HOROSCOP 4 mai: Mercur intră în Gemeni. Veşti bune şi mai multă popularitate pentru aceste zodii

Mercur intră azi în domiciliul său diurn, Gemenii, pe care îl tranzitează în sens direct până pe 30 mai, când începe să retrogradeze. Zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) primesc veşti bune, sunt vorbăreţe şi fac progrese în relaţii.

28060 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 4 mai: Mercur intră în Gemeni. Veşti bune şi mai multă popularitate pentru aceste zodii

HOROSCOP 4 mai 2021

HOROSCOP 4 mai - Berbec

Mercur intră astăzi în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, în următoarele săptămâni, abilităţile tale de a interacţiona cu ceilalţi sunt la înălţime. Indiferent de subiectul pe care îl vei aborda sau de persoanele cu care intri în contact, reuşeşti să ieşi în evidenţă şi să îţi impui punctul de vedere. Aşadar, se întrevede o perioadă foarte bună pentru negocieri şi discuţii cu privire la oportunitatea unor colaborări, fie că sunt noi, fie că prelugeşti pe unele mai vechi. În fiecare din aceste situaţii, îţi dai seama exact care sunt compromisurile pe care le poţi face.

HOROSCOP 4 mai - Taur

Cu Mercur în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, îţi parvin, în următoarele săptămâni, idei şi ponturi cu privire la oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a bugetului de care dispui. S-ar putea să îţi fie mai greu totuşi să le aplici, poate pentru că nu toate dintre ele sunt fezabile sau nu îţi dai seama de unde ar trebui să le apuci. Aşadar, trebuie să te gândeşti la faptul că va trebui să le pui în practică la un moment dat şi să te înarmezi cu răbdarea şi consecvenţa de care ai nevoie.

HOROSCOP 4 mai - Gemeni

Mercur ajunge astăzi în chiar semnul naşterii tale, ceea ce te face şi mai expresiv(ă) decât de obicei. În felul acesta, ai mare trecere la cei din jur, dar simţi şi tu nevoia să socializezi, să schimbă păreri şi să fii activ(ă) pe plan social. Prin urmare, te aşteaptă o perioadă în care cunoşti oameni interesanţi, care ar putea juca un rol important în viitorul tău şi/ sau în care consolidezi relaţii care te pot ajuta să te dezvolţi atât pe plan personal, cât şi profesional. Profită aşadar de influenţa tranzitului pentru a te concentra mai mult pe acest sector.

HOROSCOP 4 mai - Rac

Mercur intră azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce s-ar putea să te facă să te gândeşti mai mult la trecut, la persoane şi situaţii care mai fac parte încă din viaţa ta, dar care nu îţi priesc prea mult. Încearcă să vezi dacă nu cumva te opresc din evoluţie şi nu-ţi permit să mergi înainte. De altfel, acest tranzit te poate ajuta să procesezi mai bine aceste lucruri şi să iei o decizie asumată cu privire la ele. Aşadar, este important pentru tine să te foloseşti de energia acestui tranzit în mod pozitiv, să faci transformări.

HOROSCOP 4 mai - Leu

Mercur poposeşte astăzi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, ceea ce înseamnă că, în săptămânile următoare, gândurile tale se îndreaptă în aceste direcţii. Te preocupă foarte mult evoluţia acestor iniţiative, indiferent dacă îţi aparţin sau eşti doar implicat(ă) în ele. Îţi construieşti în minte strategii, le discuţi cu prietenii, cu persoanele cu care desfăşori activităţi pe termen lung. În acelaşi timp, s-ar putea ca, prin intermediul acestor interese, să cunoşti alte persoane cu care împărtăşeşti idealuri şi viziuni comune. În felul acesta, s-ar putea să primeşti chiar feedback-ul de care ai nevoie pentru a merge înainte.

HOROSCOP 4 mai - Fecioară

Mercur ajunge azi în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că, în săptămânile care urmează, comunici mai bine cu superiorii, dar şi cu alte persoane care ar putea să te ajute să te faci remarcat(ă) în plan profesional. Dacă tu eşti în poziţia de lider(ă), s-ar putea să te bucuri de o popularitate mai mare în rândul subalternilor, ceea ce se va traduce într-un moral mai bun la serviciu şi o colaborare mai lucrativă. Opiniile tale comandă respect din partea celorlalţi, iar la serviciu, viziunile tale sunt la mare căutare în rândul persoanelor aflate în conducere.

HOROSCOP 4 mai - Balanţă

Mercur poposeşte în casa studiilor, a călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Pe unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn le preocupă educaţia în această perioadă, fie că se înscriu la cursuri, le finalizează sau participă la ateliere de dezvoltare personală. Alţii(tele) s-ar putea să plece într-o delegaţie importantă, pe care poate au amânat-o destul de multă vreme. În cazul altor persoane născute în această zodie, s-ar putea să fie vorba de nişte litigii care înregistrează progrese sau procese birocratice care încep să se mişte în direcţia potrivită, după o perioadă destul de lungă de stagnare, pe care n-au putut-o controla.

HOROSCOP 4 mai - Scorpion

Mercur începe de astăzi să tranziteze casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, motiv pentru care se pune accentul în următoarea perioadă pe colaborări şi investiţii comune. Nu ar trebui să te surprindă, aşadar, dacă o bună parte din atenţia şi timpul tău vor fi investite în proiecte comune cu partenerul de viaţă şi/ sau persoane din sfera profesională. Aşadar, pregăteşte-te pentru o perioadă cu şedinţe mai numeroase decât în ultima vreme, mai lungi, dar cu rezultate mai bune în practică. Vor apărea însă şi tensiuni, dar vestea bună este că le veţi depăşi mai uşor decât pân-acum.

HOROSCOP 4 mai - Săgetător

Mercur îşi face astăzi intrarea în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce ar trebui să te ajute să comunici mai bine cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi, mai ales înr aport cu subiectele de discuţie dificile, care de regulă conduc la un conflict. Profită aşadar de oportunitatea aceasta pentru a dezbate în cuplu sau la serviciu idei de proiecte noi sau lucruri pe care aţi putea să le faceţi împreună, astfel încât să vă atingeţi obiectivele. Vei vedea că vei găsi la cei dragi mai multă receptivitate decât te-ai fi aşteptat la început.

HOROSCOP 4 mai - Capricorn

Mercur intră astăzi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, motiv pentru s-ar putea să constaţi o îmbunătăţire cu privire la modul în care comunici cu colegii de muncă. În plus, îţi faci mai mult timp să te documentezi cu privire la noi tehnici de muncă ori metode de a-ţi simplifica treburile de la serviciu. S-ar putea să îţi fie greu totuşi să aplici ceea ce ai aflat, deci caută ca cercetările pe care le faci să nu rămână la un statut abstract. Găseşti situaţii în care să aplici acele noţiuni şi să vezi cum se comportă.

HOROSCOP 4 mai - Vărsător

Mercur ajunge astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, iar tranzitul său ar trebui să te ajute să comunici mai bine cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Iar în cazul în care nu ai încă pe cineva, dar îţi place o anumită persoană, s-ar putea să îţi găseşti mai uşor curajul de a o aborda. Aşadar, se arată o perioadă bună şi pentru nativii(ele) single, care primesc atenţie din partea celorlalţi şi se simt doriţi(te). Există însă riscul ca idilele care se leagă în această perioadă să nu dureze mult. Deci bucură-te de prezent.

HOROSCOP 4 mai - Peşti

Mercur ajunge astăzi în casa familiei din horoscopul tău solar, iar acest lucru aduce veşti bune pentru sectorul domestic. Influenţa acestui tranzit este una benefică, întrucât te ajută să comunici mai uşor cu persoanele din familia de origine, dar şi din cea pe care ţi-ai întemeiat-o tu. De regulă, diferenţele de mentalitate şi de caracter între voi nu sunt uşor de traversat, dar în această perioadă, te concentrezi mai ales viziunile pe care le aveţi în comun şi încerci să profiţi de ele pentru a construi strategii în raport cu problemele comune, cu care să fiţi cu toţii de acord.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici