HOROSCOP 30 noiembrie 2021. Probleme ignorate se întorc împotriva acestor zodii. Trebuie să ia deciziile de care se temeau

Luna din Balanţă aderă azi la un trigon armonios cu Saturn din Vărsător şi la un careu tensionat cu Pluto din Capricorn. În afară de Balanţe, care se bucură de un început de zi bun, restul zodiilor Cardinale (Berbec, Rac, Capricorn) se întâlnesc cu probleme pe care le evitau de mult.

8603 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 30 noiembrie 2021. Probleme ignorate se întorc împotriva acestor zodii. Trebuie să ia deciziile de care se temeau

HOROSCOP 30 noiembrie 2021 - Berbec 

Dacă te-ai întâlnit cu o situaţie mai grea în plan profesional sau în raport cu superiorii, s-ar putea ca printr-un dialog diplomat să o depăşeşti cu succes. Sau poate că pune cineva o vorbă bună pentru tine şi te ajută să fii văzut(ă) într-o lumină mai bună. Pe de altă parte, acest lucru nu rezolvă o problemă recurentă cu care te confrunţi în plan profesional. Este nevoie de eforturi susţinute pentru a putea trece peste ea, motiv pentru care trebuie să analizezi cu atenţie lucrurile şi să vezi ce este de făcut pentru a trece cu totul peste această provocare.

HOROSCOP 30 noiembrie 2021 - Taur 

În plan profesional, ai parte azi de o zi bună, care îţi permite să rezolvi o problemă pe care nu credeai că o vei soluţiona prea curând. Rămân, însă, alte situaţii complicate la locul de muncă, pentru care trebuie să îţi faci un plan bine pus la punct. Aceste provocări îţi supun unui test abilităţile de lucru şi experienţa profesională, iar dacă nu îţi conturezi o strategie complexă, există riscul să persiste şi să se complice şi mai mult. Încearcă să vezi dacă nu cumva ar necesita să ceri sfatul unor persoane care sunt de mai mult timp în branşă.

HOROSCOP 30 noiembrie 2021 - Gemeni 

În prima parte a zilei, eşti într-o stare de spirit bună, iar acest lucru se vede din faptul că interacţionezi bine cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Există, bineînţeles, diferenţe de viziune între tine şi ei, dar acest lucru nu te împiedică să te înţelegi cu ei şi să vă bucuraţi de momentele petrecute împreună. S-ar putea, însă, ca, pe parcursul zilei, să se strice ceva, să ajungeţi la un impas. Poate că insişti prea mult cu unele lucruri sau poate că ceea ce îşi doresc ei nu îţi face ţie bine sau trece peste unele principii personale.

HOROSCOP 30 noiembrie 2021 - Rac 

Ai trecut printr-o perioadă tensionată în raport cu familia, dar pare că lucrurile au început să reintre pe făgaşul normal. S-ar putea, totuşi, să fie vorba doar de o acalmie, de o aparentă rezolvare a problemelor cu care v-aţi confruntat în trecut. Acest lucru devine cu atât mai evident în a doua parte a zilei, când tu şi partenerul nu păreţi să ajungeţi nicicum la o strategie comună în ceea ce priveşte o situaţie de ordin casnic şi/ sau domestic. Această situaţie ar trebui să îţi dea de gândit şi să te ambiţioneze să găseşti o rezolvare mai de durată.

HOROSCOP 30 noiembrie 2021 - Leu 

În ciuda diferenţelor de personalitate şi/ sau de viziune între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau în raport cu cei cu care lucrezi, comunicaţi pe aceeaşi limbă şi reuşiţi să stabiliţi un dialog eficient pe temele cele mai importante ale zilei. În raport cu colegii, s-ar putea să se revină, însă, la o atmosferă tensionată cândva după orele prânzului, mai ales dacă activaţi într-un proiect comun, care necesită să fiţi pe aceeaşi lungime de undă în privinţa unor aspecte mai complexe ale problemelor cu care vă confruntaţi. Încearcă să te concentrezi pe găsirea unei soluţii şi nu pe diferenţe.

HOROSCOP 30 noiembrie 2021 - Fecioară 

În prima parte a acestei zile, s-ar putea să te întâlneşti cu o oportunitate de suplimentare a veniturilor, cel mai probabil în afara locului de muncă. În unele cazuri, s-ar putea să se contureze în acelaşi domeniu de activitate, iar în altele, ar putea fi vorba despre un comision sau o activitate într-un alt sector, cu care nativii(ele) acestui semn cochetează doar uneori. Vestea proastă este că nu vei simţi prea mult diferenţa la buzunar, fie pentru că eşti în postura de a trebui să cumperi un cadou, fie pentru că tu eşti cel(a) care cedează în faţa unei ispite.

HOROSCOP 30 noiembrie 2021 - Balanţă 

Eşti în relaţii bune astăzi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Prezenţa lor îţi dă o stare de spirit bună şi sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Pe de altă parte, în raport cu persoanele din familie de care te desparte o generaţie sau mai multe ori cu care nu prea ai lucruri în comun, lucrurile nu stau chiar atât de bine. Mai exact, ies la înaintare azi doar diferenele de personalitate şi/ sau de viziune între tine şi ei, ceea ce vă împiedică să comunicaţi deschis şi să atacaţi acele probleme recurente mari care există între voi.

HOROSCOP 30 noiembrie 2021 - Scorpion  

Cu familia te înţelegi aproape instinctiv, fără să ai nevoie de prea multe cuvinte. Ştii ce gândesc şi ei te citesc la fel de bine, ceea ce nu lasă loc de greşeală în comunicare ori de neînţelegeri, cel puţin astăzi. Nu acelaşi lucru se poate spune despre felul în care interacţionezi cu alte persoane din anturajul tău. În raport cu alte persoane, trebuie să te asiguri că nu eşti prost înţeles(asă), că explici de mai multe ori lucruri care ar putea fi interpretate greşit. În caz contrar, vei avea mult de pierdut, inclusiv în ceea ce priveşte calitatea unor relaţii.

HOROSCOP 30 noiembrie 2021 - Săgetător 

Comunici bine cu prietenii, dar şi cu persoanele cu care derulezi proiecte în colaborare în această perioadă. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, vă animaţi şi vă ambiţionaţi unii pe ceilalţi, iar ori de câte ori vă întâlniţi, se organizează brainstorming-uri ad hoc, de unde vă alegeţi cu idei extraordinare. Pe de altă parte, nu este o idee prea bună să discutaţi despre bani, căci există riscul să vă impulsionaţi unul pe celălalt către unele decizii nu tocmai inspirate. Notează mental ce ţi se spune, dar fă o alegere doar după ce le cântăreşti acasă, în linişte, fără presiunea grupului.

HOROSCOP 30 noiembrie 2021 - Capricorn  

S-ar putea să te întâlneşti astăzi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor. În cele mai multe cazuri, s-ar putea să fie vorba de un proiect suplimentar la locul de muncă sau de ceva în domeniul principal de activitate al nativilor(elor) din acest semn. Înainte de a-i da curs, trebuie să te gândeşti bine la responsabilităţile pe care le implică, dar şi la aşteptările pe care le au superiorii în privinţa ta sau cei pentru care realizezi acest proiect. Trebuie să îţi asumi faptul că o şansă ca aceasta vine cu un bagaj, pe care trebuie să îl poţi duce.

HOROSCOP 30 noiembrie 2021 - Vărsător 

În prima parte, eşti într-o stare foarte bună de spirit. Chiar şi atunci când lucrurile nu par să meargă aşa cum îţi doreşti, reuşeşti să vezi partea plină a paharului şi să nu renunţi la speranţele tale cu privire la viitor. Optimismul tău s-ar putea, totuşi, să descrească în intensitate până la finalul zilei, ba chiar să o iei pe o pantă descendentă. Nu este exclus ca acest lucru să se datoreze şi altor întâmplări mai puţin fericite de peste zi, care-ţi exacerbează starea. Încearcă să nu te laşi pradă pesimismului şi să nu îţi pierzi alonja bună de dimineaţă.

HOROSCOP 30 noiembrie 2021 - Peşti

Eşti foarte bine conectat(ă) azi la vocea interioară, iar acest lucru se vede din încrederea de sine de care dai dovadă. Nu faci exces de jovialitate, ai o atitudine rezervată mai degrabă, dar ştii că intuiţia ta nu greşeşte. Printre mesajele pe care ţi le transmite, este acela că o relaţie importantă, de prietenie, profesională sau de cuplu, ori un proiect în care ţi-ai pus speranţe nu merge aşa cum trebuie. Primul instinct este acela de a începe să îţi faci griji, dar dacă eşti atent(ă) la mesajele din interior, vei realiza ceea ce se întâmplă şi ce trebuie făcut.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici