HOROSCOP 5 septembrie: Situaţii dificile şi alegeri grele. Problemele continuă pentru zodiile Fixe

Luna din Leu aderă astăzi la o opoziţie cu Jupiter retrograd din Vărsător, semn că şi duminică, zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) ar putea avea parte de situaţii dificile, care le pun în faţa unor alegeri grele.

21515 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 5 septembrie: Situaţii dificile şi alegeri grele. Problemele continuă pentru zodiile Fixe

HOROSCOP 5 septembrie - Berbec 

Atât prietenii, cât şi partenerul de viaţă, respectiv copiii şi-ar dori astăzi să petreacă timp cu tine. Din câte se pare, timpul nu îţi permite să le faci pe toate, dar s-ar putea să poţi organiza ceva care vă aduce pe toţi alături. În orice caz, este cert faptul că nu ai petrecut de mult timp de calitate cu toţi şi că trebuie să faci ceva în acest sens. Altfel, reproşurile lor vor fi întemeiate.
 

HOROSCOP 5 septembrie - Taur  

În cazul în care mai ai de lucru astăzi, este important să ai grijă cum îţi dozezi timpul, astfel încât familia să nu îţi reproşeze că nu respecţi angajamentele pe care le aveai cu ei de dinainte. Dacă îţi organizezi cu ceva mai multă atenţie timpul, le vei putea face pe toate. Trebuie doar să elimini din program acele activităţi pe care le-ai putea face mâine sau cândva săptămâna viitoare, când eşti puţin mai liberă.
 

HOROSCOP 5 septembrie - Gemeni

 
Comunicarea nu este punctul tău forte azi, motiv pentru care nu este recomandat să pui pe tapet subiecte sensibile. Există riscul să ajungi să te cerţi cu cei dragi şi să se strice o zi de duminică pe care ai început-o bine. Îţi vei da seama, cu siguranţă, când este momentul să vorbeşti despre ele şi vei găsi disponibilitate şi din partea apropiaţilor să ajungeţi la o viziune comună, care poate conduce la o soluţie.
 

HOROSCOP 5 septembrie - Rac  

 
Trebuie să ai mai multă grijă cu cheltuielile astăzi, mai ales în cazul în care ai depăşit limita de buget pe acest sfârşit de săptămână. S-ar putea să apară mâine unele cheltuieli pe care nu le poţi acoperi fără să apelezi la economii dacă mergi astăzi prea departe. Încearcă să ai mai multă grijă cum îţi gestionezi finanţele pe viitor, să ştii exact când este cazu să te opreşti pentru a-ţi nu destabiliza complet bugetul.
 

HOROSCOP 5 septembrie - Leu

 
Se manifestă azi tensiuni între tine şi interlocutorii tăi, dar mai ales în raport cu partenerul de viaţă. Trebuie să vezi clar de unde se trag pentru a elimina factorii perturbatori sau pentru a veni cu o soluţie alături de cel drag. S-ar putea să nu vă fie uşor să ajungeţi la un armistiţiu, dar cert este că nici nu puteţi continua tot aşa. Trebuie să lăsaţi amândoi din orgoliu pentru a găsi o soluţie.
 

HOROSCOP 5 septembrie - Fecioară  

 
S-ar părea că ieri şi alaltăieri nu ai prea avut timp pentru odihnă, iar acest lucru începe să se vadă. Dacă ţi-ai propus să lucrezi astăzi, nu prea dai dovadă de randament, iar în cazul în care ai planuri cu familia, s-ar putea să nu ai energie suficientă pentru ele. Încearcă să îţi reduci programul la un număr limitat de activităţi şi încearcă să te odihneşti mai mult. Uneori trebuie să o laşi mai moale.
 

HOROSCOP 5 septembrie - Balanţă  

 
Viaţa socială şi cea sentimentală te solicită azi în egală măsură, dar din câte se pare, nu ai timp să le faci pe toate azi la superlativ. S-ar putea să-ţi doreşti însă mai mult să petreci timp cu prietenii, mai ales dacă nu v-aţi văzut de multă vreme. Nu te aştepta ca apropiaţii să fie prea fericiţi dacă renunţi la planurile cu ei în favoarea angajamentelor sociale. Dar dacă le explici situaţia, o vor înţelegere.
 

HOROSCOP 5 septembrie - Scorpion  

 
S-ar putea să fie complicat azi să te împarţi între muncă şi familie, mai ales în cazul în care nu poţi lăsa sarcinile de serviciu pe o altă zi. Dacă este însă vorba de ceva urgent ori care te poate ajuta să urci treptat în ierarhia profesională, încearcă să le spui apropiaţilor că te revanşa cu proxima ocazie pentru faptul că nu reuşi să faceţi chiar tot ce v-aţi propus împreună azi. Transparenţa este cheia.
 

HOROSCOP 5 septembrie - Săgetător 

 
S-ar putea să îţi fie greu astăzi să vorbeşti unele lucruri cu apropiaţii. Îţi este teamă poate cum vor reacţiona atunci când vor auzi ce părere ai despre unele lucruri sau poate te îngrozeşte pe tine faptul că pot avea o părere cu mult diferită de a ta. Oricare este situaţia, cert este că nu rezolvi nimic dacă nu reuşeşti să găseşti o soluţie de a purta un dialog deschis pe temele de interes maxim.
 

HOROSCOP 5 septembrie - Capricorn 

 
Cheltuielile s-ar putea să sară astăzi de limita pe care ţi-ai impus-o. Încearcă să eviţi astfel de situaţii şi să te limitezi la planurile pe care ţi le-ai făcut de dinainte, la lista de cumpărături pe care ţi-ai impus-o cu câteva zile înainte. În felul acesta, dacă apar mâine plăţi la care nu te-ai aşteptat, nu vei fi nevoit(ă) să apelezi la economii sau chiar la împrumuturi pentru a le putea acoperi în timp util.
 

HOROSCOP 5 septembrie - Vărsător

 
Tensiunile între tine şi cei dragi s-ar putea să atingă astăzi cote alarmante. Poate că ai evitat să tratezi la timp unele probleme care s-au accentuat în ultima perioadă sau probabil că nu ai avut timp să le discuţi cu persoana iubită. Încearcă să vezi dacă se pretează să deschizi acum acele subiecte sau vei face mai mult rău decât bine. Important este să conştientizezi că trebuie făcut ceva în cel mai scurt timp posibil.
 

HOROSCOP 5 septembrie - Peşti 

 
Dacă trebuie să lucrezi astăzi, încearcă să nu ai aşteptări prea mari de la tine. Ai avut parte de un sfârşit de săptămână încărcat, care nu ţi-a prea lăsat timp pentru odihnă, iar din acest motiv, s-ar putea ca randamentul tău să lase astăzi de dorit. Concentrează-te pe acele sarcini de serviciu care nu suportă amânare şi ocupă-te în zilele următoare de cele care nu sunt o prioritate imediată, care nu riscă să se complice.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici