HOROSCOP 5 ianuarie 2021. Mercur face o conjuncţie cu Pluto. Adevărul iese la iveală pentru aceste zodii

Astăzi, Mercur aderă la o cojuncţie cu Pluto în Capricorn. Zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) rămân pe val şi au parte şi azi de un randament peste cotele obişnuite. Pe de altă parte, pot avea parte şi de discuţii care schimbă peisajul în anumite sectoare de viaţă.

9743 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 5 ianuarie 2021. Mercur face o conjuncţie cu Pluto. Adevărul iese la iveală pentru aceste zodii

HOROSCOP 5 ianuarie 2021. Mercur face o conjuncţie cu Pluto. Adevărul iese la iveală pentru aceste zodii

HOROSCOP 5 ianuarie - Berbec

Conjuncţia lui Mercur cu Pluto înseamnă pentru tine că apar veşti sau se spun lucruri care schimbă destul de mult relaţia ta cu o figură de autoritate din viaţa ta sau cu o persoană importantă din sectorul profesional. Implicit, asta denotă că statutul tău în societate sau la locul de muncă suferă anumite modificări. Nu este neapărat să fie vorba de ceva negativ, dar s-ar putea să îţi fie greu să te obişnuieşti cu aceste transformări. Încearcă să iei lucrurile aşa cum vin şi să te adaptezi din mers. În fond, nu baţi pasul pe loc şi asta contează mult.

HOROSCOP 5 ianuarie - Taur

Conjuncţia lui Mercur cu Pluto poate aduce turnuri importante în ceea ce priveşte un curs pe care îl frecventezi sau un examen pe care îl susţii sau se schimbă traiectoria la care te aşteptai în raport cu un proces birocratic în care eşti implicat(ă) în această perioadă. S-ar putea să se clarifice aspecte confuze ori să apară elemente noi, care te îndeamnă să îţi reglezi strategia într-o anumită măsură. În orice caz, lucrurile evoluează şi asta poate fi un lucru bun, mai ales dacă nu s-a schimbat mare lucru în ultima vreme. Trebuie să dai dovadă de viteză de reacţie.

HOROSCOP 5 ianuarie - Gemeni

Conjuncţia lui Mercur cu Pluto se perfectează în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general. Se întrevăd azi aşadar discuţii importante cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale despre o oportunitate de investiţie ori despre modul în care s-au gestionat până acum resurse deţinute/ câştigate la comun. Este posibil ca cineva sau chiar tu să semnalaţi nevoia unei schimbări de abordare în raport cu acest subiect, iar reacţiile pot fi amestecate. Asta n-ar trebui să vă descurajeze, mai ales dacă s-a ajuns într-un punct în care trebuie să se facă unele ajustări.

HOROSCOP 5 ianuarie - Rac

Conjuncţia lui Mercur cu Pluto poate aduce, în cazul tău, unele discuţii necesare - dar nu neapărat plăcute - în parteneriatul de viaţă şi/ sau în raport cu cei cu care derulezi activităţi în sectorul profesional. Statu quo-ul nu vă face bine în acest moment, cu toate că te-ai obişnuit cu starea de fapt din acest moment. Pentru a ajunge acolo unde v-aţi propus, trebuie să spui pe nume lucrurilor, să nu le laşi să se mişte din inerţie. În contexte ca acestea, aţi avea mai mult de câştigat de pe urma unei discuţii sincere, transparente, care să dea cărţile pe faţă.

HOROSCOP 5 ianuarie - Leu

Conjuncţia lui Mercur cu Pluto se formează în casa sănătăţii şi a muncii din horoscopul tău solar, iar asta poate însemna că azi ai parte de unele discuţii revelatoare în raport cu colegii de muncă. Dacă ai simţit că plutesc în aer animozităţi de ceva timp, acum ar fi momentul să tratezi acest aspect. S-ar putea să nu fie vorba decât de o neînţelegere, de unele lucruri care nu au fost discutate la timp. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, azi ar putea fi momentul adevărului cu privire la un diagnostic aşteptat de multă vreme. Ştii de unde s-o apuci.

HOROSCOP 5 ianuarie - Fecioară

Conjuncţia lui Mercur cu Pluto poate conduce la unele discuţii importante azi în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Dacă s-a schimbat ceva în comportamentul lor sau al tău, astăzi ar fi indicat să vorbiţi despre aşteptările voastre, despre nevoile pe care le aveţi unul de la celălalt. Iar dacă te vezi cu cineva de un timp încoace şi nu îţi sunt clare intenţiile în legătură cu tine, s-ar putea ca astăzi să primeşti răspunsurile de care ai nevoie. Indiferent dacă sunt cele pe care le aştepţi sau nu, contează că nu mai planează starea de confuzie.

HOROSCOP 5 ianuarie - Balanţă

Conjuncţia lui Mercur cu Pluto se formează în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că se profilează azi unele discuţii cel puţin interesante în raport cu unele rude apropiate. Nu ţi-a fost uşor să deschizi anumite subiecte în ultima vreme, iar astăzi s-ar putea să nu le mai poţi evita. Asta nu înseamnă că va izbucni inevitabil o ceartă, dar trebuie să te aştepţi la faptul că nu va fi uşor să spui lucrurilor pe nume fără ca cineva să se lezeze. Încearcă să fii diplomatic(ă), dar ferm(ă) şi cumva se va ajunge la un rezultat.

HOROSCOP 5 ianuarie - Scorpion

Având conjuncţia lui Mercur cu Pluto în casa comunicării, contează foarte mult pentru tine astăzi ca discuţiile pe care le porţi să ajungă la o concluzie. Nu ai de gând să ignori elefantul din cameră şi te aştepţi la acelaşi lucru din partea interlocutorilor tăi. Din acest motiv, s-ar putea să apară că-ţi lipseşte tactul, dar ştii că nu se va rezolva nimic dacă eviţi să spui lucrurile pe care toată lumea le gândeşte de fapt. După conversaţii ca cele pe care le ai azi, nu vei place tuturor, dar cu siguranţă vei fi privit(ă) altfel, cu mai mult respect.

HOROSCOP 5 ianuarie - Săgetător

Mercur şi Pluto se întâlnesc astăzi în casa banilor şi a bunurilor, semn că majoritatea discuţiilor pe care le ai astăzi ating cumva acest subiect. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba mai degrabă de unele veşti cu privire la finanţe. Este greu de spus cum te vor afecta economic aceste conversaţii sau informaţii pe care le primeşti, dar este clar că trebuie să îţi schimbi abordarea, că trebuie să dezvolţi strategii noi pe viitor. În caz contrar, s-ar putea să te confrunţi cu pierderi sau cu mai puţine oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau valorificare a economiilor.

HOROSCOP 5 ianuarie - Capricorn

Cu Mercur şi Pluto în semnul naşterii tale, ce este în guşă e şi în căpuşă. În raport cu unii interlocutori, asta s-ar putea să nu deranjeze, dar în privinţa altora, s-ar putea să ţi se pună o etichetă care nu reflectă cu adevărat cine eşti. Ai multe de oferit şi de spus, iar dacă apreciezi adevărul înainte de toate, nu înseamnă că nu poţi da totuşi dovadă de diplomaţie. Ba chiar s-ar putea să ai mai multe de câştigat dacă eşti atent(ă) cum îţi aşterni ideile, dacă afişezi mai mult tact atunci când spui lucruri care trebuie spuse neapărat.

HOROSCOP 5 ianuarie - Vărsător

Mercur şi Pluto se întâlnesc azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, semn că nu ar trebui să te mire prea mult dacă gândul te poartă mai des la evenimente din trecut, la oameni şi situaţii care nu mai sunt lângă tine, care nu mai fac parte din prezent. Pe de altă parte, poţi avea şi tendinţa de a pune răul în faţă, de a te erija într-o persoană realistă când, de fapt, vezi anumite lucruri destul de fatalist. Încearcă să nu te sabotezi singur(ă) manifestând viziuni care nu sunt pozitive, care ar putea atrage unele energii care-ţi fac rău.

HOROSCOP 5 ianuarie - Peşti

Cu Mercur şi Pluto azi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, vei vedea progrese în legătură cu aceste aspecte care ţin de evoluţia ta personală şi profesională pe termen lung. S-ar putea să nu îţi placă anumite direcţii, să nu fii întru-totul de acord cu ideile vehiculate de cei cu care dezvolţi aceste proiecte. Ori poate că te-ai aşteptat la o mai mare implicare din partea lor, care pare-se că nu mai vine. Oricum ar sta lucrurile, este clar că trebuie să îţi asumi unele decizii, să iei taurul de coarne şi să faci schimbări.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici