HOROSCOP 4 decembrie: Anumite zodii sunt asaltate azi din toate părţile. Doar una face faţă cu brio asediului

  • În prima parte a zilei, Luna din Rac aderă la nu mai puţin de trei opoziţii cu Pluto, Jupiter şi Saturn din Capricorn, ceea ce pune zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) în ipostaze dificile, în care trebuie să ia decizii grele.
  • Spre seară însă, Luna intră în Leu, de unde formează un trigon armonios cu Mercur din Săgetător.
  • Asta va conduce la idei inspirate şi dialoguri inspiraţionale pentru zodiile de Fox (Berbec, Leu, Săgetător).
18660 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 4 decembrie: Anumite zodii sunt asaltate azi din toate părţile. Doar una face faţă cu brio asediului

HOROSCOP 4 decembrie Berbec

S-ar putea să îţi fie dificil astăzi să păstrezi un echilibru între viaţa de familie şi cea profesională. În ceea ce te priveşte, aşteptările sunt mari pe ambele planuri şi trebuie să găseşti o metodă de a te împărţi între cele două domenii, de a investi energie şi timp în egală măsură pe ambele planuri. În viaţa sentimentală însă, lucrurile merg bine, mai ales în a doua parte a zilei. Dacă timpul liber îţi permite, foloseşte-te de el pentru a face o ieşire în natură alături de partenerul de viaţă şi/ sau de copii. Vă va prinde bine aerul curat.

HOROSCOP 4 decembrie Taur

Apar astăzi motive de polemică între tine şi interlocutorii tăi. Din acest motiv, nu este prea bine să desfăşori azi negocieri, să ai parte de întâlniri de afaceri sau discuţii cu miză pe termen lung. Din cauza aspectelor astrale ale zilei, ţi-ar putea fi greu să îţi când să laşi de la tine şi pe ce temă. În planul vieţii de familie, ai parte însă de armonie şi bună înţelegere. Planează şi asupra acestui domeniu de viaţă o umbră de tensiune, dar ştii că dacă eviţi anumite subiecte de discuţie, vei reuşi să nu conduci la un conflict cu familia.

HOROSCOP 4 decembrie Gemeni 

La nivel financiar, prima parte a acestei zile nu aduce prea multe veşti bune. S-ar putea să ai de-a face cu cheltuieli pe care nu aveai cum să le anticipezi sau pe care nu ai reuşit să le intuieşti mai din timp. Din acest motiv, este nevoie de prezenţă de spirit pentru a salva orice se poate salva în condiţiile date. În a doua jumătate a zilei, comunici însă bine cu cei din jurul tău, iar asta îţi mai ia mintea de la ce s-a întâmplat în domeniul financiar. De asemenea, s-ar putea să afli de oportunităţi de colaborare lucrative.

HOROSCOP 4 decembrie Rac

S-ar putea contura astăzi nişte tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Caută totuşi să dai dovadă de înţelegere, să afişezi mai multă diplomaţie în astfel de contexte. Pe termen lung, contează foarte mult cum gestionezi astfel de momente, ce faci pentru a nu le lăsa să escaladeze. Dacă reuşeşti să eviţi un conflict la serviciu, astrele te vor recompensa cu o oportunitate financiară pe care ar fi bine să nu o ratezi. Poate nu va fi vorba de o sumă mare, dar te va ajuta cu siguranţă să susţii unele cheltuieli.

HOROSCOP 4 decembrie Leu

La serviciu, te aşteaptă azi o zi destul de complicată, plină şi solicitantă. Stresul este la cote mari şi trebuie să ai grijă cum îl gestionezi, mai ales dacă tinde să îţi afecteze nivelul de productivitate şi capacitatea de concentrare în a prima parte a acestei zile. De dup-amiază încolo, apar însă şi veştile bune din partea astrelor. Deşi ai avut parte de o dimineaţă mai agitată, buna dispoziţie nu te-a părăsit şi ai parte de energie, astfel încât să poţi duce la bun sfârşit planurile pe care ţi le-ai făcut pentru tine sau alături de partener şi/ sau copii.

HOROSCOP 4 decembrie Fecioară

Din pricina contextului astral şi a circumstanţelor actuale, ai putea avea astăzi tendinţa de a te concentra mai mult pe planurile tale pe termen lung, pe proiectele de grup, decât pe viaţa sentimentală şi preocupările tale din prezent. Este clar că ai nevoie de entuziasmul celor dintâi pentru a-ţi păstra optimismul, pentru a vedea dincolo de acasă perioadă neagră pe care o trăim cu toţii. Pe de altă parte, trebuie să nu uiţi de hobby-urile tale şi de planurile cu cei dragi, care te ancorează în prezent. Dup-amiază, se anunţă momente frumoase cu familia, deşi ai parte şi de nostalgie.

HOROSCOP 4 decembrie Balanţă

Nu este uşor azi să menţii un echilibru între viaţa de familie şi cea profesională, mai ales dacă ambele solicită de la tine resurse emoţionale, de timp şi mentale de care poate nu dispui la un nivel ridicat. În schimb însă, prietenii şi/ sau proiectele pe care le derulezi pe termen lung te umplu de energie şi entuziasm. Prin intermediul lor, găseşi o portiţă de scăpare din cotidian şi reuşeşti să te aduni pentru a te concentra pe altceva, pe ceva mai apropiat de viziunile şi idealurile tale. Dar caută totuşi să răspunzi şi nevoilor de la muncă/ din familie.

HOROSCOP 4 decembrie Scorpion

Ar putea fi greu să îţi dai seama azi care este limita între agresivitate şi asertivitate, când mergi prea departe în a convinge pe cineva de ceva şi când ar fi bine să te opreşti din argumenta. În felul acesta, unele contexte de comunicare ar putea degenera, cu toate că aveau potenţialul de a evolua în bine dacă nu se întreceau unele limite. În planul muncii, se arată însă o dup-amiază bună, care vine la pachet cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii. Ai grijă însă că ele vin prin intermediul discuţiilor de dimineaţă.

HOROSCOP 4 decembrie Săgetător

În plan financiar, nu se întrevede o zi prea bună pentru tine sau mai bine spus o dimineaţă prea bună. Te apropii destul de mult de riscul unei pagube sau al unor plăţi ori achiziţii care îţi pun bugetul de sfârşit de săptămână în pericol, fără să mai poţi face mare lucru în ceea ce îl priveşte. Pe de altă parte, dup-amiază pare că ţi se întoarce norocul. A doua parte a zilei te găseşti binedispus(ă), cel mai probabil graţie timpului pe care îl aloci hobby-urilor sau momentelor cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Ei te repun pe picioare.

HOROSCOP 4 decembrie Capricorn

S-ar putea să apară azi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care derulezi activităţi pe plan profesional. Este greu de spus cu exactitate din ce cauză apar, dar cert este că afectează armonia dintre voi şi capacitatea de a conlucra la un nivel suficient de bun. În familie în schimb, te bucuri de bună înţelegere şi găseşti persoane dispuse să te concilieze să treci mai uşor peste această zi sau chiar să repui lucrurile în ordine pe planul muncii sau în cuplu. Aşadar, nu te da în lături să vorbeşti despre ce se întâmplă azi.

HOROSCOP 4 decembrie Vărsător

În planul muncii, se întrevede azi o zi dificilă, cu tot felul de provocări. Ai parte de sarcini de serviciu care îţi pun răbdarea şi experienţa de lucru la încercare, care te obligă să găseşti soluţii alternative pentru probleme cu care te-ai confruntat şi în trecut sau cu care nu te-ai mai întâlni până acum. În a doua parte a zilei, vine vremea să te concentrezi pe alte domenii de viaţă, să investeşti ceva mai mult timp în planurile tale de viitor şi în viaţa socială, mai ales dacă reţeaua ta de cunoscuţi şi amici este implicată în proiectele tale.

HOROSCOP 4 decembrie Peşti

Poate fi greu pentru tine astăzi să găseşti un echilibru între viaţa sentimentală şi cea socială, între preocupările de moment şi planurile de viitor. Acest lucru s-ar putea să aibă legătură cu faptul că ţi-a scăzut entuziasmul pentru cele din urmă, că circumstanţele actuale nu îţi permit să te vezi cu prietenii ca pe vremuri sau să faci progresele dorite în cazul proiectelor pe care urmează să le implementezi sau pe care le ai pe rol. Dup-amiază însă, apar oportunităţi financiare care te provoacă să fii bine ancorat(ă) în prezent, să găseşti metode de a le fructifica la nivel maxim.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici