HOROSCOP 4 august. Planurile acestor zodii sunt pe cale să eşueze. Unele veşti le şochează

Mercur din Leu îi lansează azi un careu tensionat lui Uranus din Taur, ceea ce face ca zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) să primească unele veşti care le scot din zona de confort.

25607 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 4 august. Planurile acestor zodii sunt pe cale să eşueze. Unele veşti le şochează

HOROSCOP 4 august 2021

HOROSCOP 4 august 2021 - Berbec

Trebuie să ai grijă astăzi la cheltuielile la care te înhami. S-ar putea să nici nu îţi dai seama câte de mari sunt raportat la bugetul pe care îl ai pentru aceste zile până când nu este prea târziu. Aşadar, gândeşte-te bine înainte să te abaţi de la lista de cumpărături de bază. În cazul în care este vorba de un cadou pentru aniversarea cuiva drag, încearcă să mizezi pe ceva care i-ar fi de folos mai degrabă decât pe un lucru care doar epatează. În felul acesta, nu vei devia mult de la cheltuielile pe care ţi le-ai propus.

HOROSCOP 4 august 2021 - Taur

Ceva din comportamentul celor dragi s-ar putea să te scoată astăzi din sărite. Nu eşti genul de persoană care să se enerveze din orice, dar dacă au persistat în a face un lucru care te-a deranjat prea mult timp, este posibil ca astăzi să îţi ieşi din fire. Pe de altă parte, nu rezolvi nimic dacă ridici tonul. Tot mai bine face comunicarea în acest caz, deci caută să le spui pe un ton calm ce anume te-a deranjat la atitudinea lor. S-ar putea să observi că la mijloc nu a fost altceva decât o neînţelegere care a generat probleme.

HOROSCOP 4 august 2021 - Gemeni

S-ar putea să apară azi unele veşti care riscă să te întristeze. Ar putea fi vorba despre o convorbire telefonică ce te pune pe gânduri ori un mesaj sau un e-mail. Dar înainte să începi să îţi faci griji, încearcă să vezi dacă lucrurile stau chiar aşa cum ţi-au fost descrise. Este posibil ca unele aspecte să fi fost exagerate, motiv pentru care rişti să-ţi faci probleme inutil. De asemenea, s-ar putea să te ajute să vorbeşti cu cineva care a trecut printr-un eveniment similar. S-ar putea să aibă nişte sfaturi bune de dat pentru problema pe care o ai.

HOROSCOP 4 august 2021 - Rac  

Nu este cea mai bună zi în care să faci investiţii în planuri de viitor sau proiecte de grup. Există riscul să nu se amortizeze în timpul pe care l-ai preconizat sau poate că apar alte probleme pe care nu le-ai luat în considerare, dar care au un efect negativ asupra capacităţii sale de a extrage profiturile scontate. Aşadar, s-ar putea să fie o idee mai bună să aştepţi, să recalculezi riscurile la care te expui, astfel încât să nu fie prea devreme pentru un transfer de capital. De asemenea, nu te baza exclusiv pe sfaturile primite din partea prietenilor.

HOROSCOP 4 august 2021 - Leu  

S-ar putea ca un aspect al comportamentului tău să nu fie unul care să te ajute prea mult în plan profesional. Sau poate că riscă să îţi aducă deservicii mai mari decât te-ai fi aşteptat. Fie că îţi afectează relaţia cu şefii sau capacitatea de a te dedica aşa cum se cuvine sarcinilor de care te ocupi, este clar că nu are efectul dori pe acest plan. Aşadar, încearcă să vezi când se manifestă şi de unde ţi se trage, astfel încât să îl corectezi la timp şi să nu se ajungă la situaţii care nu se mai pot corecta.

HOROSCOP 4 august 2021 - Fecioară

Este posibil ca astăzi să nu fii în cea mai bună stare de spirit a ta, lucru care se datorează mai ales unor revelaţii cu privire la unele situaţii actuale. Poate că sunt mai neplăcute decât te-ai fi aşteptat sau este mai greu să le repari decât a părut la început. În orice caz, cert este că nu păşeşti cu dreptul în procesul de remediere cu o dispoziţie ca aceasta. Ai nevoie de o mentalitate de învingător(oare), care să te ajute să vezi soluţii acolo unde ele sunt greu de găsit. În caz contrar, oportunităţile vor trece pe lângă tine.

HOROSCOP 4 august 2021 - Balanţă

S-ar putea să intervină azi unele probleme la nivelul unor proiecte de care te ocupi, într-o relaţie de prietenie sau sentimentală. Lucrurile stagnează sau chiar par să involueze, iar tensiunea este la cote foarte ridicate. O soluţie în acest caz ar fi aceea de a încerca să comunici cu persoanele care sunt direct influenţate de această situaţie. Nu va fi uşor să se renunţe la orgolii pentru a se găsi o soluţie viabilă, dar într-un final, vor înţelege şi ele că va trebui să faceţi repede ceva în acest sens. În caz contrar, problemele se pot agrava şi mai mult.

HOROSCOP 4 august 2021 - Scorpion

Este posibil să intervină azi probleme de comunicare între tine şi superiori şi/ sau unii colegi de serviciu care au un alt statut în cadrul locului de muncă. Poate că problema o constituie faptul că se abuzează de autoritate, că nu eşti consultat(ă) în unele privinţe în care ar trebui să ţi se ceară punctul de vedere. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de cariera ta sau a partenerului care poate ajunge să se interpună între voi, cel mai probabil din cauza faptului că se aduc în cuplu comportamente de la serviciu, ceea ce are un efect negativ.

HOROSCOP 4 august 2021 - Săgetător  

Din punct de vedere profesional, nu se întrevede azi o zi prea grozavă. Termenele-limită pe care le ai la dispoziţie sunt scurte şi trebuie să găseşti cea mai bună soluţie pentru a te motiva să te pui la treabă imediat. Dat fiind că nivelul de stres este şi aşa ridicat, nici nu este de mirare că faci şi mai greu faţă dacă apar urgenţe sau alte sarcini care nu erau în agenda ta pe astăzi. În orice caz, cel mai bun lucru pe care îl poţi face acum este să-ţi setezi priorităţi şi să te ţii de ele orice-ar fi.

HOROSCOP 4 august 2021 - Capricorn

Apar azi tensiuni destul de mari între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii. Poate că ceea ce îşi doreşte unul din voi nu este şi ceea ce vor ceilalţi. În alte cazuri, ar putea fi vorba, mai degrabă, despre probleme în viaţa sentimentală, care indică faptul că relaţia de cuplu a devenit nesănătoasă în anumite privinţe. Aşadar, dacă eşti la început cu persoana iubită sau sunteţi împreună de ceva vreme, încearcă să vezi cum te face să te simţi cel drag şi dacă este cazul, discutaţi despre lucrurile care s-au degradat în ultima vreme şi vă afectează acum.

HOROSCOP 4 august 2021 - Vărsător

Nici pentru tine nu se arată o zi prea grozavă pe plan familiar. S-ar putea să apară, între tine şi partenerul de viaţă, discuţii în contradictoriu cu privire la unele chestiuni de ordin domestic sau casnic sau poate că acestea îi implică pe cel drag şi membrii familiei. Oricare ar fi situaţia, este clar că nu se pot pune aceste subiecte în aşteptare, dar dacă spiritele nu se calmează, va fi greu să ajungeţi la o soluţie fără un dialog calm. Aşadar, o măsură foarte bună ar fi aceea de a propune căi de rezolvare şi să le dezbateţi împreună.

HOROSCOP 4 august 2021 - Peşti

Intervin astăzi unele probleme de comunicare între tine şi colegii de muncă, iar efectele lor sunt cu atât mai vizibile dacă lucraţi la acelaşi proiect. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea ca dificultăţile să apară la nivelul aparaturii de la birou sau al unor programe pe care le utilizezi. Oricare ar fi situaţia, se produc nişte dereglaje în ceea ce priveşte ritmul de muncă, pe care trebuie să le ajustezi din mers. Încearcă să laşi orgoliul la o parte şi dacă este nevoie să ceri ajutor cuiva, fă acest lucru înainte ca problemele să devină şi mai serioase.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici