HOROSCOP 31 ianuarie – Unele probleme ignorate ies la suprafaţă. Rezolvarea lor nu mai suportă amânare

De dimineaţă, Luna face o conjuncţie cu Marte în Gemeni. Zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) s-ar putea confrunta cu unele probleme care trenau de mai multă vreme.

24004 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 31 ianuarie – Unele probleme ignorate ies la suprafaţă. Rezolvarea lor nu mai suportă amânare

HOROSCOP 31 ianuarie – Unele probleme ignorate ies la suprafaţă. Rezolvarea lor nu mai suportă amânare

HOROSCOP 31 ianuarie – Berbec

 
În prima parte a acestei zile, Luna realizează o conjuncţie cu Marte în casa comunicării din astrograma ta solară, astfel că s-ar putea să ai de-a face cu unele tensiuni în raport cu unii interlocutori de astăzi. Dacă ţi se pare că ceva din ceea ce ai spus riscă să fie interpretat greşit, oferă lămuriri chiar şi atunci când ele nu îţi sunt solicitate. În plus, ar putea ajuta dacă încerci să te deschizi unor puncte de vedere noi. S-ar putea să ţii destul de mult la unele perspective personale, dar cu siguranţă vei avea de câştigat dacă eşti mai flexibil(ă).
 

HOROSCOP 31 ianuarie – Taur 

În prima jumătate a acestei zilei, Luna face o conjuncţie cu Marte în casa banilor din horoscopul tău solar, astfel că s-ar putea să apară unele dificultăţi de ordin financiar. Poate că este vorba de faptul că întârzie virarea unor sume ori poate că unele profituri nu se văd la orizont când te aşteptai. Oricare ar fi situaţia, încearcă să menţii un control atent asupra acestui sector, să nu apelezi la extreme. Ar putea ajuta, de exemplu, dacă ai o listă de cumpărături pe care să te concentrezi şi care să te ajute să faci faţă tentaţiilor ce apar azi.
 

HOROSCOP 31 ianuarie – Gemeni 

În prima parte a zilei, Luna realizează o conjuncţie cu Marte în semnul naşterii tale, iar efectul acestui eveniment astral asupra ta este acela că îţi creează o stare de tensiune interioară pe care nu ţi-o explici prea uşor. Aşadar, s-ar putea să fie nevoie de eforturi conştiente din partea ta pentru a-ţi descoperi calmul. De asemenea, caută să nu laşi ca această stare să se răsfrângă asupra modului în care interacţionezi cu cei din jurul tău, căci s-ar putea ajunge la tensiuni în raport cu ei cu toate că nu ţi-au dat motive reale pentru a-ţi ieşi din fire.
 

HOROSCOP 31 ianuarie – Rac 

De dimineaţă, Luna perfectează cu Marte o conjuncţie în casa subconştientului din astrograma ta solară, astfel că s-ar putea să te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care se confruntă cu un zbucium interior greu de desluşit. Încearcă să nu te laşi pradă lui, ci să vezi partea bună a lucrurilor. În anumite cazuri, s-ar putea ca o relaţie sau o situaţie persistentă să fie cea care îţi generează aceste stări. Aşadar, încearcă să pui lucrurile în balanţă şi să-ţi dai seama dacă nu cumva ar fi oportun să pregăteşti terenul pentru un nou început în raport cu aceste chestiuni.
 

HOROSCOP 31 ianuarie – Leu 

În prima parte a zilei, conjuncţia Lunii cu Marte din casa proiectelor şi a vieţii sociale face să apară unele întârzieri la nivelul iniţiativelor tale curente, iar în alte cazuri, ar putea conduce la apariţia unor tensiuni mocnite în raport cu prietenii. Aşadar, trebuie să te lămureşti care este problema înainte de a acţiona, maia les dacă ai investit mult timp şi energie în aceste proiecte sau relaţii. S-ar putea să fie vorba doar despre ceva temporar care se poate rezolva cu ceva mai multă comunicare şi deschidere. Aşadar, caută să vezi cum stau lucrurile de fapt pe aceste planuri.
 

HOROSCOP 31 ianuarie – Fecioară

 
În prima parte a zilei, Luna realizează o conjuncţie cu Marte în casa carierei din horoscopul tău general, astfel că s-ar putea să ai parte de o dimineaţă cam stresantă la locul de muncă. Provocarea constă în faptul că poate fi destul de greu să îţi dai seama ce anume nu merge aşa cum ar fi trebuit. Poate că este vorba de o stare de nervozitate pe care o gestionezi mai greu sau poate că faci mai greu faţă stresului decât în alte situaţii. Încearcă să îţi găseşti calmul şi să îţi ierarhizezi priorităţile, maiales în privinţa anumitor sarcini urgente.
 

HOROSCOP 31 ianuarie – Balanţă 

De dimineaţă, Luna face o conjuncţie cu Marte în casa studiilor, a călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Aşadar, dacă ai programată o deplasare, nişte treburi birocratice sau trebuie să susţii un examen, există riscul ca lucrurile să nu meargă aşa cum te-ai aşteptat. Pe de altă parte, le vei găsi o rezolvare pe parcursul zilei, dacă încerci să vezi imaginea de ansamblu şi să te concentrezi pe ceea ce trebuie rezolvat urgent. S-ar putea ca unele lucruri să nu iasă fix aşa cum le-ai programat, dar într-un fel sau altul, dezodământul va fi unul care te avantajează totuşi.
 

HOROSCOP 31 ianuarie – Scorpion

 
În prima jumătate a acestei zilei, Luna realizează o conjuncţie cu Marte în casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta solară. Acest eveniment astral poate aduce neînţelegeri în raport cu partenerul şi/ sau colaboratorii în legătură cu destinaţia unor investiţii comune pe care le-aţi făcut deja sau le veţi face cândva curând. În acest context, trebuie să ai grijă să nu te laşi pradă orgoliului, mai ales dacă şi ceilalţi au personalităţi puternice. Lasă de la tine în anumite privinţe şi vei vedea că, în acest fel, vei descoperi că şi ceilalţi sunt dispuşi la o formă de compromis.
 

HOROSCOP 31 ianuarie – Săgetător 

În această dimineaţă, se perfectează o conjuncţie între Lună şi Marte în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, astfel că s-ar putea ca atmosfera între tine şi persoana iubită şi/ sau colaboratori să nu fie ceva mai armonioasă. Este greu de spus de unde se trag tensiunile, astfel că este nevoie să porţi o discuţie deschisă pentru a ajunge la rădăcina problemei. Poate că unele lucruri au rămas nespuse prea multă vreme, iar tensiunile care mocneau în subteran ies la suprafaţă pe marginea unui lucru pe care altfel l-ai fi trecut cu vederea. Încearcă să încurajezi la un dialog calm.
 

HOROSCOP 31 ianuarie – Capricorn

 
În prima parte a zilei, conjuncţie Lunii cu Marte din casa muncii şi a sănătăţii poate indica faptul că nivelul tău de energie şi de randament nu este cel mai grozav. Aşadar, poate că ar fi mai bine dacă ai lăsa unele sarcini complicate pe mâine, mai ales dacă unele eventuale erori ar risca să îţi dea bătăi de cap toată săptămâna. De asemenea, este foarte important să ai grijă cum îţi gestionezi energia, căci s-ar putea să fii predispus(ă) la situaţii în care o disipezi în mai multe direcţii şi nu te alegi cu mare lucru la finalul zilei.
 

HOROSCOP 31 ianuarie – Vărsător 

În această dimineaţă, se formează o conjuncţie între Lună şi Marte în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, astfel că riscă să apese o atmosferă destul de încărcată asupra voastră. În condiţiile acestea, încearcă să nu pui gaz pe foc, să lămureşti calm eventualele neînţelegeri care au apărut între voi. Ar putea ajuta, de asemenea, dacă încerci să nu laşi orgoliul să te conducă în astfel de situaţii. În caz contrar, s-ar putea ajunge la tensiuni destul de mari, la lucruri pe care poţi ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Dă dovadă de înţelegere.
 

HOROSCOP 31 ianuarie – Peşti

 
În prima parte a zilei, se creează o conjuncţie între Lună şi Marte în casa familiei din astrograma ta generală, astfel că există posibilitatea să nu ai parte de o atmosferă prea caldă acasă. Motivul din spatele acestei stări de fapt s-ar putea să nu fie prea clar, astfel că ţine numai de tine să preiei iniţiativa dialogului. Pe de altă parte, trebuie să îţi asumi faptul că s-ar putea să ţină de unele diferenţe de mentalitate în privinţa cărora nu prea poţi face mare lucru decât să le iei aşa cum sunt şi să le accepţi pe deplin.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici