, astfel că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) ar putea fi puse în ipostaza de a lua o decizie pe care au amânat-o multă vreme.

21711 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 3 septembrie – Zodiile, în faţa unei decizii iminente. De data aceasta nu o mai pot amâna

HOROSCOP 3 septembrie – Berbec 

 
S-ar putea să apară azi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă. Cel mai probabil, acesta s-ar aştepta de la tine să faci unele compromisuri, să renunţi la unele lucruri care ţin mai degrabă de orgoliu decât de un principiu peste care nu poţi trece dintr-un motiv bine întemeiat. Aşadar, încearcă să analizezi obiectiv lucrurile şi vei vedea că există lucruri pe care le poţi face pentru a îmbunătăţi atmosfera între tine şi persoana iubită.
 

HOROSCOP 3 septembrie – Taur

 
S-ar părea că astăzi nu eşti în cea mai bună stare de spirit. Mai exact, problema pleacă de la oboseala pe care ai adunat-o în ultimele zile şi care necesită un timp de repaus pentru a te pune cu totul pe picioare. Încearcă să-ţi faci timp astăzi pentru odihnă suplimentară şi în felul acesta nu va trebui să-ţi schimbi prea mult programul, să amâni prea multe din activităţile pe care ţi le-ai propus pe weekend.
 

HOROSCOP 3 septembrie – Gemeni

 
S-ar putea să îţi fie greu astăzi să îţi împarţi cu succes timpul între activităţile cu prietenii şi cele menite să te aducă mai aproape de partenerul de viaţă şi/ sau copii. Timpul este prea scurt să le faci pe toate, iar din această cauză, există riscul să te alegi cu nişte reproşuri din partea unor apropiaţi. Încearcă să vezi dacă nu poţi să-i împaci cumva pe toţi cu un minim de schimbări în program.
 

HOROSCOP 3 septembrie – Rac

 
Sectorul profesional şi cel familial te solicită astăzi destul de mult, cu toate că nu este o zi lucrătoare. Poate ţi-ai luat totuşi ceva de lucru acasă ori probabil că-ţi faci griji în legătură cu modul în care vor evolua unele lucruri la serviciu. Oricare ar fi situaţia, este clar că trebuie să găseşti un echilibru între cele două domenii de viaţă. În caz contrar, s-ar putea ca atmosfera de acasă să aibă de suferit.
 

HOROSCOP 3 septembrie – Leu

 
Trebuie să ai grijă astăzi la faptul că rişti să intri în dezbateri care nu conduc niciunde. Atât tu, cât şi interlocutorii nu păreţi a fi în dispoziţia necesară pentru a discuta subiecte dificile şi-a ajunge la un consens în privinţa lor. Este foarte important să ştii să laşi de la tine atunci când lucrurile nu progresează sau să renunţi la subiect atunci când vezi că nu ajungeţi nicicum la un punct de vedere comun.
 

HOROSCOP 3 septembrie – Fecioară

 
Din punct de vedere financiar, s-ar putea ca lucrurile să nu stea tocmai bine pentru tine. Poate că ai început weekend-ul cu un buget mai redus sau ai cheltuit deja ieri o bună bucată din fondurile dedicate acestor zile. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să ai grijă să nu apelezi la bugetul de săptămâna viitoare. Atunci va fi nevoie să strângi cureaua şi să-ţi modifici drastic lista de cumpărături de zilele următoare.
 

HOROSCOP 3 septembrie – Balanţă

 
S-ar putea să te numeri şi tu printre nativii(ele) care trec astăzi prin momente de tensiune în raport cu partenerul de viaţă. Ţi se pare poate că nu lasă deloc de la sine, că se încăpăţânează să dea dovadă de un anumit comportament care nu vă face bine niciunuia. Încearcă să vezi cum îl poţi convinge că doar ajungând la un punct de vedere comun puteţi construi ceva durabil împreună, care conduce la ceva sigur.
 

HOROSCOP 3 septembrie – Scorpion 

Oboseala pare să îşi spună cuvântul în ceea ce te priveşte astăzi. Nu este exclus, de asemenea, ca această stare să fie precipitată de o stare de spirit nu tocmai bună. Încearcă să vezi ce poţi face pentru a te pune pe picioare. În anumite cazuri, s-ar putea să fie nevoie să renunţi la anumite activităţi de weekend, dar este important să îţi faci timp pentru tine şi pentru nevoile tale cele mai importante de-acum.
 

HOROSCOP 3 septembrie – Săgetător 

S-ar putea să-ţi fie greu astăzi să faci faţă agendei pe care ţi-ai propus-o, cel mai probabil din cauza faptului că ai programat multe activităţi de weekend. Din această cauză, există riscul să te alegi cu reproşuri din partea unor persoane pe care nu apuci să le vizitezi sau cu care nu petreci timp suficient. Încearcă să vezi ce poţi face pentru a-ţi ordona mai bine timpul pe viitor, să le poţi face pe toate.
 

HOROSCOP 3 septembrie – Capricorn 

Viaţa de familie s-ar putea să aibă mult de suferit în această perioadă din cauza faptului că ai o perioadă grea la serviciu, care nu îţi lasă prea mult timp de petrecut cu familia. Iar atunci când vine momentul să stai cu cei dragi, te gândeşti destul de mult la ceea ce se întâmplă la locul de muncă. Aşadar, este foarte important să pui o limită între aceste domenii de viaţă, să nu le amesteci.
 

HOROSCOP 3 septembrie – Vărsător

 
Există riscul astăzi să intri în unele dezbateri care nu evoluează într-o manieră prea bună. Poate că nu eşti pregătit(ă) să laşi de la tine în anumite privinţe sau nu există o disponibilitate reală către dialog din partea interlocutorilor. Oricare ar fi situaţia, este clar c-ar fi indicat să reiei conversaţia cu altă ocazie. Momentan, nu duce în nicio direcţie şi este o pierdere de timp din partea ta să mai insişti pe acest plan.
 

HOROSCOP 3 septembrie – Peşti 

Din câte se pare, nu stai prea bine cu banii astăzi şi trebuie să ai grijă cât de departe mergi cu cheltuielile. Există posibilitatea să le poţi evita pe unele din ele fără să îţi afecteze prea mult programul de weekend. În felul acesta, nu va fi nevoie să-ţi schimbi prea mult nici lista de cumpărături din zilele care urmează, semn că nu vei începe săptămâna viitoare cu un buget mai redus decât cel obişnuit.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici