HOROSCOP 4 ianuarie 2021. Aceste zodii încep anul cu spor. Alte semne sunt predispuse la neînţelegeri

La începutul primei săptămâni a lui 2021, Luna din Fecioară aderă la două aspecte tensionate – o opoziţie cu Neptun din Peşti şi un careu cu Venus din Săgetător, care predispun zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) la confuzii şi neînţelegeri – şi la alte două aspecte armonioase – de trigon cu Mercur şi Pluto din Capricorn, care le asigură o productivitate de invidiat semnelor de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn).

14263 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 4 ianuarie 2021. Aceste zodii încep anul cu spor. Alte semne sunt predispuse la neînţelegeri

HOROSCOP 4 ianuarie. Aceste zodii încep anul cu spor. Alte semne sunt predispuse la neînţelegeri

HOROSCOP 4 ianuarie - Berbec 

 
Se anunţă azi o zi propice pentru a discuta cu prietenii, colaboratorii sau susţinători idei de business sau proiecte avute deja în desfăşurare, cu atât mai mult dacă întâmpinaţi unele probleme, dacă eşti indecis(ă) cu privire la cea mai bună strategie de a aborda o situaţie mai complicată. Orice brainstorming pe care îl ai astăzi cu ei poate conduce la adevărate revelaţii, care te vor ajuta să reduci din timpul şi energia pe care ar trebui să le investeşti altfel în rezolvarea impaului apărut. Pregăteşte-te însă şi pentru eventuale critici, dar ţine minte că au rol constructiv, nu unul descurajator.
 

HOROSCOP 4 ianuarie - Taur 

 
  Ai mult spor astăzi la serviciu, iar productivitatea şi randamentul de care dai dovadă s-ar putea să te surprindă până şi pe tine. Din acest motiv, trebuie să fructifici la maximum contextul astral al zilei, să te asiguri că obţii rezultate care atrag atenţie pozitivă asupra ta. În plan profesional, eşti într-un moment care trebuie să te afirmi, să arăţi că poţi mai mult. Dacă-ţi joci cărţile bine, s-ar putea să te poziţionezi pe o curbă ascendentă, care te aduce mai aproape de obiectivele tale în acest sector. Dă dovadă de prezenţă de spirirt, mai ales dacă apar oportunităţi inedite.
 
 

HOROSCOP 4 ianuarie Gemeni 

Eşti inspirat(ă) şi creativ(ă) astăzi, ceea ce denotă faptul că vei încerca să găseşti soluţii originale la situaţiile cu care te întâlneşti, atât în viaţa privată, cât şi la locul de muncă. Există însă riscul să nu te mobilizezi la fel de bine atunci când vine vorba de sarcini de lucru repetitive, care implică să urmezi protocoale, care nu îţi dau mână liberă să acţionezi inventiv. De asemenea, s-ar putea să apară şi momente în care ţi-e greu să dai dovadă de seriozitate, cu toate că ar fi nevoie. Analizează contextele cu care ai de-a face şi adaptează-ţi puţin abordarea.
 
 

HOROSCOP 4 ianuarie -Rac

  În cazul tău, se arată o zi bună să discuţi cu familia oportunităţi comune de investiţie. De asemenea, se anunţă veşti bune pentru nativii(ele) care sunt implicaţi(te) în litigii legate de o moştenire sau de o proprietate. Per ansamblu însă, te aşteaptă o zi productivă în plan familial, care va conduce la unele concluzii satisfăcătoare cu privire la situaţii care vă afectează în egală măsură. Este posibil totuşi să apară discuţii aprinse, dar nu există indicii că ar putea fi vorba de ceva serios. Până la urmă, ştiţi că este nevoie de unele compromisuri pentru a ajunge la un rezultat.

 

HOROSCOP 4 ianuarie - Leu 

 
Comunicarea este punctul tău forte astăzi, atât în plan personal, cât şi la nivel profesional. Te faci corect înţeles(asă) de cei din jur, ai argumente puternice şi obţii, cu mici excepţii, cam tot ceea ce ţi-ai propus de pe urma negocierilor şi/ sau a discuţiilor pe care le porţi astăzi. Într-un context ca acesta, este favorizat debutul de colaborări sau parteneriate ori prelungirea lor. Termenii la care se ajunge îţi sunt favorabili şi ai o conexiune bună cu cei cu care vei lucra, ceea ce sporeşte şansele ca proiectele voastre să atingă obiectivele pe care vi le-aţi setat la început.
 

HOROSCOP 4 ianuarie - Fecioară 

 
Astăzi s-ar putea să apară unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor. Cel mai probabil, este vorba de nişte activităţi extraprofesionale, pe care le desfăşori fie în domeniul tău principal de lucru sau în alt sector de care eşti pasionat(ă). În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba mai degrabă de nişte oferte, de cheltuieli care se reduc sau se amortizează. Oricare ar fi situaţia, cert este că nu o duci rău din punct de vedere financiar, cu toate că ai aşteptări mai mari de la 2021 în ceea ce priveşte banii. Totuşi, se vede că ai început anul cu dreptul.
 

HOROSCOP 4 ianuarie - Balanţă

 
  Şi tu te numeri astăzi printre nativii(ele) care au nevoie ca interesul să le fie animat pentru a da dovadă de productivitate azi. Ai tendinţa să procrastinezi mai mult decât de obicei dacă eşti obligat(ă) de circumstanţe să asculţi indicaţiile cuiva sau să urmezi nişte paşi de la care nu te poţi abate. Încearcă să nu pierzi vremea azi, pentru a nu fi nevoit(ă) să stai peste program pentru a finaliza sarcinile zilei. Cu siguranţă există activităţi după programul de lucru care îţi stimulează creativitatea şi care-ţi dau şansa de a valorifica din plin spiritul inventiv pe care-l ai azi.
 

HOROSCOP 4 ianuarie - Scorpion 

 
Te încearcă azi un sentiment destul de puternic de nostalgie cu privire la momente de familie, rude sau amintiri din copilărie. Ori poate că te duce gândul la situaţii care îţi erau familiare, care îţi dădeau o senzaţie de siguranţă şi de care nu mai ai parte azi dintr-un motiv sau altul. Nu se poate spune că asta îţi afectează prea puternic starea de spirit, dar nici nu eşti în apele tale. Poate te-ar ajuta să vorbeşti cu cineva apropiat despre ceea ce simţi, mai ales dacă te pot ajuta într-un fel sau altul să navighezi mai uşor acest episod.
 

HOROSCOP 4 ianuarie - Săgetător

 
Te gândeşti astăzi cu speranţă şi optimism la viitor. Ce-i drept, ai toate motivele să te aştepţi la multe cu privire la proiectele pe care intenţionezi să le demarezi ori să extinzi pe parcursul acestui an. Din conversaţiile avute cu prietenii, colaboratorii şi/ sau finanţatorii şi din prisma veştilor pe care le-ai primit, eşti pe drumul cel bun şi s-ar putea să vezi cât de curând nişte progrese mai mari decât ai fi anticipat. În plus, ajută şi faptul că eşti deschis(ă) la feedback, la orice părere sau evaluare care te-ar putea ajuta să le perfectezi pe termen mai lung.
 

HOROSCOP 4 ianuarie - Capricorn 

 
Te afli azi printre nativii(ele) care s-ar putea întâlni cu oportunităţi de suplimentare a bugetului. Poate finalizezi mai repede un proiect ori îţi iei nişte sarcini extra la serviciu. Sau poate că ai făcut deja eforturi în această direcţie, iar astăzi afli că vei primi un bonus consistent la salariu. În cazul nativilor(elor) care s-au concentrat exclusiv pe acest aspect, cel financiar, nu este exclus să apară veşti bune cu privire la o mărire de salariu. Oricum evoluează lucrurile, este clar că nu o duci rău deloc pe acest plan şi că vei vedea, în curând, progrese şi mai mari.
 

HOROSCOP 4 ianuarie - Vărsător

 
Eşti într-o dispoziţie bună astăzi şi din câte se pare, vei reuşi să o capitalizezi în tot feluri de moduri. Poate reuşeşti să ocoleşti un proces birocratic la care te gândeai cu groază ori reuşeşti să promovezi un examen de care te temeai. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba despre reprogramarea unei călătorii ori despre unele discuţii fructuoase cu o persoană care te poate ajuta să accesezi nişte oportunităţi inedite. Este clar că ai o perspectivă clar asupra situaţiilor de faţă şi ştii cum să atragi şansa de partea ta, cum să te adaptezi oricăror circumstanţe apărute.
 

HOROSCOP 4 ianuarie - Peşti 

 
Aspectele astrale ale zilei îţi activeazi mai degrabă latura meditativă decât pe ceva extrovertă. Oricare ar fi planurile tale de azi, prefererinţele tale se îndreaptă în direcţia lecturii, a introspecţiei şi nu faci bine faţă stresului şi presiunii. Din acest motiv, poate ar fi mai bine să laşi mâine activităţile care te obligă să activezi în colaborare cu alte persoane, să dai dovadă de viteză de reacţie. Concentrează-te azi pe tine şi pe nevoile tale interioare. Vocea interioară îţi transmite mesaje importante şi trebuie să te conectezi la frecvenţa necesară pentru a le putea percepe, pentru a le înţelege corect.
 

HOROSCOP 4 ianuarie 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici