HOROSCOP 4 IUNIE 2020: Idei bune pentru zodiile de Foc şi Aer

Din oferta astrală a zilei, fac parte azi doar aspect armonioase. De exemplu, ziua începe pe fondul unui trigon favorabil între Luna din Scorpion şi Neptun din Peşti, care conferă creativitate şi un plus de intuiţie zodiilor de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti).

11647 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 4 IUNIE 2020: Idei bune pentru zodiile de Foc şi Aer
Apoi, ea aderă la două sextile cu Pluto şi Jupiter retrograde din Capricorn, oferind zodiilor de Apă, dar şi celor de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) o viziune empatică şi pragmatică totodată. Cele două categorii de zodii vor avea mult de câştigat dacă colaborează azi unele cu celelalte. Spre seară, Luna îşi ia rămas-bun de la Scorpion şi intră în Săgetător, de unde trimite tot un sextil, de astă data lui Saturn retrograd din Vărsător. Influenţa sa armonioasă face ca zodiilor de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător) şi de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) să le vină tot felul de idei bune, cu toate că s-au întâlnit cu unele lipsuri. Dacă muncesc împreună, se inspiră unele pe celelalte.
 
HOROSCOP 4 IUNIE BERBEC 
 
Joia aceasta te surprinde într-o pasă meditativă, care ar putea friza melancolia. Pe de altă parte, ţi-e destul de uşor să te mobilizezi, să găseşti resursele interioare de a înfrunta direct provocările acestei zile. Rezultatele pe care le obţii te încurajează să te perseverezi, să faci şi mai mulţi paşi în direcţia obiectivelor tale. Acest exerciţiu de motivaţie te ajută să îţi clarifici anumite aspecte, să rezolvi unele probleme funcţionăreşti sau de viziune care te-au făcut să baţi pasul pe loc. Unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului încep să se gândească deja la vară, la posibilitatea plănuirii concediului undeva departe, în natură.
 
HOROSCOP 4 IUNIE TAUR 
 
Comunici bine astăzi cu toţi cei cu care intri în contact, fie ei membri ai familei sau persoane cu care derulezi activităţi profesionale. Faptul că vă animă idealuri şi obiective similare ajută la coeziunea dintre voi şi vă sprijină să rezolvaţi împreună probleme birocratice sau alte chichiţe care vă ţin în loc aiurea. În felul acesta, influenţa ta la serviciu creşte, iar părerile tale vor avea o altă greutate în faţa superiorilor şi a colegilor de muncă. Dar nu lăsa ca acest lucru să afecteze raportul de forţe între voi. Ai putea risca să adopţi o atitudine condescendentă, prea autoritară.
 
HOROSCOP 4 IUNIE GEMENI 
 
Îţi găseşti uşor motivaţia de a te apuc astăzi de lucru sau stăpâneşti într-atât de bine subiectul sarcinilor care ţi-au fost delegate încât nu ţi-e deloc greu să te apuci de ele. Dai dovadă de un nivel ridicat de productivitate, iar rezultatul muncii tale se ridică fără probleme la nivelul aşteptărilor. În plus, comunici eficient cu cei din jur, fie că este vorba de persoana iubită ori de cei de la serviciu. Pe de altă parte, este important să te asiguri că toţi îşi cunosc responsabilităţi în cadrul proiectelor derulate în această perioadă. Astfel nu se nasc lupte pentru putere.
 
HOROSCOP 4 IUNIE RAC 
 
Eşti într-o dispoziţie bună astăzi şi se vede acest lucru din perspectiva pe care o ai şi din felul în care te comporţi. Această stare de spirit lucrează în favoarea ta pe mai multe fronturi, în sensul că îţi înlesneşte comunicarea cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii, care descoperă o faţetă a personalităţii tale cu care poate nu se întâlnesc atât de des. Cât priveşte sectorul profesional, de menţionat ar fi că dai dovadă de randament crescut pe seară. Dacă termini programul până atunci, profită de influenţa astrelor şi apucă-te de unele sarcini care era pe agenda de mâine.
 
HOROSCOP 4 IUNIE LEU 
 
Atmosfera de acasă ar putea fi atipică în această dimineaţă, în sensul că pare liniştită, dar s-ar putea să fie vorba doar de o acalmie, de pacea de dinaintea furtunii. Azi nu ar fi tocmai indicat să spui lucrurilor pe nume, deci încearcă să conservi starea de fapt. Ai putea, de exemplu, să te sugerezi celor dragi să vă ocupaţi împreună de unele treburi casnice, împărţindu-vă în mod egal sarcinile. În felul acesta, vă eliberaţi pe seară şi să puteţi suplimenta programul cu activităţi de familie sau cu preocupări personale de care altfel probabil nu aţi fi avut timpul necesar.
 
HOROSCOP 4 IUNIE FECIOARĂ 
 
Dedică-ţi dimineaţa discuţiilor importante pe care nu ai apucat să le porţi în ultima vreme. Ţine un pitch, ia cuvântul în şedinţă, cere o audienţă sau tratează subiectele fierbinţi de pe ordinea de zi cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, clienţii şi colaboratorii. Toate acestea întrevederi, indiferent de mijloacele prin care au loc, se finalizează în favoarea ta, dar cea mai mare rată de succes o ai în conversaţiile cu persoana iubită. Ajungeţi la un consens în privinţa unor chestiuni domestice, casnice sau locative care trenau de multă vreme şi în privinţa cărora v-aţi contrat destul de tare.
 
HOROSCOP 4 IUNIE BALANŢĂ 
 
Dimineaţa aduce veşti bune în plan financiar sub forma unor oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor. Unele din aceste sume vor merge, evident, către plata unor cheltuieli neaşteptate sau greu de amânat, dar altele ar putea fi investite în spaţiul locativ. Fie că alegi să amenajezi un colţ uitat al casei ori achiziţionezi un obiect electrocasnic care te scuteşte sau îţi uşurează munca în gospodărie, cert este că vei simţi diferenţa în stilul tău de viaţă aproape imediat. Şi cei dragi se vor arăta plăcut impresionaţi de iniţiativa, iar atitudinea lor pozitivă trădează această satisfacţie.
 
HOROSCOP 4 IUNIE SCORPION 
 
Eşti într-o formă excelentă astăzi, iar acest lucru s-ar putea datora mai multor motive; poate fi vorba de unele evenimente frumoase în viaţa sentimentală sau în relaţie cu copiii ori poate doar te entuziasmează apropierea weekend-ului. În orice caz, cert este că dispoziţia ta este la înălţime. Acest tonus îţi aduce o mulţime de beneficii astăzi, printre care se numără faptul că vorbeşti mai uşor cu partenerul şi cei mici. Faci apel poate la preocupările comune pentru a crea punţi de comunicare. Spre seară însă, poate ar fi bine să iei în calcul perspectiva unor achiziţii pentru spaţiul de locuit.
 
HOROSCOP 4 IUNIE SĂGETĂTOR  
 
Se simte că ai acumulat destul de multă oboseală în ultima vreme. Nu eşti complet extenuat(ă), dar pare să îţi lipsească totuşi efervescenţa cu care i-ai obişnuit pe toţi. Nu este de mirare aşadar că preferi să asculţi mai degrabă decât să vorbeşti, să observi mai mult decât să acţionezi. Această atitudine, deşi neobişnuită pentru tine, are însă şi avantaje, în sensul că s-ar putea să reperezi oportunităţi financiare pe care altfel le-ai fi pierdut din vedere foarte uşor. Iar câştigurile realizate ori şansele de câştig reperate te vor ajuta să îţi recapeţi suflul, să îţi îmbunătăţeşti starea de spirit.
 
HOROSCOP 4 IUNIE CAPRICORN  
 
Ziua are premise bune pentru tine, iar când te gândeşti la perspectivele actuale ale proiectelor tale ai şi mai multe motive să te entuziasmezi. Începi aşadar joia cu dreptul şi te poziţionezi fără prea multe dificultăţi pe traiectoria către succes. Ajută şi faptul că dai dovadă de o atitudine proactivă, că ţi-ai construit şi îţi cultivi imaginea de persoană profesionistă, pe care ceilalţi se pot baza. O astfel de abordare nu va întârzia să îţi aducă tot felul de recompense. Dacă eşti norocos(oasă), spre seară s-ar putea să te pomeneşti cu unele oportunităţi de câştig care te iau prin surprindere.
 
HOROSCOP 4 IUNIE VĂRSĂTOR 
 
Eforturile depuse în compania în care activezi sau în domeniul tău de activitate nu au fost trecute cu vederea. Primeşti un bonus pentru orele suplimentare efectuate, eşti recomandat(ă) pentru un proiect care îţi va aduce câştiguri suplimentare sau poate faci un pas important în direcţia unei măriri de salariu. Acest lucru te ajută să descoperi în tine resurse extra de mobilizare, cu toată oboseala şi stresul îşi spun cuvântul. Viitorul arată bine pentru tine, iar direcţia în care te îndrepţi te va duce acolo unde îţi doreşti. Pe o traiectorie la fel de bună intră şi planurile tale de viitor.
 
HOROSCOP 4 IUNIE PEŞTI
 
Eşti într-o dispoziţie bună astăzi, iar diferenţa o face mentalitatea ta de învingător(oare). Te concentrezi pe partea plină a paharului şi încerci să vezi cum ai putea transforma situaţiile potrivnice în oportunităţi de evoluţie pe plan personal şi profesional. De pe urma unei astfel de atitudini, au numai de câştigat proiectele în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le derulezi, iar planurile tale de viitor se conturează în termeni mai clari. În plus, ai încredere în tine şi reuşeşti să îţi canalizezi energia cu succes către ceea ce îţi doreşti să realizezi. Recompensele vor veni curând în direcţia ta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici