HOROSCOP 5 decembrie: Careu în T azi pe zodii Fixe. Vezi ce îţi rezervă astrele dacă te-ai născut în unul din aceste semne

  • Se formează în această sâmbătă un careu în T între Luna din Leu, Uranus retrograd din Taur şi Venus din Scorpion.
  • Din acest motiv, zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion) au parte de o zi care nu merge deloc planului, care le rezervă surprize mai puţin plăcute din partea apropiaţilor.
16840 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 5 decembrie: Careu în T azi pe zodii Fixe. Vezi ce îţi rezervă astrele dacă te-ai născut în unul din aceste semne

HOROSCOP 5 decembrie Berbec

S-ar putea să te contureze astăzi unele tensiuni destul de mari în plan personal. Acestea se datorează cel mai probabil unei senzaţii de neîncredere care îţi afectează relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Este important să le arăţi celor dragi că le respecţi intimitatea, că nu te laşi pradă tentaţiilor de a da dovadă de gelozie şi posesivitate. În caz contrar, premisele bune ale acestei zile ar putea fi afectate foarte serios.

HOROSCOP 5 decembrie Taur

Nici pe tine nu te ocoleşte o atmosferă încărcată în raport cu partenerul de viaţă. De asemenea, s-ar putea ca tensiunile dintre voi să se răsfrângă asupra celorlalţi membri ai familiei, să se perceapă urmările lor în cadrul planului domestic extins. Asta poate face ca lucrurile să evolueze haotic în gospodărie, să se nască certuri şi cu alte persoane dragi. Trebuie să găseşti metode de a trece peste şi a găsi o soluţie de compromis.

HOROSCOP 5 decembrie Gemeni 

Eşti expus(ă) azi un nivel mare de stres la serviciu, dacă programul prevede să munceşti şi azi sau te resimţi serios ca oboseală mentală şi fizică după ultimele zile lucrătoare ale acestei săptămâni. Se arată aşadar o zi dificilă pentru tine şi ar trebui să fie de înţeles pentru cei din jur care este motivul pentru care nu mai ai răbdare sau nu eşti un interlocutor prea diplomat. Ocoleşte mai bine subiectele care sunt sensibile.

HOROSCOP 5 decembrie Rac

Proiectele de viitor şi preocupările de moment sau viaţa socială şi cea sentimentală implică din partea ta nişte investiţii consistente, pe care îţi este destul de greu să le susţii în acest sfârşit de săptămână. Tocmai din acest motiv, poate ar fi mai bine să amâni unele planuri şi să te concentrezi pe acele angajamente care nu pot fi reprogramate, de la care nu ai cum să lipseşti. În caz contrar, îţi atragi reproşuri mari.

HOROSCOP 5 decembrie Leu

Viaţa profesională şi cea de familie pun presiuni mari pe tine astăzi, cu toate că sâmbăta nu este o zi lucrătoare pentru tine. Poate eşti chemat(ă) urgent la locul de muncă sau lucrezi de acasă peste program, iar asta ar putea conduce la critici din partea familiei, la acuze că nu investeşti suficient timp şi energie în îndatoririle tale casnice sau în rezolvarea unor probleme de ordin familial. Poate că au dreptate în această privinţă.

HOROSCOP 5 decembrie Fecioară

Eşti mai sensibil(ă) astăzi decât în mod normal la cuvintele şi la gesturile interlocutorilor tăi. Ba chiar s-ar putea să le interpretezi greşit, să le răstălmăceşti fără voie din pricina oboselii mentale şi emoţionale pe care ai adunat-o în ultima vreme. Este imperios necesar, în acest context, să analizezi la rece lucruri înainte să le iei în nume personal, să ajungi să îţi faci griji din non-motive. Cere lămuriri dacă ceva-ţi pare ieşit din comun.

HOROSCOP 5 decembrie Balanţă

Unele proiecte sau colaborări implică tot felul de investiţii de care nu eşti capabil(ă) în această perioadă sau azi cel puţin. S-ar putea să fie vorba, de asemenea, de riscuri pe care nu eşti pregătit(ă) să ţi le asumi, de viziuni sau persoane în care n-ai suficient(ă) încredere pentru a le urma până la capăt. Este normal să îţi pui întrebări şi chiar sănătos, mai ales dacă eşti la început cu unele relaţii sau proiecte.

HOROSCOP 5 decembrie Scorpion

Dacă lucrezi cu publicul sau activezi într-un parteneriat sau o echipă, comunicarea cu ceilalţi poate consistui o problemă şi poate conduce la dezechilibrarea raportului dintre tine şi cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului pot experimenta un fenomen asemănător în cuplu, unde tind să se forţeze unele limite, să se meargă prea departe din dorinţa de a se impune autoritatea. Caută mai degrabă să iei calea cooperări, a echităţii, în aceste domenii.

HOROSCOP 5 decembrie Săgetător

Astăzi s-ar putea să simţi destul de puternic efectele stresului şi oboseli la care ai fost expus(ă) în zilele anterioare. Îţi vine greu să te concentrezi şi eşti cu atât mai conştient(ă) de acest lucru dacă lucrezi astăzi şi trebuie să te focusezi pe ceva mult timp. În raport cu interlocutorii tăi de azi, ai putea constata că nu mai eşti la fel de flexibil(ă) ca în mod obişnuit, că eşti refractar(ă) la alte viziuni.

HOROSCOP 5 decembrie Capricorn

Este greu să descoperi astăzi ceva care să îţi ofere satisfacţia pe care o cauţi. Planurile de viitor îţi oferă mai degrabă anxietate decât entuziasm, cu prietenii întâlnirile nu mai sunt la fel în aceste circumstanţe, cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii ţi-e greu să te mai bucuri de momente de calitate. S-ar putea totuşi să fii tu cel(a) care ar trebui să vadă partea plină a paharului în ciuda nenumăratelor supărări ale perioadei.

HOROSCOP 5 decembrie Vărsător

Provocările pe care tu şi partenerul de viaţă le întâlniţi pe plan profesional şi familial aduc tensiune în viaţa de cuplu şi chiar pot conduce la discuţii aprinse în contradictoriu. Asta arată că aveţi viziuni diferite, că există momente şi situaţii în care vă este greu să le conciliaţi. Asta ar putea să afecteze însă şi timpul vostru liber, respectiv calitatea momentelor pe care le petreceţi împreună. Încercaţi să lăsaţi anumite probleme la pragul casei.

HOROSCOP 5 decembrie Peşti

Comunici astăzi greu atât cu colegii de serviciu, dacă lucrezi astăzi, cât şi cu anumiţi interlocutori cu care iei contactul astăzi. Asta îţi poate afecta randamentul la locul de muncă, iar dacă te bucuri de o zi liberă, s-ar putea să ai tendinţa de a somatiza vorbe sau gesturi care te afectează emoţional. Ar fi bine să nu laşi să se meargă atât de departe, căci s-ar putea ca dispoziţia să îţi fie afectat(ă) iremediabil.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici