HOROSCOP 31 MAI 2020: Zodiile de Pământ şi cele de Aer îşi reîncarcă total bateriile

În oferta astrală de azi avem doar aspecte armonioase: două de trigon între Luna din Fecioară şi Pluto, respectiv Jupiter retrograde din Capricorn şi încă o configuraţie de acest gen între Lună, care trece în Balanţă şi Saturn retrograd din Vărsător.

21366 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 31 MAI 2020: Zodiile de Pământ şi cele de Aer îşi reîncarcă total bateriile
Pe fundalul lor, zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) şi cele de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) îşi reîncarcă complet bateriile şi se bucură de un final de săptămână aşa cum şi-au propus.
 
HOROSCOP 31 MAI BERBEC
 
Dai dovadă şi astăzi de un nivel de productivitate foarte ridicat. Aşadar, cu toate că este duminică, s-ar putea să te îndeletniceşti astăzi cu tot felul de activităţi. Chiar şi astrele îţi recomandă acest lucru, ceea ce te ajută să îţi uşurezi cât de cât programul de săptămâna viitoare. Dar dacă nu ai planuri pe diseară, nu ar fi rău deloc să te gândeşti la ceva special pentru tine şi partener. V-ar prinde foarte bine.
 
HOROSCOP 31 MAI TAUR  
 
Eşti vivace şi binedispus(ă) în această dimineaţă, iar acest lucru se vede din modul în care interacţionezi cu persoana iubită şi/ sau copiii. Tocmai din acest motiv ar fi bine ca prima parte a zilei să v-o petreceţi împreună. Apoi, din motive obiective sau din raţiuni personale, vei alege cel mai probabil să te dedici unor treburi profesionale sau casnice. Ceva îţi spune că nu ar fi tocmai înţelept să le laşi pe săptămâna viitoare.
 
HOROSCOP 31 MAI GEMENI
 
Pe tine, te aşteaptă o dimineaţă armonioasă, în sensul că se risipeşte o bună parte din tensiunea resimţită de curând în raport cu unii membri ai familiei. Fă progrese în acest sens şi cultivă această atmosferă liniştită, în care se poate comunica paşnic şi fără să se pună presiune. În felul acesta, ziua se va termina într-o notă pozitivă, chiar mai bine decât ţi-ai imaginat. Nu trebuie decât să încurajezi la discuţii deschise, fără menajamente.
 
HOROSCOP 31 MAI RAC  
 
Cel mai probabil, îţi vei petrece această dimineaţă în familie, discutând unele chestiuni importante cu cei dragi şi dezbătând perspectiva unor investiţii. În a doua parte a zilei, vei alege poate să te dedici hobby-urilor tale şi nu ar fi rău să le împărtăşeşti şi celorlalţi din familie câte ceva din ele. Poate transformaţi unul dintre ele într-un obiceiu comun de duminică. În orice caz, cert este că ei te vor ajuta să-ţi încarci bateriile.
 
HOROSCOP 31 MAI LEU
 
În această dimineaţă, ar fi indicat să îţi faci timp pentru unele activităţi extraprofesionale, mai ales dacă îţi oferă posibilitatea să îţi suplimentezi bugetul pe săptămâna viitoare. Consultă-te şi cu apropiaţii, vezi ce părere au şi nu da cu piciorul acestor oportunităţi. Oricum nu-ţi vor răpi prea mult din timpul liber, semn că vei reuşi să mai strecori în program şi alte angajamente care îi vizează doar pe ei. Reuşeşti să le faci pe toate.
 
HOROSCOP 31 MAI FECIOARĂ  
 
Eşti într-o formă perfectă în această dimineaţă. Ai timp şi pentru tine, şi pentru cei dragi, iar acest lucru îţi conferă un tonus bun, pe care reuşeşti să îl menţii toată ziua. Dar cu toate că ţii la timpul tău liber şi ai vrea să profiţi la maximum de el, poate n-ar fi rău să te ocupi şi de alte activităţi care ţi-ar putea aduce nişte profituri de lângă veniturile tale obişnuite. Oportunităţi vor apărea.
 
HOROSCOP 31 MAI BALANŢĂ  
 
De regulă, eşti activ(ă) duminica şi ai tot felul de preocupări care te scot din casă, dar cel puţin în această dimineaţă, preferi să stai mai mult cu familia şi să te limitezi la activităţi care nu te obosesc prea tare. În felul acesta, reuşeşti să te odihneşti puţin şi să faci ceva special spre seară. O plimbare cu cei dragi îţi va prinde bine şi îţi va încărca bateriile cu totul. Fă-le această propunere.
 
HOROSCOP 31 MAI SCORPION  
 
În această dimineaţă, s-ar putea să ai în program unele angajamente sociale, care te aduc într-un fel sau altul mai aproape de prieteni. Îţi prinde bine să îţi reiei într-o anumită măsură viaţa socială şi să discuţi cu ei. Dar oricare ar fi programul tău pe astăzi, ţine cont că cina ar trebui luată în familie, în formaţie completă. Aceasta este recomandarea astrelor pentru o duminică perfectă şi vei vedea şi tu câtă dreptate au.
 
HOROSCOP 31 MAI SĂGETĂTOR 
 
Pe unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului, această dimineaţă îi/le surprinde ocupându-se de unele treburi pentru serviciu, fie pentru că au rămas restante de zilele trecute ori în scopul de a-şi mai elibera programul de săptămâna viitoare. În orice caz, cert este roadele financiare ale eforturilor de azi se vor vedea curând. Spre seară, s-ar putea întâlni cu un prieten, ceea ce îi/le ajută să se detensioneze şi să scape de tot stresul acumulat în ultimele zile.
 
HOROSCOP 31 MAI CAPRICORN 
 
Ai un tonus bun astăzi, mai ales la nivel mental şi nu pare deloc că ai trecut printr-o săptămână destul de agitată şi aglomerată. Dacă nu ţi-ai făcut planuri pe dimineaţa aceasta, nu ar fi rău să iei în calcul o ieşire în natură. Spre seară, s-ar putea să fie nevoie să te ocupi de unele urgenţe la serviciu. Ce-i drept, nu te entuziasmează deloc acest lucru, dar asemenea eforturi vor şi remunerate mai târziu.
 
HOROSCOP 31 MAI VĂRSĂTOR
 
Resimţi destul de puternic oboseala acumulată peste săptămână, dar în acelaşi timp, eşti mulţumit(ă) de ceea ce ai reuşit să realizezi, fapt care te ajută să treci cu vederea peste neajunsurile nopţilor în care nu te-ai odihnit prea puţin. În plus, astrele recomandă odihna activă, în sensul că ţi-ar prinde mai bine o plimbare în aer liber decât o dup-amiază de lâncezit pe canapea în faţa televizorului. Fă-le celor dragi o invitaţie în acest sens.
 
HOROSCOP 31 MAI PEŞTI  
 
Dimineaţa te găseşte într-o formă bună şi profiţi de această oportunitate pentru a sta mai mult cu partenerul. Lucrurile reintră încetul cu încetul pe făgaşul normal, ceea că vă permite să discutaţi planuri de viitor şi proiecte. Încercaţi să le ajustaţi pe cele mai vechi, iar în creionarea celor noi, ţineţi cont de situaţia actuală. Pe seară însă, îţi va fi mai greu să ignori oboseala acumulată peste săptămână. Asigură-te că-ţi faci timp de odihnă.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici