HOROSCOP 5 iunie. Certuri şi răni vechi redeschise. Care este motivul?

Marte din Rac aderă azi la o opoziţie cu Pluto retrograd din Capricorn, iar Mercur retrograd din Gemeni face un careu tensionat cu Neptun din Peşti. Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) şi cele Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) riscă să aibă parte de o sâmbătă tensionată, cu discuţii care deschid răni vechi.

22659 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 5 iunie. Certuri şi răni vechi redeschise. Care este motivul?

HOROSCOP 5 iunie 2021

HOROSCOP 5 iunie 2021 - Berbec

În cazul în care lucrezi astăzi, fie din cauza programului, fie pentru că ai un proiect de finalizat contra cronometru, s-ar putea să apară reproşuri din partea familiei. De asemenea, trebuie să ai grijă să nu iei prea în serios toate informaţiile cu care intri astăzi în contact. Unele din ele s-ar putea să fie false sau sunt menite să te inducă în eroare. Aşadar, este important să îţi ordonezi cât de bine poţi priorităţile.

HOROSCOP 5 iunie 2021 - Taur  

S-ar putea să te implici astăzi în tot felul de dezbateri, dar trebuie să ţii minte că odată ridicat tonul, rişti să nu mai poţi convinge pe nimeni de nimic. Astrele te sfătuiesc, de asemenea, să nu îţi iei angajamente financiare pe termen lung, cum ar fi împrumuturile. De asemenea, dacă ai avut un plan pe astăzi cu prietenii, există riscul ca acesta să nu se materializeze şi să rămâi cu o gaură în buget.

HOROSCOP 5 iunie 2021 - Gemeni

Este posibil să faci astăzi nişte cheltuieli pe care nu le-ai programat, ceea ce riscă să îţi stabilizeze bugetul. În cazul în care lucrezi azi, există riscul să apară nişte tensiuni la serviciu între tine şi un superior. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba mai degrabă despre o discuţie în contradictoriu cu o persoană de sex feminin din familie. Încearcă să faci în aşa fel încât să nu se ajungă chiar aşa departe.

HOROSCOP 5 iunie 2021 - Rac  

Tensiunile predomină astăzi în plan sentimental, căci există riscul, pe touă durata zilei, să înceapă un conflict de proporţii între tine şi persoana iubită. În plus, nici nu eşti într-o dispoziţie prea bună, semn că eventualele probleme între voi ar putea să te afecteze foarte mult. Încearcă să nu pui prea mult la suflet reproşurile, căci au de-a face mai degrabă cu nervii decât cu părerea celui drag despre tine. Nu turna gaz pe foc.

HOROSCOP 5 iunie 2021 - Leu

În plan profesional, se anunţă o zi complicată pentru nativii(ele) care trebuie să muncească şi astăzi. Poate că nu îi ajută energia şi/ sau au alte probleme de sănătate care îi neliniştesc şi nu le permite să se concentreze. Nu este de mirare că încep să-şi facă griji şi cu privire la unele relaţii, care par să nu meargă în direcţia potrivită. Li se recomandă să se odihnească înainte să ia decizii cu caracter definitiv.

HOROSCOP 5 iunie 2021 - Fecioară 

Este greu să te împarţi astăzi între toate lucrurile pe care vrei să le vezi şi toate persoanele cu care vrei să îţi petreci timpul liber, deci încearcă să îţi asumi că va fi dificil să mulţumeşti pe toată lumea şi să fii şi tu fericit(ă). În planul vieţii de cuplu, încearcă să nu faci abuz de autoritate, să nu aduci comportamente de la serviciu în raport cu partenerul. Atmosfera ar putea să se tensioneze.

HOROSCOP 5 iunie 2021 - Balanţă  

În cazul în care trebuie să amâni sau să te sustragi astăzi unor planuri făcute cu familia pentru a te ocupa de ceva la serviciu, aşteaptă-te să apară discuţii în contradictoriu pe această temă. Într-un final, vor înţelege însă că nu este ceva ce ţi-ai dorit să se întâmple, că probabil nu ai reuşit să rezolvi anumite lucruri la timpul lor pentru că ai încercat să te concentrezi mai mult pe familia în ultima vreme.

HOROSCOP 5 iunie 2021 - Scorpion  

Se anunţă cod roşu de discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Indiferent de tema care face ca spiritele să se încingă, este clar că o componentă importantă este lipsa încrederii suficiente unul în celălalt. Trebuie să vezi de ce anume ai tendinţa să pui sub semnul întrebării comportamentul celor dragi şi să-i bănuieşti că au nişte intenţii care nu sunt conforme cu binele vostru comun, al familiei pe care-o formaţi.

HOROSCOP 5 iunie 2021 - Săgetător

Dacă tu sau partenerul nu aţi ţinut cont de bugetul de weekend şi aţi mers prea departe cu cheltuielile, există posibilitatea ca astăzi să aveţi un schimb acid de replici pe această temă. Trebuie să fiţi pe aceeaşi lungime de undă pe acest plan, astfel încât să nu vă sabotaţi unul altuia eforturile unui program de sfârşit de săptămână mai special sau unor achiziţii importante pentru bunăstarea familiei. O discuţie calmă v-ar prinde foarte bine.

HOROSCOP 5 iunie 2021 - Capricorn

S-ar putea să nu fii într-o formă prea grozavă astăzi, lucru care devine şi mai evident în cazul în care ai multe de făcut astăzi, la serviciu sau acasă. Aşadar, este necesar să îţi faci timp pentru odihnă, să nu neglijezi acest aspect, cu toate că poate ai multe termene-limită care trebuie respectate. Trebuie să te pui pe tine pe primul loc, mai ales atunci când dispui de puţin timp liber. Nu uita acest lucru.

HOROSCOP 5 iunie 2021 - Vărsător

Poate fi greu să îţi împarţi timpul astăzi pe mai multe planuri, să mai găseşti loc în programul şi aşa plin de tot felul de angajamente. Mai mult, trebuie să ai grijă şi la cheltuieli, căci dacă încuviinţezi să participi la mai multe lucruri decât îţi permite buzunarul, s-ar putea să ai de suferit, financiar vorbind, săptămâna viitoare. Aşadar, încearcă să păstrezi un oarecare echilibru pe mai multe fronturi, să nu te dedai la excese.

HOROSCOP 5 iunie 2021 - Peşti

Încearcă să nu dai curs astăzi unor discuţii pe care nu le poţi întreţine pe un ton calm sau fără să faci anumite compromisuri în ceea ce priveşte principiile tale. Astrele vin cu această recomandare tocmai pentru că există riscul să mergi prea departe în dezbaterile cu familia, iar anumite opinii pot ajunge să rănească foarte mult. Trebuie să ştii când ar fi cel mai bine să te opreşti înainte să se ajungă prea departe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici