HOROSCOP 30 ianuarie. Mercur retrogradează de azi încolo. Probleme cu banii şi veşti-şoc pentru aceste zodii

  • De astăzi şi până în 21 februarie, Mercur retrogradează în semnul Vărsătorului.
  • Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) întâmpină dificultăţi de comunicare şi de gestionare a unor probleme la care nu se aşteptau.
17639 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 30 ianuarie. Mercur retrogradează de azi încolo. Probleme cu banii şi veşti-şoc pentru aceste zodii

HOROSCOP 30 ianuarie - Berbec

Mercur începe azi să retrogradeze prin casa proiectelor şi a planurilor de viitor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna că acestea evoluează mai greu sau chiar riscă să stagneze în perioada care urmează. Ceea ce ar trebui să faci în zilele care urmează este să te asiguri că nu involuează, că nu fac paşi înapoi. De asemenea, există riscul să apară o distanţare între tine şi persoane pe care le credeai apropiate.

HOROSCOP 30 ianuarie - Taur  

Mercur se mişcă de azi în sens aparent invers prin casa carierei din horoscopul tău solar, ceea ce denotă faptul că vei comunica ceva mai greu în perioada următoare cu superiorii. De asemenea, s-ar putea să simţi efectul acestei retrogradări şi în ceea ce priveşte evoluţia ta pe plan profesional. Simţi poate că baţi pasul pe loc sau că ai făcut nişte paşi înapoi în ceea ce priveşte ascensiunea ta pe scara ierarhică la serviciu.

HOROSCOP 30 ianuarie - Gemeni

Mercur începe azi să tranziteze înapoi casa călătoriilor, a studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Acest lucru înseamnă că s-ar putea amâna deplasări pe distanţe lungi sau chiar în străinătate ori poate că îţi este mai greu să înveţi pentru un examen important care te aşteaptă cât de curând. De asemenea, se anunţă întârzieri şi piedici şi în cazul celor care sunt implicaţi sau urmează să înceapă nişte procese birocratice deloc uşor de dus.

 

HOROSCOP 30 ianuarie - Rac  

Mercur începe azi să se mişte în sens indirect prin casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, ceea ce poate face mai complicate discuţiile despre finanţe cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. Vă vine greu să vă hotărâţi în ce să investiţi resursele comune şi cum anume să uzaţi de finanţele pe care le-aţi câştigat sau le deţineţi împreună. Încearcă să dai dovadă de mai multă răbdare zilele acestea.

HOROSCOP 30 ianuarie - Leu

Mercur se mişcă de azi încolo invers prin casa relaţiilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că s-ar putea să îţi fie mai greu decât de obicei să comunici cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Încearcă să îi asculţi mai mult şi fă apel la diplomaţie atunci când ţi se pare că orgoliile sunt supradimensionate. În caz contrar, s-ar putea să se ajungă prea departe, să ratezi oportunităţi.

HOROSCOP 30 ianuarie - Fecioară  

Mercur retrogradează de astăzi încolo prin casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea însemna că nivelul tău de productivitate şi de energie ar putea scădea în perioada care urmează. Din acest motiv, este important să ai grijă cum îţi ordoneze treburile la serviciu şi care este stilul tău de viaţă. Altfel spus, este nevoie să îţi uşurezi cât de bine poţi programul, să ierarhizezi activităţile, în săptămânile care urmează.

HOROSCOP 30 ianuarie - Balanţă  

Mercur începe azi să se mişte în sens aparent invers prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, iar asta face să comunici mai greu decât de obicei cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. Parcă nu reuşiţi să vă concentraţi pe o frecvenţă comună, iar timpul petrecut împreună nu îţi mai aduce aceleaşi satisfacţii ca până acum. Poate că ar trebui să vorbiţi mai deschis despre anumite lucruri rămase restante.

HOROSCOP 30 ianuarie - Scorpion  

Mercur începe astăzi să se mişte în sens aparent invers prin casa familiei din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că te numeri şi tu printre nativii(ele) care trec prin momente mai dificile în raport cu cei dragi. Şi în cazul tău problema principală este comunicarea, în sensul în care nu poţi să vorbeşti anumite lucruri fără a se ajunge la discuţii în contradictoriu. Arată-le totuşi că eşti dispus(ă) la un dialog, să ştie asta.

HOROSCOP 30 ianuarie - Săgetător

Mercur retrogradează de azi începând prin casa comunicării din horoscopul tău general. Dacă te aşteaptă în următoarele săptămâni o discuţie importantă, pregăteşte-te din timp pentru ea şi asigură-te că ai replică pentru orice întrebare. În cazul în care derulezi negocieri sau trebuie să semnezi contracte, ai grijă ce spui şi pe ce îţi pui semnătura. Ţine cont, de asemenea, şi de faptul că aparatura îţi poate face probleme mari atunci când te aştepţi mai puţin.

HOROSCOP 30 ianuarie - Capricorn

Cu Mercur retrograd în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, se întrevede o perioadă mai dificilă pentru tine din punct de vedere financiar. Din acest motiv, se recomandă să îţi ţii o evidenţă mai clară a veniturilor şi cheltuielilor, să nu te întinzi mai mult decât îţi permit fondurile de care dispui. În caz contrar, s-ar putea să ţi se scurgă fonduri printre degete şi să-ţi dai seama de asta prea târziu.

HOROSCOP 30 ianuarie - Vărsător

Mercur retrogradează de azi încolo prin semnul naşterii tale, ceea ce riscă să te facă mai puţin comunicativ(ă) decât de obicei şi deci mai predispus(ă) a le lăsa celorlalţi o impresie despre tine care nu este conformă cu realitatea. Din acest motiv, trebuie să dai dovadă de autenticitate indiferent de circumstanţe, să nu le arăţi o faţă a ta care nu corespunde cu cine eşti tu cu adevărat. Altfel, această strategie se întoarce împotriva ta.

HOROSCOP 30 ianuarie - Peşti

Cu Mercur retrograd în casa subconştientului din horoscopul tău general, este de aşteptat să te surprinzi mai des decât de obicei gândindu-te la trecut, la situaţii şi persoane care nu mai fac parte din peisajul actual. În cazul altor nativi(e), s-ar putea ca ceva de odinioară să revină în viaţa lor, fie că-i vorba de nişte circumstanţe ori de nişte oameni. În ambele situaţii, trebuie să te gândeşti cum procesezi aceste incursiuni/ invadări ale trecutului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici